• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben gecen yılda bu yarışmalara katılıp 5 kilo falan vermiştim ama kış ayları malum yine kilo aldım ve vermem gerekiyor sizinle daha kolay kilo verebileceğimi motivasyonumu yüksek tutacagımı biliyorum o yuzden benide aranıza alırsanız çok sevinecegim boyum 174 kilom 75 yaşım 22 10 kilo vermem lazım inşalah hepimiz vereceğiz şu kilolarıııı:)

merhaba ben gecen yılda bu yarışmalara katılıp 5 kilo falan vermiştim ama kış ayları malum yine kilo aldım ve vermem gerekiyor sizinle daha kolay kilo verebileceğimi motivasyonumu yüksek tutacagımı biliyorum o yuzden benide aranıza alırsanız çok sevinecegim boyum 174 kilom 75 yaşım 22 10 kilo vermem lazım inşalah hepimiz vereceğiz şu kilolarıııı:)
13.takıma gelebilirsin.

neyneyse canım bişey sorucam... geliyorum bakıyorum varmı katılmak isteyen diye hep sen 13. takıma çağırıyosun...takımlar 12 kişi değil mi en fazla siz kaç kişi yarışıyosunuz merak ettim...
ben kaptanlığa yeni geçtiğim için fazla bilgi yok da o yüzden soruyorum yanış anlama.:34:

neyneyse canım bişey sorucam... geliyorum bakıyorum varmı katılmak isteyen diye hep sen 13. takıma çağırıyosun...takımlar 12 kişi değil mi en fazla siz kaç kişi yarışıyosunuz merak ettim...
ben kaptanlığa yeni geçtiğim için fazla bilgi yok da o yüzden soruyorum yanış anlama.:34:

bende gercekten cok merak ediyorum,acaba diyorum gelen gidiyomu :) bende yalnis anlasilmaktan kortum ama gercekten merak ediyorum :)

bende gercekten cok merak ediyorum,acaba diyorum gelen gidiyomu :) bende yalnis anlasilmaktan kortum ama gercekten merak ediyorum :)
maibeyaz'a özel mesaj atarak cevap vermiştim:1: çünkü katılmak isteyen arkadaşlar beni yanlış anlamasın, sonra takımıma kimsecikleri bulamayabilirim:9: bu kadar kişi davet ediyorum ama deneme süreci sonunda takıma girebilecek kişi sayısı 2-3'ü geçmiyor kızlar. hatta 1 kişi bulsam öpüp başıma koyabilirim. açıkçası, buraya, katılmak istiyorum diye yazanların büyük bir çoğunluğunun sürece çok da vakıf olmadan bir heyecanla yazdıklarını düşünüyorum. ha tabiki çok ciddi olanlar var, ki onları da deneme süreci sonunda takımlarımıza dahil ediyoruz.

Son düzenleme:
selam,hali hazırda bir takıma üyeyim fakat paylaşım ve motivasyon olmadığı bir takımız 2-3 arkadaşım haricinde ve ben bu durumdan sıkıldım,kaptanı iyi paylaşımı ve motivasyonu yüksek bir takıma transfer olmak istiyorum eğer böyle bir takımda yer varsa beni kaçırmayın derim takımımın 1.olması için mücadele ederim,şu anki takımımda yaklaşık 1,5 ayda 5 kilo yağ yaktım ....

boyum 160
kilom 72
hedefim ilk başta 65
yaşım 34
diyetisyen gözetiminde zayıflıyorum ....

özelden mesaj atarsanız çok sevinirim....

selam,hali hazırda bir takıma üyeyim fakat paylaşım ve motivasyon olmadığı bir takımız 2-3 arkadaşım haricinde ve ben bu durumdan sıkıldım,kaptanı iyi paylaşımı ve motivasyonu yüksek bir takıma transfer olmak istiyorum eğer böyle bir takımda yer varsa beni kaçırmayın derim takımımın 1.olması için mücadele ederim,şu anki takımımda yaklaşık 1,5 ayda 5 kilo yağ yaktım ....

boyum 160
kilom 72
hedefim ilk başta 65
yaşım 34
diyetisyen gözetiminde zayıflıyorum ....

arkadaşlar şuan ki takımda benim gibi düşünen bir arkadaşım var nev81 onunla beraber aynı takımda olmak istiyorum çok güzel diyet yapan bir arkadaşım ve güzel kilo veren,şimdi ki takıma aynı gün girmiştik azimli takım kaptanları kaçırmayın bizi

aslında ben çocukluğumdan beri tombuldum.ama çocukken sevimli gelen bu tombulluğun sevimsiz bir hal alması össye hazırlık yıllarımda oldu.sınav stresiyle o kadar sağlıksız besleniyordum ki nasıl 78 kilo olduğumu ben bile anlayamamıştım.üniversiteyi kazandıkltan sonra ortamdaki bütün kızların zayıf olması psikolojimi iyice bozmuştu.daha 19 yaşındaydım ve78 kiloydum.ben de diğer kızlar gibi güzel kıyafetler giyip süslenip okula gitmek istiyordum ama kilolarım buna engeldi.alış veriş yaparken kız bedenleri bana olmadığı için erekek kotları ve uzun erkek kazakları aldığımı hatırlıyorum.artık bu kilo konusunu çok kompleks yapıyordum.ablamın da düğünü olacaktı güzel bir kıyafet giymek istiyordum.karar verdim artık zayıflayacaktım.ama kesin kararlıydım.zaten karar verdim demekle olmuyor bu konuda çok hırslı olmak gerekiyor.ekmeği,kolayı,homur işlerini,şekeri hayatımdan çıkardım,yemeklerden az yiyerek ve günde 1 saat yürüyüş yaparak zayıflamaya başladım.her hafta 2 kilo 1 kilo derken 63 kiloya düştüm.boyum 1.65 ve iri kemikli olduğum için 63 kilo beni zayıf gösteriyor.görenler hayret ediyordu zayıflamama.
üniversiteyi bitirdilkten sonra 63 kilo olarak evlendim.evlendikten 2 yıl sonra tekrar kilo almaya başladım.çalıştığım için çok yoruluyorum ve acıkıyorum.şimdi 72 kiloyum.bu yaz da kardeşimin düğünü var ve tekrar 63 olmasa bile 65 kilo olmak istiyorum.bu forumu görünce tam aradığım şey bu dedim.70-79 kilo olanların grubuna katılarak zayıflama yarışına katılmak istiyorum.en kısa zamanda aranıza alırsanız sevinirim.diyete başladım burada paylaşmak isterim yaptıklarımı.sevgiyle mutlu kalın

bende 6 ayda 93 kilodan 75 sonrada 69 kiloya kadar düşmüştüm son 1 ay öncesine kadar 75 tim.ama abimlere bebek bakmaya gidince 5 haftada 5 kilo almışım 80.3 e kadar çıktım.son 1 haftada ise 79.6 olmuşum bugün tartıldım bende.zor işler bunlar.rabbim yardımcımız olsun.sözlüm böyle beni beğeniyor ama napalım idare ediyoruz artık:)))

boyum

arkadaşlar şuan ki takımda benim gibi düşünen bir arkadaşım var nev81 onunla beraber aynı takımda olmak istiyorum çok güzel diyet yapan bir arkadaşım ve güzel kilo veren,şimdi ki takıma aynı gün girmiştik azimli takım kaptanları kaçırmayın bizi

ben takımıma ihanet ettim çoooook pişmanım takımımı ve arkadaşalrımı çoook seviyorum....:17: :17:

merhabalar. ben de inatçı bir takıma katılmak istiyorum. birbirimize destek olarak bunu başaralım istiyorum. boyum 1.66. kilom 64. hedeflediğim kilo 55-56. 8 kilo kadar fazlalığımı bir bir buçuk aya yayarak kurtulmak istiyorum bu fazlalıklardan. gerçekten çok kararlıyım ve kararlı, azimli, inatçı bir grup arıyorum. herkese sevgiler. görüşmek üzere.

merhaba..
ben doğdum doğalı tombişim 5 kilo doğmuşum çünkü..4-6 yaş arasında çok zayıflamışım..yıllar yılı özellikle tatlıya olan düşkünlüğüm sayesinde kilo vermedim sürekli kilo aldım :D 5 ay öncesi 80 kiloydum 7 kilo verdim boyum şu an 1.75 kilomda bu sabah itibariyle 73 vee 23 yaşındayım.. çok inatçı bir gruba katılmak istiyorum :82: hedefim 60 kilo 13 kilo vermem gereeeek:43::43: herkese başarılar :)

ayrıca inatçılığımda en büyük etmen erkek arkadaşım zayıflama ben seni böyle tombişde beğeniyorum zaten dedi.. kafasını kırmak yerine azmettim zayıflayacagım =)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back