• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba..
ben doğdum doğalı tombişim 5 kilo doğmuşum çünkü..4-6 yaş arasında çok zayıflamışım..yıllar yılı özellikle tatlıya olan düşkünlüğüm sayesinde kilo vermedim sürekli kilo aldım :D 5 ay öncesi 80 kiloydum 7 kilo verdim boyum şu an 1.75 kilomda bu sabah itibariyle 73 vee 23 yaşındayım.. çok inatçı bir gruba katılmak istiyorum :82: hedefim 60 kilo 13 kilo vermem gereeeek:43::43: herkese başarılar :)

ayrıca inatçılığımda en büyük etmen erkek arkadaşım zayıflama ben seni böyle tombişde beğeniyorum zaten dedi.. kafasını kırmak yerine azmettim zayıflayacagım =)
13. takıma gelebilirsin.

tüm tombişlrin oldugu gibi bende tombiş biçocukluk geçirdim ve ergenlik bunun ne bela bişe oldugunu bilemyen yoktur heralde tüm akadaşlarım zayıftı yani geneli çarpık bacaklı zayıf kızlara bile imrenerek bakardım hep ama çocugum bunu yapcak gücüm yokki yapmadımda zaten annemde dayadı önüme ekmeği ekmekle ye yoksa doymazsın die yedik tabi çocuklukta ne öğretilirse onu yapıosun sonra ekmekle de yiyen annen gider kilo ver diyen çift ruhlu diyer annen gelir yerine kendime kızgınım ama onada çok kzgınım benim iyliğim için ypmış:( şu an 77.5 kiloyum ve çok mutsuzum daha önceleri kilo verdim mesela lise ikide 60 kilo olmayı basarmıstım ve üniversitede 63 ama kpss hazırlanırken yine aldım herşeyi azmedip yapabiliorum sıra kiloya geldi lise sondayım 62 kiloyum öss canavarını yenmek için bir senede 85 kilo oldum neyse üniye gidince verdim 63 tüm ama kazanınca bitmioki bide kpss var 80 e çıktım allaha şükür atandımda şimdi evden uzak yeni bi hayatım var kendime yeni bi yol çizdim 2.5 kilo vermişim hedefim 51 kilo olmak zor diil çünkü ben bunu daha öncede yaptım ve 9 eylülde düğünüm ver bu sabah kendime sandoloz sakızı aldım bu sefer bu kilo işini tarihe gömcem kararlıyım ama ayardımınıza grup ruhuna ihtiyacım var çalışkan hırslı bi grupla birlikte olmak istiorum:)

Son düzenleme:
tüm tombişlrin oldugu gibi bende tombiş biçocukluk geçirdim ve ergenlik bunun ne bela bişe oldugunu bilemyen yoktur heralde tüm akadaşlarım zayıftı yani geneli çarpık bacaklı zayıf kızlara bile imrenerek bakardım hep ama çocugum bunu yapcak gücüm yokki yapmadımda zaten annemde dayadı önüme ekmeği ekmekle ye yoksa doymazsın die yedik tabi çocuklukta ne öğretilirse onu yapıosun sonra ekmekle de yiyen annen gider kilo ver diyen çift ruhlu diyer annen gelir yerine kendime kızgınım ama onada çok kzgınım benim iyliğim için ypmış:( şu an 77.5 kiloyum ve çok mutsuzum daha önceleri kilo verdim mesela lise ikide 60 kilo olmayı basarmıstım ve üniversitede 63 ama kpss hazırlanırken yine aldım herşeyi azmedip yapabiliorum sıra kiloya geldi lise sondayım 62 kiloyum öss canavarını yenmek için bir senede 85 kilo oldum neyse üniye gidince verdim 63 tüm ama kazanınca bitmioki bide kpss var 80 e çıktım allaha şükür atandımda şimdi evden uzak yeni bi hayatım var kendime yeni bi yol çizdim 2.5 kilo vermişim hedefim 51 kilo olmak zor diil çünkü ben bunu daha öncede yaptım ve 9 eylülde düğünüm ver bu sabah kendime sandoloz sakızı aldım bu sefer bu kilo işini tarihe gömcem kararlıyım ama ayardımınıza grup ruhuna ihtiyacım var çalışkan hırslı bi grupla birlikte olmak istiorum:)

selam canım madem öyle düğününe biz hazırlayalım seni. takımıza gelirsen sevinizriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2375.html

merhabalar. ben de inatçı bir takıma katılmak istiyorum. birbirimize destek olarak bunu başaralım istiyorum. boyum 1.66. kilom 64. hedeflediğim kilo 55-56. 8 kilo kadar fazlalığımı bir bir buçuk aya yayarak kurtulmak istiyorum bu fazlalıklardan. gerçekten çok kararlıyım ve kararlı, azimli, inatçı bir grup arıyorum. herkese sevgiler. görüşmek üzere.

selam canım ideal kilondayken bunu istemen güzel bizim gibi 20 kilo fazla olunca başlamamışsın. takımımıza gelebilirsin. kaptan aynalar gelirsen kuralları anlatır.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2375.html

slm bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum boyum 1.55 kilom 56.4 hedefim en kötü ihtimalle 50 olmak
bende sbatın 15 inden beri diyet ve spor yapıyorum 62 küsürle basladım diyete yaklaşık 6 kilo verdim geri kalanları da sizinle birlikte vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back