Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm kızlar.
ben de takımlardan birine dahil olmak istiorm.
25 yaşındayım,35 gün önce doğum yaptm 52 ile hamile kaldm 78 ile doğuma girdm
doğumdan 10 gn snra tartıldıımda 69 dum şimdi yani doğmdan 35 gn snra 65 im, boyum 1.72emzirmenin nimetleri tabi
ama tekrar 52 kiloya düşmek istiorm çnkü hiç alışık diilim ve sevmiyorm bu halimi
önümüzdeki hafta spor salonuna başlıycm veee inşallah bir an önce sağlıkla eski kilomu görücem,ama yanlız çok sıkıcı oluo bu iş benm de yol arkadaşına ihtiyacm var

benide alın aranızaaa bende 87 kiloyum ve haziran sonunda düğünüm var.burdaki yazıları okudukça daha çomk azimlendim.Bugün diyete başladım .3 ayda yürüyüş ve diyet de yaparsam kaç kilo verebilirim ki ,cumadan cumaya mı tartılıyorsunuz arkadaşlar ,aranıza yeni katıldım onun için formatı tam bilemiyorum.ama YARIŞA BENDE VARIM

Neden kimse beni beni takımına almıyor:S
kendi takımımı kurcam artık

kızlar bol bol paylaşım yaparız diyorsanız 5. takıma bekleriz :)

ben 162 boyunda ve şuan ne yazıkki 67 kiloyum aslında bu kiloyu şu 3 ay içerisinde aldım. geçen sene yine burada 67 kiloyla başlayıp en son 56 k kadar düşmüştüm.aslında kilomu gayet koruyordum taki sınav zamanı yaklaşıp çalışmalarım yoğunlaşana kadar. 56 kiloya indiğimde 5 ay boyunca hiç kilo almadan koruyabildim fakat dedğim gibi dün üniverste sınavı vardı ve o sınav maratonundan düne kadar sınav stresi çalışma derken kendimi hayattan baya bi soyutladım ve bu süreç içerisinde nerdeyse hiç odamdan bile çıkmadm dersler için ve sonucunda verdiğim kiloları tekrar aldım.ve bugün kendime baktığımda neredeyse bunalımka girecğm o kadar kiloyu nasl olurda 3 ay içinde alırm:26: daha bundan 3 ay öncesine kadar istedğm kilomda ve hayatla barışıkken şimdi aynaya baktığımda şok geçiriyorum bu benmiyim? ve geçen sene zayıflamadan önce demekki böylemiymişim?!!!

oofffff daha nasıl anlatymki yaa bir tarafta birşeyler yapıym diye uğraşp sınava hazrlanrken bir taraftanda birşeyleri yıkımşm! her şeyden önce kendimi unutmuşum!!

ama şimdi yine sizlerle hayata dönmek istiyorum!
çünkü bunu biliyorum geçen sene sizlerle 2 buçuk ayda tam 11 kilo vermeyi başardım ve bunu tekrar başaracağıma inanıyorum ve bu yüzden tekrar aranıza döndüm!
tekrar sizlerle hayata dönmek için!
bugün hayat dönmeye başladm yürüyüşümü yaptım ve en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…