13. takıma bekleriz.aranıza ikinci kez katılıyorum yaz döneminde sıkı bi sporla 8 kilo verip 73 e düşmüştüm fakat bu arada kullandıgım hormon ilaçları yüzünden tekrar kilo aldım önümüzdeki ay aşılama tedavisine baslayacagım ve bu arada 10 kilo vermem gerekiyor kabul edersiniz bende aranıza katılmak istiyorummmmsuan 80 lerdeyim
13. takıma bekleriz.
13. takıma gelebilirsin canım.Merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum.Kilolarımla 10 yıldır mücadele ediyorum :)) hele menepoza girdikten sonra berbat durumda kilom.boyum 160 kilom 88 e çıktı.eski sporcuyum ve evet sporu bırakalıda tam 10 yıl oldu.geçtiğimiz yaz 2 ay düzenli yüzdüm ve günde 1 saat yürüdüm tam 10 kilo verdim ama tekrar geri aldım
Doktorumun söylediği tam 30 kilo vermem gerektiği.Tek başına olunca insan zorlanıyor,ama bir takımın içinde olursam kesin motive olurum bunu biliyorum.
Biri bana yardımcı olsun
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum lütfen gruba katılmak istiyorum
ARKADAŞLarbende istiyorum kilo vermek boyum 1.63 kilom 81 ard arda 2 gebelik geçirdim oyuzden aşırı kilo aldım bende guruba girmek istiyorum
tabiki nasıl olulacak peki biraz bilgi veririmisi n acilen kilo vermem lazım 22 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum eski kiloma 55 kiloya dönmek istiyorumpaylasımım bol olur dersen 7. Takıma bekleriz
tabiki nasıl olulacak peki biraz bilgi veririmisi n acilen kilo vermem lazım 22 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum eski kiloma 55 kiloya dönmek istiyorum
:97:
kızlar biranönce kilo vermem gerek:85: kendi kendime diyet yapıyorum kiloda verdim fakat motivasyonum düşüyorgitgide takımda banada yer vamı acaba eylülde düğünüm var ve bu kiloların gitmesi lazım
diyet serüvenüm daha ortaokul çağlarından hiçbizaman zayıf bi kız olmadım lisedeyken de topluydum balık etli bi kızdım daha sonra lise bitince diyat yaptım 62 kilodan 51 kiloya düştüm ne güzel zamanlardı:97:sonra ne olduysa 1,5 yıl içerisinde aldım.64 filan oldum birkaçay sonrada daha fazlasını aldım.kendimce bişeyler yapıyorum ama bazen motivasyonum okadar düşüyor ki kendimi yemek yerken buluyorum bazen aynaya bakıyorum kilolu değilim diyorum.biranönce kendime gelip 60 kiloya en azından 60lı kilolara düşmem gerek sıkmadım inşallah çok uzun yazdım
5. takıma gelebilirsin canım.kızlar bende katılmak istiyorum aranıza kilo vermem gerek 5 ay içinde
çook teşekkür ederimArkadaşlar takımında boş yer olan bir takım kaptanı Miensera arkadaşımızı takımına davet edebilir mi?
İnanamıyorum, aynı anda yazmışız
Kalp kalbe karşı dememişler boşuna :)
5. takıma gelebilirsin canım.
5. takıma bekliyoruzBende katılmak istiyorum mümkünse.
ne yazmam gerektiğini okumamuşum.benide alın diye atladım
56.5 kiloyum. 2010 yılına kadar hep 48 - 49 kiloydum. bir yılda büyük yükseliş gösterdim. yaşım:25
Şimdiden beni bir gruba layık görenlere tesekkurler
ee o zman 1 cı takıma beklerız canımherkes diyete pazartesi başlar ama ben cumartesi başlama kararı aldım :) şu an 70 kg yum. hedefim 60 olmak. benide aranıza alabilirseniz sevinirim :)
merhaba kızlar ben isteyerek ve arkadaslarıma söleyerek 14.takımdan ayrıldım 58 kiloyum 22 yaşındayım beni kabul edecek bir grup var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?