• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25 yaşındayım 165 cm boyum, 67 kilom... üniversite bana yaramadı.. pek hareket etme imkanım yok ama 3 gün önce hafif bi egzersize başladım, şekeri kestim ama tatlı krizlerimde yenik düşüyorum. belli bi saatten sonra yememeye gayret ediyorum daha 3 gün oldu umarım istikrarlı olurum. banada aranızda yer açarsanız motivemi arttırabilir kısmetse temmuzda nişanım olucak :132: 6 ayım var ve hedefim 58 davetinizi bekliyorum...

25 yaşındayım 165 cm boyum, 67 kilom... üniversite bana yaramadı.. pek hareket etme imkanım yok ama 3 gün önce hafif bi egzersize başladım, şekeri kestim ama tatlı krizlerimde yenik düşüyorum. belli bi saatten sonra yememeye gayret ediyorum daha 3 gün oldu umarım istikrarlı olurum. banada aranızda yer açarsanız motivemi arttırabilir kısmetse temmuzda nişanım olucak :132: 6 ayım var ve hedefim 58 davetinizi bekliyorum...

3. takıma gel canım

kızlar merhaba.7 ay önce sezeryan oldum..doğumda toplam 6,5 kg aldım.(gebelik şekeri çıktığı için diyet yapmak zorunda kalmıştım ondan)doğumdan çıkar çıkmaz 81 kg dım.ve 7 aydır bir 80 bir 81 oluuyorum.80 nin altına inemedim hiç.emzirdiğim içinde diyet yapamadım.
suan 80 kg ım.
benide aranıza alırsanız çoook sevinirim.:71:
en azından birlikte zayıflayabileceğim ortak arkadaslarım olur.
destek bakımından yani..
yoksa bu gidişle hiçç kilo veremicem..
evlendiğim zamanki kiloma dönmek istiyorum.yani 60
fakat suan için hedefim 68 kg.
nasıl olsa biraz verdikmi düzene uyduk mu gerisi gelir sanıyorum.
neyse çok konuştum.
80-89 kg arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğine yazdım ama ilgilenen olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.

Son düzenleme:
kızlar merhaba.7 ay önce sezeryan oldum..doğumda toplam 6,5 kg aldım.(gebelik şekeri çıktığı için diyet yapmak zorunda kalmıştım ondan)doğumdan çıkar çıkmaz 81 kg dım.ve 7 aydır bir 80 bir 81 oluuyorum.80 nin altına inemedim hiç.emzirdiğim içinde diyet yapamadım.
suan 80 kg ım.
benide aranıza alırsanız çoook sevinirim.:71:
en azından birlikte zayıflayabileceğim ortak arkadaslarım olur.
destek bakımından yani..
yoksa bu gidişle hiçç kilo veremicem..
evlendiğim zamanki kiloma dönmek istiyorum.yani 60
fakat suan için hedefim 68 kg.
nasıl olsa biraz verdikmi düzene uyduk mu gerisi gelir sanıyorum.
neyse çok konuştum.
80-89 kg arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğine yazdım ama ilgilenen olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.

14.takıma gel cnm kaptana sorarız boş yer varsa bizle devam ederin kaptanımızın adı aynalar :16:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back