• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. evlendiğimde 56 kiloydum ve 3 ayda tahminen 5-6 kilo aldım. göbeğim zaten vardı iyice çıkıyor. basenlerim aldı başını gidiyor. şimdi kalın kalın gıysılerin içinde pek çaktırmıyorum ama geçen gün giyinirken eşim kilolarımla dalga geçti espri yaptı falan.. çok zoruma gitti. aynaya baktım gidişat iyi değil . yaz sonunda bebek planlarımız da var 60-65 kiloyla hamile kalırsam doğuman sonra beni top diye merdivenden yuvarlarlar muhtemelen. moralım çok bozuk kendımı çok çirkin hissediyorum. kilo vermek istiyorum. beni de aranıza alın nolur. boyum 1,60 ama kilomu net bilmiyorum malesef 60dan fazla olduğum kesin :5:
13. takıma bekliyoruz canım:80:

merhaba arkadaşlar ben 1.70 boyunda 88 kilo 22 yaşındayım:( diyete 2008 yılında 110 kiloyla başlamıştım normal kilom 67 idi kendimi iyi hissediyordum aldıgım depresyon ilaçları yüzünden 1 senede 43 kilo aldım:( lütfen benide alın aranıza banada yardım edin:(

canım 13.takıma bekliyoruz.

Merhabalar, ben 6 gün önce dukan diyetine başladım ama son 2 gündür malesef tam anlamıyla uyamıyorum :59: destek gerek yani bana... bu yarışma olayı bana kesinlikle motivasyon sağlayacak diye düşünüyorum.

kilo:66
boy:1.70
yaş 24 (11 gün sonra 24 olucam yani)

doğum günümde fit olmak istiyorum :69: hadi detek olalım birbirimize :71:

Merhabalar, ben 6 gün önce dukan diyetine başladım ama son 2 gündür malesef tam anlamıyla uyamıyorum :59: destek gerek yani bana... bu yarışma olayı bana kesinlikle motivasyon sağlayacak diye düşünüyorum.

kilo:66
boy:1.70
yaş 24 (11 gün sonra 24 olucam yani)

doğum günümde fit olmak istiyorum :69: hadi detek olalım birbirimize :71:

8. takıma bekleriz canım :)

slm arkadaşlar.cuma zayıflama yarışması çok cazip geldi. ben 162 boy 72 kilodayım. büyüme döneminde dengesiz kilo alıp verme sonunda genç kız ve iki çocuk annesi dönemlerimde incecik biriydim. ancak iki yıl önce evde üniversite öğrencilerinin tezlerini yazarken geceleri atıştırmaları çoğalttım ve 72 ye çıktım.:59: iki gün önce diyete başladım ve 55 kilo olmak istiyorum. yürüyüş bol su ve diyetle kısa sürede vereceğime inanıyorum ve böyle bir yarışmanın hepimizi motive edeceğinden aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz eğer.hepimize kolay gelsin arkadaşlar :65:

slm arkadaşlar.cuma zayıflama yarışması çok cazip geldi. ben 162 boy 72 kilodayım. büyüme döneminde dengesiz kilo alıp verme sonunda genç kız ve iki çocuk annesi dönemlerimde incecik biriydim. ancak iki yıl önce evde üniversite öğrencilerinin tezlerini yazarken geceleri atıştırmaları çoğalttım ve 72 ye çıktım.:59: iki gün önce diyete başladım ve 55 kilo olmak istiyorum. yürüyüş bol su ve diyetle kısa sürede vereceğime inanıyorum ve böyle bir yarışmanın hepimizi motive edeceğinden aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz eğer.hepimize kolay gelsin arkadaşlar :65:
13.takıma bekliyoruz canım.

8. takıma bekleriz canım :)

herkeze merhaba..23 yasında 2,5 senelık evlıyım ve 14,5 aylık bı kızım var..lise donemlerınde fılan sısman degıldım ama zayıfta degıldım hatlarım falan belırgındı.evlendıkten sonra nedense bı turlu anlamadıgım bıseydır kılo almaya basladım.boyum 1.68 neyse 77 kıloyla hamıle kaldım,93.5 le doguma gırdım!dogumdan sonra 83 dusmustum kendılıgınden amaaa toparlanıcagım yerde 90 a cıktım!esım 70 kılo bile yok ustelık..artık ben esımın yanında kendımı kotu hıssetmekten,sokakta markette aa noldun boyle bu yasta dıyen patavatsızlardan,kayınvalıdemden bıktım!!! Kendım ıcın,oz guvenım ıcın zayıflamak ıstıyorum..bugun dıyetımın 17.gunu 5 kılo vermısım dun tartıldım 85.2 ydm.benıde ltfen aranıza alın:30:

kızlaarrrr bende yarışmaya katılmak istiyorum bugün diyete başladım 69 kiloyum çok aşırı kilolu durmuyorum fakat bacaklarım çok kalın amacım en fazla 58 olmak ama niyetim 55 kilo olmak aşağı yukarı 12 14 arası kilo vermem lazım bunuda 3 ay kadar bi sürede vermek istiyorum eğer sizinle beraber olursam bi amacım olur böylece diyeti bozmak aklımda bile gecmez.:24:

Son düzenleme:
kızlaarrrr bende yarışmaya katılmak istiyorum bugün diyete başladım 69 kiloyum çok aşırı kilolu durmuyorum fakat bacaklarım çok kalın amacım en fazla 58 olmak ama niyetim 55 kilo olmak aşağı yukarı 12 14 arası kilo vermem lazım bunuda 3 ay kadar bi sürede vermek istiyorum eğer sizinle beraber olursam bi amacım olur böylece diyeti bozmak aklımda bile gecmez.:24:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-3654.html#post17114495

13.takıma bekliyoruz canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back