Merhaba uzun süredir sık sık forumu takip etmekteyim,yaklaşık 1 haftadır da detaylı olarak çoğu topiği inceledim artık kendimi daha hazır güvende ve yarışmalara katılabilir hissettiğim için yazıyorum,1.68 boyunda 23 yaşında üniversite öğrencisiyim kilo 72kg hedef kilom 52kg kilolarımı alma sebebim 17 yaşında aldıgım psikiyatrist tedavisi ve antidepresanlar daha sonra da okul sınav koşturması ile tekrar veremedim,çok denedim ama destek almadan veremeyeceğimi anladım sizinde yardımınızla Cuma zayıflama yarışmalarıyla verebileceğimi düşünüyorum,yarışma olayı işin içine girince daha hırslı olucağımı düşünmekteyim,spor salonuna yazıldım,diyetteyken sporla destekleyerek dengeli ve saglıklı kilo vermek istiyorum,yarışma gruplarından birine katılım sağlıyabilirsem sevinirim şimdiden teşekkürler.
13. takıma bekleriz canım.slm ben de kilo vermek istiyorum
175 cm boyunda ve 80 kiloyum. kilo almaya üniversite hayatı ile birlikte başladım arkadaş ortamı ve sürekli hareketsiz kalmak beni bu hale getirdi şimdi de oturarak çalışıyorum eğer şimdiden önlem almazsam :18: ... evli olduğum içinde çocuk için kilo vermem gerek çünkü kilolarım basen ve bel bölgesinde yoğunlaştı:78: çevremden de bu konuda yardım alamıyorum maalesef bu yüzden size katılmak istiyorum.... lütfen beni de aranıza alın :84:
selam arkadaşlar
ben kola bağımlısı bir insandım taki 14.12.2010 tarihine kadar her akşam 1,5 lt kola içer yanında cips çekirdek çikolata yerdim yemekten ziyade bunları yiyodum yaklaşık 15 senedir kola içiyorum lise dönemlerimde52 kiloydum işe başladım 58 oldum evlendim 72 oldum hamile kaldım 7 aylık bebeğim var emmiyor ve ben 80 kilo oldum sonra eşim kayınvalidem kaynım herkes benle dalga geçer oldu eltim dal gibi zayıftı ne giyse yakışıyodu bayramda süper giyinmişti ve ben içten içe kıskandım dedimki kendi kendime sende olabilirsin 14.12.2010 den sonra kola içmedim yılbaşı gecesine kadar yediklerime dikkat ettim en geç yedide yemeyi bitirdim akşamları form çay , gündüzleri yeşil çay , sabah kalkar kalkmaz elma sirkeli limonlu ılık suyumu içtim ve ben 75 kiloyum şimdi bu hafta pek dikkAT ETMEDİM AMA KARALIYIM 55 KİLO OLCAM 30 nisan görümcemin düğünü var orada herkes bana bakarken ağzı açık kalacak istiyorum ve yapacağım inanıyorum szilerle birlikte bende yarışarak zayıflamak istiyorum
13. takıma bekleriz canım.merhaba,
buraya uzun zamandır üyeyim kilo vermem gayet düzenli bir şekilde giderken babamı kaybettim 1 sene oldu ve yeni toparlanabildim ama +9 kilo ile çok üzülmüyorum sağlıklı olduğum takdirde vereceğimi biliyorum 1 aydır yoğun spor yapıyorum ve diyet bu ara kilo vermem durdu gibi 165 boyum kilom 81 çıkıyor 23 yaşındayım bu yaza kadar hedefime ulaşamasam bile yaklaşmayı hedefliyorum ve yarışmaya katılmak istiyorum 70 lere düştüm burdaki yarışmalar sayesinde çok iyi motive oluyor şimdiden teşekkürler
Bende katilmak istiyorum yarismaya dügünüme 3 ay kaldi ve 9 kilo vermem gerekiyor ama yanliz olmuyor sizden gelen gücle bunu basaracagima inaniyorum, insallah kabul edersiniz beni
bende yarışmanıza katılmak istiyorum . şuanda 93 kiloyum evlenmeden önce 57 kiloydum. 1 doğumdan sonra bu hale geldim ama artık karar verdim ve dur diyorum. birlikten kuvvet doğar demişler inşallah hep birlikte veririz kiloları.
13. takıma bekliyoruz canım.zayıflamaya hazırım73 kilo 158cm boy ve durmak üzere bir metabolizma ama azimliyim ve gelecek cumaya yarışma için hazırlanacağım
Merhaba kızlar, ben 3. takımdan mezun olmustum hedefime ulasarak ama 3-4 ay icinde bi 4 kilocuk aldım. Simdi bi 4-5 kilo vermek istiyorum Mart ayına kadar. O yüzden tekrar bir gruba girmek istiyorum. Boyum 1.70 kilom 64.
Evlenmeden önce 55 kilo civarı idim . Evlendikden sonra çoğu Türk kadını gibi kilo almaya başladım 60 kilo ile hamile kaldım ve 90 kiloyla doğuma gittim. doğumdan sonra 84 kiloydum şok oldum daha çok gideceğini düşünmüştüm. kızımın yaş gününde tekrar 62 kiloya diyet spor ve yürüyüşle düşdüm.
Daha sonra tekrar hamile kaldım. bu sefer dikkat edeceğim dedim ama diyetden çıkdığım için ne kadar dikkat etsemde tekrar kilo aldım ve 80 ile doğuma gittim. tekrar uğraştım ve 1 yıl sonra 63 kiloya düşdüm.
bu klomu kouzun bir süre 6 yıl korudum ama şimdi tekrar 70 li kolalardayım ve bu bana ruhsal olarak sıkıntı vermeye başladı. ve tekrar rejime başladım ama rejim yaptıkça daha çok yemeye başladım sizin yardımınızla tekrar başlamak istiyorum beni de aranıza alırsanız çok çok sevinirim haber bekliyorum. (Tartılmaya korkduğum için şu anda kilomu tam olarak bilmiyorum ).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?