• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar...Kilom 65 boyum 163 cm ve 55 e doğru gitmek istiyorum.Desteğe ihtiyacım var...Bana da yer var mı aranızda?

Eklentiler

• $weight.png
    $weight.png
    7 KB · Görüntüleme: 55
şinçikkk benim durumum şudur hemmen izah edeyimm...26 yaşındayım ve 3 yaşında bi kızım var bende çocukluğum haricinde öyle çok zayıf olduğumu hatırlamıyorum.1.74 boyunda olduğum için hiç 50li kiloların içindede olamadım 69 kiloyla 2006 yılında evlendim.zaten düğün var diye sırf gelinlik için 89 dan 69 a düştüm... harika günlerdi tabiki ama ancak 2 ay sürdü benim bu 38 bedenlik durumum.hamile kaldığımı öğrendiğimde zaten 8 haftalık olmuştu.(adet düzensizliği kayınvalide görümce stresi de eklenince üstüne)3 aylık evli 2 aylık hamile bi kadın olarak 10 kilo almış ve 79 kiloya ulaşmıştım birden bire...hamilelik dönemim çok sıkıntılı geçmedi acayip bi iştah patlaması ile105 kilo ile doğum haneye girdim:2::emir_bebek:doğumdan sonra 95 kiloydum ve aklım sıra hemen verebilceğimi sandığım kilolarımla o günden beri cebelleşiyorum...90 a kadar düştüm ancak çevremde bana destek olabilecek bi allahın kulu yok...1 haftadır çok kararlı şekilde devam ediyorum ancak spor imkanım hiç yok evde kızımla tepiniyoruz sadece...kısaca özetim şudur ki acayip desteğe ihtiyacım var malatyanın küçük bi ilçesinde öğretmen olarak çalışıyorum sıfır çevre sosyal hiç bir olayımız yok kilo durumuda şudur ki 95 den 99 a çıktım geri 95 e indim 90indim ve geri 97 ye çıktım son bir haftadır da 95 im..çok azimliyim bu defa olcakkk.....LÜTFEN DESTEKKKKKKK:(

şinçikkk benim durumum şudur hemmen izah edeyimm...26 yaşındayım ve 3 yaşında bi kızım var bende çocukluğum haricinde öyle çok zayıf olduğumu hatırlamıyorum.1.74 boyunda olduğum için hiç 50li kiloların içindede olamadım 69 kiloyla 2006 yılında evlendim.zaten düğün var diye sırf gelinlik için 89 dan 69 a düştüm... harika günlerdi tabiki ama ancak 2 ay sürdü benim bu 38 bedenlik durumum.hamile kaldığımı öğrendiğimde zaten 8 haftalık olmuştu.(adet düzensizliği kayınvalide görümce stresi de eklenince üstüne)3 aylık evli 2 aylık hamile bi kadın olarak 10 kilo almış ve 79 kiloya ulaşmıştım birden bire...hamilelik dönemim çok sıkıntılı geçmedi acayip bi iştah patlaması ile105 kilo ile doğum haneye girdim:2::emir_bebek:doğumdan sonra 95 kiloydum ve aklım sıra hemen verebilceğimi sandığım kilolarımla o günden beri cebelleşiyorum...90 a kadar düştüm ancak çevremde bana destek olabilecek bi allahın kulu yok...1 haftadır çok kararlı şekilde devam ediyorum ancak spor imkanım hiç yok evde kızımla tepiniyoruz sadece...kısaca özetim şudur ki acayip desteğe ihtiyacım var malatyanın küçük bi ilçesinde öğretmen olarak çalışıyorum sıfır çevre sosyal hiç bir olayımız yok kilo durumuda şudur ki 95 den 99 a çıktım geri 95 e indim 90indim ve geri 97 ye çıktım son bir haftadır da 95 im..çok azimliyim bu defa olcakkk.....LÜTFEN DESTEKKKKKKK:(

canım 14. takıma seni bekliyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2041.html

Lake canım merhaba 9. takıma seni bekliyoruz..
Bu arada benimde 11 aylık bir oğlum var 74 kiloda 1,5 ay önce katıldığım takımım ile birlikte 71 kiloya kadar düştüm. takımızda 3 anne olacağız eğer katılırsan.. Bekliyoruz canım.

9. Takıma bekliyoruz cnm..

mrb canım hala 9.takıma girme şansım var mı:((

Merhaba arkadaşlar ben geçen yıl yarışmaya katılmıştım.2. takımdı sanırım .Sonra takımda problemler olunca ayrılmıştım.Zaten takım da yeniden kurulmuştu.Hatta o dönem püsküütüm de vardı aramızda.Şimdi yine yarışmaya katılmak istiyorum.67.5 kilo olmuşum :59:Boyum 1.65 ..Kendi başıma çabalıyorum bir türlü olmuyor.Çağrılarınızı bekliyorum..Hedefim 62 kilo olmak...:97:

merhaba
üniversiteye başladığım yıllarda zayıf olmamakla birlikte hafif tombul bir kızdım sonrasında öğrencilik hayatı ve yeme düzeninin saat ve sınır tanımaması yüzünden epey bir kilo aldım .üniversite 2. sınıfın yazında kilo vermeye karar verdim ve yaz tatilinde yaptığım çok sıkı diyet ve hafif sporla yaklaşık 15 kilo verdim ve kilomu 1 yıl gayet güzel muhafaza ettim .son sınıfta kpss stresi ve çikolata düşkünlüğünden dolayı verdiğim kilonun büyük bir kısmını geri aldım .şu anda 69 kiloyum ve 10 gündür sıkı diyet sonucu 3 kilo verdim ve gerçekten azim ve inanç sahibi biri olarak yarışlarınıza katılmak istiyorum eğer sizde kabul ederseniz

sevgilerr

merhabalar :) bende aranıza yeni katıldım 57 kilodayım boyum 156 ve 50 kiloya inmek istiyorum. üniversitede okuyorum başlamadan önce 46 kiloydum ve hiç kilo almazdım okul hayatı düzensiz ve bol abur cuburlar beni bu hale getirdi çok çabalıyorum ama inemiyorum bir türlü çok moralim bozuk ve yakında nişanım olacak yani acil zayıflamam lazım :):):65:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back