Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım anladığım kadarıyla takıma katılmak istiyorsun.
paylaşımın iyidir bol sohbeti severim diyorsan 3.takıma burada ulaşabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1140.html#post16888829

bende 1.65 boyunda 24 yaşında ve 65 kiloyum. Üniversiten mezun olduktan sonra kurum sınavlarına çalışırken bir 9 kilo kadar aldım :S hiç bir kıyafetim olmuyor ve kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bu sebeple kararım kesin artık spora ve diyete başlıyorum. hedefim 52 kilo civarında olmak benide aranıza alın birlikte savaşalım yağlarımıza karşı

cnm istersen 14.takıma gel grup kaptanı ile konuşuruz eğer boş yer varsa bizimle devam edersin

meraba kızlar! Boyum1.68, kilom 70, yaşım 30 63 kilo ile hamile kalıp 20 kilo aldım 83 le doğum yaptım 10 kilosu doğumdan hemen sonra gitti 3 kilo da bikaç ay önce. ama 63 den de az olmak istiyorum55-58 arası. Hangi takıma katılabilirim?
:26:

Merhaba uzun süredir sık sık forumu takip etmekteyim,yaklaşık 1 haftadır da detaylı olarak çoğu topiği inceledim artık kendimi daha hazır güvende ve yarışmalara katılabilir hissettiğim için yazıyorum,1.68 boyunda 23 yaşında üniversite öğrencisiyim kilo 72kg hedef kilom 52kg kilolarımı alma sebebim 17 yaşında aldıgım psikiyatrist tedavisi ve antidepresanlar daha sonra da okul sınav koşturması ile tekrar veremedim,çok denedim ama destek almadan veremeyeceğimi anladım sizinde yardımınızla Cuma zayıflama yarışmalarıyla verebileceğimi düşünüyorum,yarışma olayı işin içine girince daha hırslı olucağımı düşünmekteyim,spor salonuna yazıldım,diyetteyken sporla destekleyerek dengeli ve saglıklı kilo vermek istiyorum,yarışma gruplarından birine katılım sağlıyabilirsem sevinirim şimdiden teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…