mümkünse bende katılabilirmiyim 63 kiloyum hedef 55 olmak
Merhaba arkadaşlar...Kilom 65 boyum 163 cm ve 55 e doğru gitmek istiyorum.Desteğe ihtiyacım var...Bana da yer var mı aranızda?
şinçikkk benim durumum şudur hemmen izah edeyimm...26 yaşındayım ve 3 yaşında bi kızım var bende çocukluğum haricinde öyle çok zayıf olduğumu hatırlamıyorum.1.74 boyunda olduğum için hiç 50li kiloların içindede olamadım 69 kiloyla 2006 yılında evlendim.zaten düğün var diye sırf gelinlik için 89 dan 69 a düştüm... harika günlerdi tabiki ama ancak 2 ay sürdü benim bu 38 bedenlik durumum.hamile kaldığımı öğrendiğimde zaten 8 haftalık olmuştu.(adet düzensizliği kayınvalide görümce stresi de eklenince üstüne)3 aylık evli 2 aylık hamile bi kadın olarak 10 kilo almış ve 79 kiloya ulaşmıştım birden bire...hamilelik dönemim çok sıkıntılı geçmedi acayip bi iştah patlaması ile105 kilo ile doğum haneye girdim:2:doğumdan sonra 95 kiloydum ve aklım sıra hemen verebilceğimi sandığım kilolarımla o günden beri cebelleşiyorum...90 a kadar düştüm ancak çevremde bana destek olabilecek bi allahın kulu yok...1 haftadır çok kararlı şekilde devam ediyorum ancak spor imkanım hiç yok evde kızımla tepiniyoruz sadece...kısaca özetim şudur ki acayip desteğe ihtiyacım var malatyanın küçük bi ilçesinde öğretmen olarak çalışıyorum sıfır çevre sosyal hiç bir olayımız yok kilo durumuda şudur ki 95 den 99 a çıktım geri 95 e indim 90indim ve geri 97 ye çıktım son bir haftadır da 95 im..çok azimliyim bu defa olcakkk.....LÜTFEN DESTEKKKKKKK
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-2927.html#post16838352
paylasımım bol olur diyorsan 4. takıma bekleriz...
Lake canım merhaba 9. takıma seni bekliyoruz..
Bu arada benimde 11 aylık bir oğlum var 74 kiloda 1,5 ay önce katıldığım takımım ile birlikte 71 kiloya kadar düştüm. takımızda 3 anne olacağız eğer katılırsan.. Bekliyoruz canım.
9. Takıma bekliyoruz cnm..
ben de katılmak istiyorum 66 kiloyum 58 kiloya düşmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?