MErhabalar
Seda ben. Tamı tamına 85 kg olup 1,65 cm boyum var. Yanı namıdeğer şişko bir insanım Bır cok kez denedım. İlaçlar rejımler. Sonuçlarında hep verdim ama daha sonra tekrar geri aldım.
Ama bu sefer cok azimliyim ne yapıp edip şu üstümdeki 20 kg den kurtulmak istiyorum
Merhaba
Ben de yeni uyelerdenim.Dogumdan once 55 kilodaydim simdi ise husran...Tam 82 kilo olmusum..Cocuklarimla oyun oynarken video ya kayit yapmistim , kaydettigim videoyu izlerken kendimi yasimin ustunde yasli bir kadin gibi gordum. cok uzuldum ve karar verdim zayiflamaya. Grup psikolojisi ben de cok etkili.Inaniyorum ins.Araniz da olmak beni motive edecek. Boy 160 kilo 82 yas 32.
Merhaba Hanımlar
Ben 31 yaşında 1.69 boyunda 72 kiloyum. 6 yıllık evliyim 1 çocugum var. zayıflamak istiyorum ama düzenli diyet yapamıyorum Pazartesiden itibaren kilo vermek için az yemek, spor ve aranıza alırsanız sizlerinde desteğiyle kilo vermek istiyorum. yarışma şeklinde olunca hırs yapıp kilo vericeğimi düşünüyorum :)))
canım bol paylaşım yaparım,sohbet etmeyi severim diyorsan,bekliyoruz. 13. takımdan sevgiler.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-3260.html#post16278446 burayı tıklaman yeterli.
merhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım.yaşım 22 boyum 1.64 kilom 80.6 ve kilo vermek istiyorum.bunun için sizin aranıza katılıp güç almak istedim ancak bir takıma nasıl katılınır takipleri nasıl yapıyoruz deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:) şimdiden teşekkürler
Bende varim 19 gun sonra Istanbula gidicem ve erkek arkadasimla bulusucam acil 53 olmam lazim imkansiz olsa bile
Suan 58.7 `yim benide listeye alin bende Elma diyeti yapiorum :)
merhaba ben 70 kilo ağırlığında 1.59 boyunda diyet yapmak isteyip bir başıma üstesinden gelemeyenlerden biriyim.. takımlardan birine katılarak sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum arkadaşlar. yardım edin banaaaaa :)) teşekkürler.
selam ben 1.68 boyunda 90 kilo ağırlığındayım kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve direk ilgi alanım olan diyet bölümünü incelerken bu yarışmayı gördüm ve katılmak istiyorum çünkü bizler yemeği sevdiğimiz için ondan vazgeçmeside zordur ama bu yarışma bana teşfik edici geldi ben 100 kilodan 83 kiloya düştüm maalesef bir geçiş göneminde 7 kilo daha aldım metabolizmam iyi çalışır düzenli gittiğim sürecede kilo vermeyle ilgili sıkıntım yok tek sıkıntımkendimi diyete teşfik edebilmem şimdiden tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?