• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bayramdan sonra takımlardan birine katılmak istiyorum. Neredeyse 1 yılda 10 kilo verdim ve 60 kilo oldum, hedef kilom 53. Ama bir yıldır kilo veremiyorum. büyük ihtimal yaza düğünüm var. Haliyle motivasyona ihtiyacım var. Beni de takımlardan birine alır mısınız?

Ben de bayramdan sonra takımlardan birine katılmak istiyorum. Neredeyse 1 yılda 10 kilo verdim ve 60 kilo oldum, hedef kilom 53. Ama bir yıldır kilo veremiyorum. büyük ihtimal yaza düğünüm var. Haliyle motivasyona ihtiyacım var. Beni de takımlardan birine alır mısınız?

4. takıma bekleriz tatlım..hepimizin amacı birlikte destekle zayıflamak...

merhaba kızlar,
kilo vermem lazımmmmmm
hikayemi anlatayım kısaca.
26 yaşındayım ve 92 kiloyum. liseye kadar tombul biri oldum hep.lise sondayken bi azimle 17 kilo verdim 3 ayda.sonrada kendiliğinden birkaç kilo daha verdim.60-62 kilolarda olmuştum. boyum 1.66 bu kiloyu beğenmiştim. malesef öyle kalmadım ama. o zamanlar tenis oynardım yüzmeye giderdim ve koşardım. üniversitede aynı kilolarda kaldım ve taa ki üniversite bitti o yaz evde internet başında kolalar tatlılar filan 80 kilo oldum.evlendim. 4 yıllık evliyim. 2 tane bebeğimi kaybettim. henüz 37 gün oldu doğum yapalı.20 haftalık doğan oğlum yaşamadı.hastaneden çıkınca 96 kiloydum.şişkinliklerden olsa gerek şimdi 92 kiloya indim.hiçbirşey yapmadım. evde saunalı kemerlerden var ve pedli bir masaj aleti var onları kullanacağım zayıflamak için. birde spor aleti var mekik çekerken kullanmak için. onuda çıkardım. başlamak kaldı geriye. daha öncede 20 küsur kiloyu hiç anlamadan veren biri olarak kendime güveniyorum. çalışan bir bayanım ama şimdi izinliyim.2 hafta sonra raporum bitecek.
benide alın aranıza kızlar.gaza gelmeye de ihtiyacım var.kuzenim doğumda 32 kilo aldı 6 aylık bebeği.şimdi kendisi incecik 35 kilo filan vermiş durumda.durmadan bana sen kolay kilo veriyorsun azıcık dişini sık diyo. o bana inanılmaz güveniyor.onun desteğiyle başlayacağım.başaracağımmmmm

merhaba kızlar,
kilo vermem lazımmmmmm
hikayemi anlatayım kısaca.
26 yaşındayım ve 92 kiloyum. liseye kadar tombul biri oldum hep.lise sondayken bi azimle 17 kilo verdim 3 ayda.sonrada kendiliğinden birkaç kilo daha verdim.60-62 kilolarda olmuştum. boyum 1.66 bu kiloyu beğenmiştim. malesef öyle kalmadım ama. o zamanlar tenis oynardım yüzmeye giderdim ve koşardım. üniversitede aynı kilolarda kaldım ve taa ki üniversite bitti o yaz evde internet başında kolalar tatlılar filan 80 kilo oldum.evlendim. 4 yıllık evliyim. 2 tane bebeğimi kaybettim. henüz 37 gün oldu doğum yapalı.20 haftalık doğan oğlum yaşamadı.hastaneden çıkınca 96 kiloydum.şişkinliklerden olsa gerek şimdi 92 kiloya indim.hiçbirşey yapmadım. evde saunalı kemerlerden var ve pedli bir masaj aleti var onları kullanacağım zayıflamak için. birde spor aleti var mekik çekerken kullanmak için. onuda çıkardım. başlamak kaldı geriye. daha öncede 20 küsur kiloyu hiç anlamadan veren biri olarak kendime güveniyorum. çalışan bir bayanım ama şimdi izinliyim.2 hafta sonra raporum bitecek.
benide alın aranıza kızlar.gaza gelmeye de ihtiyacım var.kuzenim doğumda 32 kilo aldı 6 aylık bebeği.şimdi kendisi incecik 35 kilo filan vermiş durumda.durmadan bana sen kolay kilo veriyorsun azıcık dişini sık diyo. o bana inanılmaz güveniyor.onun desteğiyle başlayacağım.başaracağımmmmm

canım 14. takıma bekliyoruz çabuk ol :10:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1991.html

merhaba kizlar
28 yasindayim ve 4 aylik evliyim , boyum 172
dugun oncesi kosturmaca yemek yiyecek vakit bulamama derken 60 kg ye inmistim
ama dugun sonrasi bir anda 4 ayda 8 kg aldim
bir turlu zayiflama motivasyonuna kavusamiyorum
bayramdan sonra baslamak istiyorum
beni motive edicek
destek besinler ve ne yemem gerektigi konusunda yonlendirmek isteyen arkadaslar varsa beni gruplarina alirlarsa cok sevinirim.
hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum

merhaba kizlar
28 yasindayim ve 4 aylik evliyim , boyum 172
dugun oncesi kosturmaca yemek yiyecek vakit bulamama derken 60 kg ye inmistim
ama dugun sonrasi bir anda 4 ayda 8 kg aldim
bir turlu zayiflama motivasyonuna kavusamiyorum
bayramdan sonra baslamak istiyorum
beni motive edicek
destek besinler ve ne yemem gerektigi konusunda yonlendirmek isteyen arkadaslar varsa beni gruplarina alirlarsa cok sevinirim.
hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum

var tabi şekercimm :16:
aradığın arkadaşlar 2. takımda.
bu da takımımızın adresi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-480.html

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum ama desteksiz olmuyor :( yasım 20 boy 163 kilo 56 , 2 hafta içerisinde 4 kilo verdim yani 60dan 56 kiloya indim ama sonrası gelmedi, sadece 3-4 kilo vermek istiyorum.. Destek çıkacak arkadaslar varsa bir grupa girmek isterim :) umarım kabul edersiniz

Son düzenleme:
canlarım bnde sıtye yenı uye oldummm.1.74 boyundayım 86 kıloyum:14: malesef oss donemınde lıse ıkıde kılo almaya basladım kı o zmnalr en fazla 70 kıloydum ossye grdıkten sonra 98lere kdr cıkmıstım.azımle 1 senede bayaaa kılo verdım gecen yaz tekrar 79 kıloya kadr dustum ama yıne aldım bılıorm cok karısık oldu ama sonuc olarak suanda 86 kıloyum.her gun burda yapılanları okuyrm ve iice hırslanıyorm.benım aslında en buyuk sorunum cevremdekı herkesın cokkkk kılolu olması ve bu konuda hıç bısı yapmamalrı.artık kılolu olmayı kabullendım ama burdakı yorumları okuyunca bunun kader olmadıgını yıne azmedersem yıne basarabılecegımı anladım.lutfen bnıde alınnnnnn

arkadaşlar dün de yazmıştım ama bgn baktım yazım yok.sanırım bakım çalışmaları nedeniyle bi aksilik oldu :26: neyse gelelim bana..ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum.yaşım 20.boyum 162 cm.kilom 66.idealim 55 olmak.kadnlar klübnde çeşitli gruplara katılarak en fazla 60 kiloya inmiştim ama sonra sanki dünyaların kilosunu wermiş gibi bırakmıştım diyeti.e haliyle gelsin geri kilolar :59: ama bu sefer o kadar hırslıyım ki bu kiloların beni üzmesine kesinlikle izin vermicem.hayatımın deyimi yerindeyse en güzel çağındayım.bu zamanlarımın kıymetini bilcem artık canıma tak etti kızlar :kkk: beni de grubunuza alırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :72:

Son düzenleme:
herkese merhabalr bende nisan ayında doğum yaptım 7 aylık bi bebeğim var 80 kiloyum ve zayıfflamak istiyorum kendi bşıma yapamıyorum yakında spora da başlayacamhamile kaldığımda da kiloluydum doğumdan sonra 75 oldum yani zayıfldım hamilelikte ama sonrasında yeniden aldım benide aranıza alırsanız svinirim

arkadaşlar dün de yazmıştım ama bgn baktım yazım yok.sanırım bakım çalışmaları nedeniyle bi aksilik oldu :26: neyse gelelim bana..ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum.yaşım 20.boyum 162 cm.kilom 66.idealim 55 olmak.kadnlar klübnde çeşitli gruplara katılarak en fazla 60 kiloya inmiştim ama sonra sanki dünyaların kilosunu wermiş gibi bırakmıştım diyeti.e haliyle gelsin geri kilolar :59: ama bu sefer o kadar hırslıyım ki bu kiloların beni üzmesine kesinlikle izin vermicem.hayatımın deyimi yerindeyse en güzel çağındayım.bu zamanlarımın kıymetini bilcem artık canıma tak etti kızlar :kkk: beni de grubunuza alırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :72:

4. takıma bekleriz lawes..

Merhaba Arkadaşlar..

Ben 19 yaşındayım.. Boyum 176 cm.. 80 kiloyum..

5 yıldır hep kiloluydum diyebilirim. Çok şey denedim diyetler yaptım ilaçlar kullandım ama başaramadım. Kendimi motive edemedim kimsedende destek göremedim pek.. 2 yıl önce 68 kiloydum şimdi ise böyleyim maalesef :( Yarın pazartesi diyetime başlayacağım ve her cumaişe gitmeden önce mutlaka kilomu yazacağım ve yaptıklarımla bilgilendiririm :)

Bende gruba katılarak hem desteklemek hemde desteklenmek isterim :) aranıza alırsanız çoookk sevinirimmm :)

yazın evleniyorum ozamana kadar en az 15 kilo vermem gerekiyor tombul bir gelin olmak istemiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back