Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bayramdan sonra takımlardan birine katılmak istiyorum. Neredeyse 1 yılda 10 kilo verdim ve 60 kilo oldum, hedef kilom 53. Ama bir yıldır kilo veremiyorum. büyük ihtimal yaza düğünüm var. Haliyle motivasyona ihtiyacım var. Beni de takımlardan birine alır mısınız?
merhaba kızlar,
kilo vermem lazımmmmmm
hikayemi anlatayım kısaca.
26 yaşındayım ve 92 kiloyum. liseye kadar tombul biri oldum hep.lise sondayken bi azimle 17 kilo verdim 3 ayda.sonrada kendiliğinden birkaç kilo daha verdim.60-62 kilolarda olmuştum. boyum 1.66 bu kiloyu beğenmiştim. malesef öyle kalmadım ama. o zamanlar tenis oynardım yüzmeye giderdim ve koşardım. üniversitede aynı kilolarda kaldım ve taa ki üniversite bitti o yaz evde internet başında kolalar tatlılar filan 80 kilo oldum.evlendim. 4 yıllık evliyim. 2 tane bebeğimi kaybettim. henüz 37 gün oldu doğum yapalı.20 haftalık doğan oğlum yaşamadı.hastaneden çıkınca 96 kiloydum.şişkinliklerden olsa gerek şimdi 92 kiloya indim.hiçbirşey yapmadım. evde saunalı kemerlerden var ve pedli bir masaj aleti var onları kullanacağım zayıflamak için. birde spor aleti var mekik çekerken kullanmak için. onuda çıkardım. başlamak kaldı geriye. daha öncede 20 küsur kiloyu hiç anlamadan veren biri olarak kendime güveniyorum. çalışan bir bayanım ama şimdi izinliyim.2 hafta sonra raporum bitecek.
benide alın aranıza kızlar.gaza gelmeye de ihtiyacım var.kuzenim doğumda 32 kilo aldı 6 aylık bebeği.şimdi kendisi incecik 35 kilo filan vermiş durumda.durmadan bana sen kolay kilo veriyorsun azıcık dişini sık diyo. o bana inanılmaz güveniyor.onun desteğiyle başlayacağım.başaracağımmmmm
eweeet kime gelsem şaşırmış durumdayım her takımla konuştum onlarla paylaşımta bulundum şuan bir takımım yok
merhaba kizlar
28 yasindayim ve 4 aylik evliyim , boyum 172
dugun oncesi kosturmaca yemek yiyecek vakit bulamama derken 60 kg ye inmistim
ama dugun sonrasi bir anda 4 ayda 8 kg aldim
bir turlu zayiflama motivasyonuna kavusamiyorum
bayramdan sonra baslamak istiyorum
beni motive edicek
destek besinler ve ne yemem gerektigi konusunda yonlendirmek isteyen arkadaslar varsa beni gruplarina alirlarsa cok sevinirim.
hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum
Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum ama desteksiz olmuyor yasım 20 boy 163 kilo 56 , 2 hafta içerisinde 4 kilo verdim yani 60dan 56 kiloya indim ama sonrası gelmedi, sadece 3-4 kilo vermek istiyorum.. Destek çıkacak arkadaslar varsa bir grupa girmek isterim :) umarım kabul edersiniz
arkadaşlar dün de yazmıştım ama bgn baktım yazım yok.sanırım bakım çalışmaları nedeniyle bi aksilik oldu :26: neyse gelelim bana..ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum.yaşım 20.boyum 162 cm.kilom 66.idealim 55 olmak.kadnlar klübnde çeşitli gruplara katılarak en fazla 60 kiloya inmiştim ama sonra sanki dünyaların kilosunu wermiş gibi bırakmıştım diyeti.e haliyle gelsin geri kilolar ama bu sefer o kadar hırslıyım ki bu kiloların beni üzmesine kesinlikle izin vermicem.hayatımın deyimi yerindeyse en güzel çağındayım.bu zamanlarımın kıymetini bilcem artık canıma tak etti kızlar beni de grubunuza alırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim