• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba
17 ay once evlendim ve 4 ay sonra hamile kaldim.
hep ideal kilomda olan ben hamilelik, sonrasinda sut sorunlar derken ideal kilomdan 16 kilo uzaklastim
simdi tekrar ideal kiloma donmeye calisiyorum
hergun 1 saat cd ile calisip bir saatte yuruyus yapiyorum.
diet uygulamiyor sadece az yemeye dikkat ederek pasta borek hamur islerinden sakiniyorum, bol su sut yogut tuketiyorum.
hedefim mart ayinda eski kiloma donmek. takiminiza dahil olmak isterim

merhaba
17 ay once evlendim ve 4 ay sonra hamile kaldim.
hep ideal kilomda olan ben hamilelik, sonrasinda sut sorunlar derken ideal kilomdan 16 kilo uzaklastim
simdi tekrar ideal kiloma donmeye calisiyorum
hergun 1 saat cd ile calisip bir saatte yuruyus yapiyorum.
diet uygulamiyor sadece az yemeye dikkat ederek pasta borek hamur islerinden sakiniyorum, bol su sut yogut tuketiyorum.
hedefim mart ayinda eski kiloma donmek. takiminiza dahil olmak isterim
tatlım 2. takıma beklerim..birlikte verelim o fazlalıkları olurmu:)

merhabalaar :)
diyet gruplarından birine katılmak istiyorum.. eskilerden vardım ama ayrılalı epey oldu.. 21 yaşındayım öğrenciyim 165 boyum ve 84 kilom var :( güzel gruplardan birinde devam etmek istiyorum.. inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara saglıklı bir sekilde ulaşırız..

Ben de ben deee! Katılmayı cok ıstıyorummotıve olmaya ok ıhtıyacım var bu sefer farklı olacak bozdugum yada yarı yoldabıraktıgım dıyetlere benzemeyecek cok ıhtıyacım var motıve olmaya. 1.58 boyunda 58 kılıyum baslangıc olarak 5 kılo vermek ıstıyorum

78 kiloyum.bundan 5 ay önce evlendim ve her ay 1 kilo almışım.. yaa o zamn bile çoktum şimdi paniklerdeyiiim...birbirimize destek olarak zayıflayalım. beni de aranıza alın olmaz mı?bu arada boyum 1,65..yaşım da 23

Son düzenleme:
kızlar bende 170 boyunda 66 kılodayım 12 ay once dogum yaptım ama emzırdıgımden dolayı bol bolyedım kendı cabamla 6 kılo verdim ama motıvasyon eksıklıgı yasıyorum cevremde kımseyle rejım konusunu konusamıyorum 8 kılo fazlam var hedefım 58 kıloda olmak davetınızı beklıyorum:24:

Ben de ben deee! Katılmayı cok ıstıyorummotıve olmaya ok ıhtıyacım var bu sefer farklı olacak bozdugum yada yarı yoldabıraktıgım dıyetlere benzemeyecek cok ıhtıyacım var motıve olmaya. 1.58 boyunda 58 kılıyum baslangıc olarak 5 kılo vermek ıstıyorum

78 kiloyum.bundan 5 ay önce evlendim ve her ay 1 kilo almışım.. yaa o zamn bile çoktum şimdi paniklerdeyiiim...birbirimize destek olarak zayıflayalım. beni de aranıza alın olmaz mı?bu arada boyum 1,65..yaşım da 23

kızlar bende 170 boyunda 66 kılodayım 12 ay once dogum yaptım ama emzırdıgımden dolayı bol bolyedım kendı cabamla 6 kılo verdim ama motıvasyon eksıklıgı yasıyorum cevremde kımseyle rejım konusunu konusamıyorum 8 kılo fazlam var hedefım 58 kıloda olmak davetınızı beklıyorum:24:

kızlar 14. takıma bekliyoruz sizleri gelip kendinizi tanıtan bir mesaj bırakarak başlayabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2002.html

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back