• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba yine geldim hem de bol bol kilo alarak:(

Arkadaşlar 2009da 12.takımdaydım.. sonra bi izin istemiştik bizim takım bıraktı kendini kapattık...
Şuanki durumumdan bahsedeyim, haziranda çölyak hastası olduğumu öğrendim...bu lanet hastalık herkesi zayıflıktan kırarken beni ters tepti ve kilo alımı yapıyordu.. teshisten beri de diyetime uyuyorum (kilo verme diyeti değil bilmeyenler icin arpa bugday yulaf çavdar ve kepekten uzak durma diyeti) kan değerlerim düzelmeye başladı fakat vücut hamile kadın vücudu gibi seri halde yediklerimi depolar oldu...
Ve bende tekrar gruplardan birine katılmak istiyorum... ozamanlar 58kgda bırakmıştım ve süperdi eski günlerimi özlüyorum :(:(

Boy 1.72 kg an itibariyle 68.2 ölçülerse katliam:43: 99-93-100

evet kim beni takımına alıyor :kkk:

Merhaba yine geldim hem de bol bol kilo alarak:(

Arkadaşlar 2009da 12.takımdaydım.. sonra bi izin istemiştik bizim takım bıraktı kendini kapattık...
Şuanki durumumdan bahsedeyim, haziranda çölyak hastası olduğumu öğrendim...bu lanet hastalık herkesi zayıflıktan kırarken beni ters tepti ve kilo alımı yapıyordu.. teshisten beri de diyetime uyuyorum (kilo verme diyeti değil bilmeyenler icin arpa bugday yulaf çavdar ve kepekten uzak durma diyeti) kan değerlerim düzelmeye başladı fakat vücut hamile kadın vücudu gibi seri halde yediklerimi depolar oldu...
Ve bende tekrar gruplardan birine katılmak istiyorum... ozamanlar 58kgda bırakmıştım ve süperdi eski günlerimi özlüyorum :(:(

Boy 1.72 kg an itibariyle 68.2 ölçülerse katliam:43: 99-93-100

evet kim beni takımına alıyor :kkk:

canım bol paylaşım yaparım dersen bekleriz.

salı gunu tum gun okuldayım,pztrsileri laboratuvara gitme durumlarım oluyor, cuma ise sadece ogleden once okuldayım onun dısında hep evdeyim zaten...2.kez uzayan okulum yüzünden evde durmadan ders calısmam gerekiyor tek yaptıgım nete girmek;)
tabi ki katılmak isterim ama şunu belirteyim benim diyetimde bugday ve türevi tahıllara yer olmuyor haliyle baska türlü mutlaka telafi etmem gerekiyor yani ortak diyet yapıyorsanız benim yediklerim cogunlukla farklı olmak zorunda :(
bunlara ragmen davet ederseniz seve seve gelrm bugun basladım zaten diete..azimliyim:)

merhaba arkadaşlar
bende kilo vermek istiyorum hipotroidi hastasıyım bu benim için zor olucak ama bunu başarıcağıma inanıyorum benide aranıza alırmısınız lütfen desteğinize ihtiyacım var biricik eşim beni kırmamak için
şakayla karışık imalarda bulunuyor eski kiloma dönmek istiyorummmmmmmmmmmmmm:59:
boyum 1,60
kilom : 60- 61 arası gidip geliyor
hedefimm:52kilo
desteklerinizi bekliyorummmmm arkadaşlar

merhaba arkadaşlar
bende kilo vermek istiyorum hipotroidi hastasıyım bu benim için zor olucak ama bunu başarıcağıma inanıyorum benide aranıza alırmısınız lütfen desteğinize ihtiyacım var biricik eşim beni kırmamak için
şakayla karışık imalarda bulunuyor eski kiloma dönmek istiyorummmmmmmmmmmmmm:59:
boyum 1,60
kilom : 60- 61 arası gidip geliyor
hedefimm:52kilo
desteklerinizi bekliyorummmmm arkadaşlar

7.takıma bekleriz tatlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back