Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet dogumumla baslıyor benım kılo maceram İRİ BEBEK:)küçüklüğüm hem toplu bır kız olarak gecirdim liseyi bitirene kadar 65 kilo felandım öss maratonu benım sitrese girdikçe homidigırtlak etti 4 sene içinde 83 oldum beni zayıf halimde görüp begenen şimdi eşim olan kuzenım istemeye gelecektii muhakkak vermelıydım 75 oldum sonra nısanla beraber 63 :)bu kılomu begenıyordum sonra evlendık dogunun bır ılcesıne geldık merkeze uzaklıgı 3 saat olan harekete alısık olan ben evde kös kös oturmaya:)amaaaaan bunuda verırım dıyerek ohhh ev görmelerı 5 çayları esıme marifetimi göstercem diye hünelerimi yemelerim:)derkeeen geldık mı 83 e :)sonra bıde ustune hamıle kal oldumu 90:)üstüne sütüm azdı süt olsun pikolojisiylee ye allah yeee oldumu 104:)ve simdi acınacak halıme guluyorum :)

ne elbıseler oluyor ne aynada kendımı begenıyorum ne esımın begendıgını dusunuyorum nede kızımın gözunde perigibi güzel bır anne olabılıyorum hele bıde agrılar tasıyamıyorum

artıkk ankaraya gıdıyorumm hemen fitnıs salonu yazılcam diyetısyene gıdecem ve gunde en az 5 kılo metre yuruyecegım !!!

AMA BANA DESTEK OLACAK KİŞİLERE KİLO KAYBIMI PAYLAŞACAGIM ARKADASLARIMA HIRS YAPACAGIM BIR ORTAMA İHTİYACIM LÜTFEN BENİ ARANIZA ALIN BEN YA VERMELIYIM YA VERMELIYIM BASKA CAREM YOK

merhaba
cagirdigim diger arkadaslardan haber olmadi,eger kararliysan,sporunu yapip,diyete dikkat edeceksen ve bol paylasim yapacaksan 4.takima gelebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-7402.html#post29997637

Boyum 168 kilom 77,universitedeyken 53 kiloydum hic kiki sorunum olmamisti gayet rahattim taki ise baslayana kadar ofis isim oldugundan ilk sene 4-5 kiko aldim herkes ayy kiko sana cik yakisti he annem yanaklarin doldu insan oldun falan diyince yine önmsemedim her yil ortalama 2 kilo almaya basladim gelinlik provamda 68 kilo iken gelinligimi 3 ay sonra teskim aldigimda (zayiglamak sözü ile) 72 kiloydum 8 aydie evkiyim ve 5 kilo aldimmüdahale etmek istedim başlarda iyi gitsede başarılı olamadim, en son gectigimiz subatta dukan diyeti ile 2 haftada 5 kilo verdim ve ozamn 75 ten 70e düştüm ama birakinca 2 ayda eski kilomdan +2 fazla aldim, artik başka şansim yok ilk olarak 65 kiloya kavusmak istiyorum(( ve motivasyona ihtiyacim varrr benidee alinnnn(

slm herkese;

boyum 173 kilom 80 22 yaşındayım. bir hafta önce diyete ve spora başladım. 83ten 80e indim. kararlıyım bu yaz sağlıklı ve fit olucam
beni aranıza alırsanız sevinirim.

17 yaşındayım kilom 77 Boyum 160. Lise ogrencisiyim üniversite sınavına hazırlanıyorum. rahatsizliklarimdan dolayı hep kilolu bi kız oldum. artık yeter diyorum. aktif olurum forumda.:) uygun bir grup olursa...

bayanlar 9. takıma gelebilirsiniz..buyurun buradan http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4772.html

--Merhaba arkadaşlar 1,52 boyunda ve 62 kiloda 27 yaşında tombul ufak tefek bir bayanım. 10 aylık evliyim ve evlenene kadar asla 60'lı kiloları görmemiştim... yaklaşık 2 yıl önce 58 kilo iken ciddi bir diyetle yaklaşık 2 ayda 51 kiloya kadar düşmüştüm, ama sonraları da kiloma hep 58 -57-56 54 ler arasında gidip geldi... kısa süreli diyet deneyimlerim oldu ama maalesef sonuç hüsran,, sanki bir şeylerin hıncını almak istermiş gibi karnım tok olsa da yemeğe devam ediyorum.. çalışma saatlerim yoğun,9-7 arası çalışıyorum ve sürekli oturmak zorundayım... artık bir desteğe ve gaza ihtiyacım var.. ve en önemlisi de pko hastasıyım , yani kilo almam çok kolay ama vermem zor( lütfen beni grubunuza alınn

SELAM
170 boyunda 84 kiloyum 27 yaşındayım bende tek başına motive olup diet yapamayanlardanım. beni de bi gruba dahil edermisiniz??

neden kimse bizi gruba almıo

Merhaba arkadaşlar,

30 yaşında, 164 boyunda ve 75 kg.ım. ilk olarak 65 kg.a düşmeyi hedefliyorum. beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim

10. takıma bekliyorum. Geldiğinizde verdiğim linke yazın. Ayrıntıları orada konuşuruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/460862-10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-188.html

arkadaşlar ben 28 yaşında 1.60 boyunda ve malesef 74 kg ağırlığındayım 70 kg ile hamile kaldım şimdi 74 kg ım ama doğumdan sonra göbek problemim çok oldu ikiz annesiyim ve çok düzensiz besleniyorum gece çok geç saatte yiyebiliyorum onun için bu hale geldim bu arada 63 kilo ilk hedefim daha önce 73 kilodan kadınlar kulubü sayesinde 63 e düşmüştüm ama bebek için tedavi sürecim oldu tekrar aldım sonra hamilelik ve çocuklar derken şimdi kendimi çok kötü hissediyorum ne giysem yakışmıyor yaklaşık bir iki ay önce diyete başlamaya niyetlendim ama yapamadım zaten paylaşımda da bulunamadım internetim yoktu evde sadece işten girebiliyordum şimdi eve de internet aldım oradan takip de edeblirim ayrıca kendime bugün kondisyon bisikleti aldım dışarıda yürüyüş yapamıyorum çocuklarla olmuyor şimdi birbuçuk yaşındalar boş yer olan grupların çarılarını bekliyorum.

merhaba bayanlarrr
ben 7 aylık evliyim..51 kilo ile evlendim şu anda 59 kiloyum 8 kilo birden aldım ve 3-4 kilo verip bir dahada almak istemiyorum...boyum ise 170...benide alın aranıza...şu ana kadar diyet yada kilo ile alakalı bir problemim olmadığı için hiçbir bilgim yok...nasıl kilo vercem benn

kararlıyım bol paylaşım yaparım diyorsanız 13. takıma bekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-cuma-zay305flama-yar305351mas305-13669.html

Arkadaşlar 1.65 boyundayım normalde 55 kilodan yukarıyı görmeyen biriydim ama şu son bir ayda nasıl olduysa anlamsız şekilde kilo aldım.. Az önce tartıya çıktım ve hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm... Oturdum ağladım ..sonra dedim ki ağlamak yok.. azmedeceksin ve başaracaksın... 1 ayda 55 kiloma geri kavuşmaya yemin ettim... iki gündür 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum ... ama diyet konusunda tek başıma olursam bu işi başaramam gibi geliyor ...Lütfen beni de takımınıza alın

bol paylaşım yaparım diyorsan 13. takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-cuma-zay305flama-yar305351mas305-13671.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…