Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BOY : 160
KİLO : 65
doğum kilolarıyla başım dertte. 10kilo vermek istiyorum.Tek başına motive olamıyorum benide aranıza kabul edermisiniz. eşim askerden gelmeden zayıflamak istiyorum.

Bol bol paylaşımı kabul ediyorsan ve kaçamak konusunda taviz vermeyeceksen biz seni 9.Takımda görmek isteriz.

Boy:1,57
Kilo:65

85 kilo ile doğum yaptım emzirme çocuk peşinde koşturma uykusuz geceler beni 65 e kadar düşürdü ama 2 yıl içerisinde.!yıldır 65 te kaldım gram veremiyorum.Bi ara başladım diyete sağlık sorunları ameliyat falan geçirdim ipin ucu iyice kaçtı.Şimdi 65 kiloyum ve hedefim 50 15 kilo vermem lazım.Ama sırtımı dayayacağım Her adımımı anlatacağım desteklerini ve tecrübelerini alacağım arkadaşlara ihtiyacım var.Benide aranıza alırsanız çok çok mutlu olurum.Nasıl diyet yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim inanın bilmiyorum..Şimdiden öpüyorummm

herkese merhabalar 21 yasındayım hep kiloluydum sonra esimle tanıstım ailesinden bikaç kişi beni elestirince tam 5ayda 35 kilo verdim ama evlendikten kızımız olduktan sonra tekrar kilo aldım boyum 1.65 kilom85 lütfen benide alın ve azim kazanmalıyım ve acilen kurtulmalıyım bu kilolordan

Adacım sen bize gelllllllllll..Ama seni hep forumda görmek isteriz ona göre.Gelemedim,okuyamadım anlamam.9.Takıma bekliyoruz gelmek istersen.

merhabalar ben de tekrardan katılmak istiyorum kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 1,68 boy ve 73 kiloyum91 kilodan bu kilo ya geldim azimliyim hedefim 60 öncelikle sonrada 55 muhasebeciyim
çalışıyorum hareketli pylaşımı bol bir takıma daim olmak istiyorum daha öncesinde 5. takım da yer almıştım bazı sebeplerden ötürü ayrıldım sonrada takımım dağıldı

şuan daha sürem bitmemiş daha sonra belki

merhabalar bende sizlere katılmak istiyorum.
boyum 170 kilom 101.7.doğum sonrası aldığım kiloları nihayet vermeye karar verdim:)) ve bunun için azimli arkdaşların yanında olmak onlarla güzel bi mücadeleye girmek ve kilo vermek istiyorum.
azimliyim kararlıyım ağustosa kadar 20 kilo vermeyi hedefliyorum.umarım gerçekleşir.
beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar.
öncelikle herkese gayretlerinde başarı ve sonuç dilerim.
Kendimi bildim bileli kilo sıkıntısı olan bir bayandım.ama şuan anlıyorum o zamanlar ne kadar da zayıfmışım:))2006-2007 yıllarında ilk kez 72 kg lara çıkmıştım diyet ve spor yaparak 61kg a kadar düşmüştüm.o tarihlerde da siteye üye olarak forumdaki arkadaşların yazdıklarını okuyarak destek almıştım.mesajlarla pek katılmıyordum fatak sitenin takipçisiydim.verdiğim kiloları muhafaza ettim açıkçası fakat bir ara biraz kilo aldım ve ardından hamile kaldım.hamile olduğumu öğrendiğimde sigarayı bıraktım 17kg alarak 84 kiloya ulaştım.doğumun ardından emzirmeydi falan filan derken anlamadan hamilelik kilolarımı vermeye çalışırken daha da üstüne kilo aldım 83,7kg kiloya ulaştım malesef.04.03.2013 tarihinde yediklerime dikkat etmeye başladım 1 hafta sonrasında kendime bir diyet listesi hazırladım sonraki haftalarda listenin mantığına sadık kalarak yemekleri değiştirdim ve 1 ay sonunda 78kg ı gördüm.gördüm ama sadece 1 gün:))şuan 79kg ile aranıza katıldım.
Zaten antremanlıyım fakat bu hafta kendime pek güvenemiyorum her nedense ve yarışa katılarak hırs yapmak istedim.
Beni yarışlara alsanız da almasanız da cuma günü için kendimi yarışa katıyorum sonucu yine buradan sizlere de bildiririm:))

merhaba... 165 boyundayım 77 kiloyum 94 kilodan bu kiloya geldim. bir yıl dikkatli beslenip spor yapmıştım o dönem.. şimdi tekrar 20 kilo kadar vermek istiyorum... azimliyim... diyete basladıgımda 80 kilo kadardım 15 gunde 3 kilo verdim.. daha da veririrm :) beni şöyle bol konuşmalı bir gruba alır mısınız lütfen.. öğretmenim eve gelince filan yazarim hep :) okulda da yazarım bazen.. herkese güzel kilo vermeler :)

merhaba :) 25 yaşındayım 1.58 boyundayım 54.5 kg. üniversitenin ilk yılında 10 kg aldım bi kısmı gitti ama ben hiç fazlalığım olmasın istiyorum :) hedefim 48 kg böylece 49a çıktığımda kendimi durdurabilirim :) yarışma yöntemiyle yaparsam gruba karşı sorumlu olacağım için kendimi tutabilirim hadi bakalım hayırlısı olsun :))

Bende bende benddeeee :)

170 civarı boyum 78 kilom var düğünümden önce zayıflamak istiyorumm.. azmim var birazda desteğe ihtiyacım var :/ yardımınızı bekliyorummmm

Kızlar ikinizide boooollllllllllllllllllll paylaşım için 9.Takıma bekliyorum.Hep beraber hayallerimiz gerçek olacak merak etmeyin.

Merhaba..
Bende doğum sonrasında bu foruma dahil olduğumda 103,1 kg geliyordum.Ocak ayında bi azim başladım şu anda 86.8 geliyor kilom.Bizimle birlikte yol almak istersen seni 9.Takıma beklliyorum..Ama kaçamak yok ve boollllllllll paylaşım istiyorum ona göre..........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…