Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir grupla birlikte yarışmaya katılmak istiyorum. Çünkü hırslı bir yapım olduğu için kaybetmeyi sevmiyorum. 1.58 boyundayim 54.5 kiloyum. Hedefim 48 olmaktı fakat bu yarışmayla birlikte hedefi 47 ye çekiyorum..

paylasimin bol olacaksa,kurallara uyacaksan ve sporunu ihmal etmeyeceksen 4.takima gelebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6972.html

kararliysa,sporuna ve diyetine dikkat edeceksen ve bol paylasim yapacaksan 4.takima gelebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6972.html

kimse çağırmamış takımına...boş yer mi yok ki..valla kızımın doğum gününe 1 ay var acil zayıflamam lazım artık ben kendi çabalarımla başladım..2 gündür sadece yediklerime dikkat ediyorum ama artık kilo kaybı görmek istiyorum o yüzden isveç diyetine başlıycam yarından itibaren..bir an önce bi takıma alısam da iyi ce düzene oturtsam iyi olacaktı ama neyse artık beklerken de diyet yapalım...

benim mesajlarim görünmüyormu
1 mesaj üste bakarsan cagirdim cnm,gelirsen ayrintlari konusuruz

Ufff biraz desteğe ihtiyacım var sadece umarım biri gelir benide takıma alır

merhaba
seni inceledim,256.etapta 4. takimdan kendi isteginle ayrilmissin,6 ayini doldurdugundan tekrar yarisabilirsin
ayrildiktan sonra tekrar gelip baska bir takimda yaristinmi,yoksa sadece 4. takimmiydi,eger sadece 4. taimda yaristiysan tekrar dönebilirsin takima,tabi bu defa kararliysan

Evet işe girmiştim o dönemde çıkmak durumunda kaldım o zaman evimde net te yoktu telden girebiliyordum. Şimdi netimde var netten işimde o yüzden şimdi daha aktfilim.
Ondan sonra bir daha girmedim alırsanız gruba çok sevinirim :)

tamam o zaman bol paylasim yapip,sporuna ve diyetine dikkat edeceksen 4.takima bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…