Bende uzun zamandır diyet-sağlıklı beslenme linkini takip ediyorum ama gruplara daha yeni bakmak aklıma geldi ve bende sanırım bir gruba dahil olmak istiyorum.fakat gruba katılma şartlarını okuduğumda kafam karıştıbiraz uzun bir anlatım olmuş ya da benim kafam biraz dolu.Emin olduğum tek şey kilo vermek istediğim :26: özelliklerimi yazayım isterseniz....
Boy:1,75
Kilo : 78
Meslek: Muhasebe
İştahlıyım ama çok aşırı yemiyorum genelde engel olmaya çalışıyorum,gruba dahil olabilirsem sanırım disiplinli bir beslenme ile kilo verebilirim
arkadaşlar herhangi bir takıma giremediyseniz eğer 5. takıma bekleriz.. yanlız paylaşım şart paylaşımsız motivasyon olmuyor kendine güvenen bunu yapabilirim diyenleri 5. takıma bekleriz bizde geçen hafta toplaştık ve bir takım kurduk zaten ben eski takım kaptanı olduğumdan baya baya toparladık ve cuma günü bildirime başlayacağız isteyen olursa bekleriz
Öncelikle herkese merhaba :) Bundan 3 sene önce bir diyetisyen maceram olmuştu. O zamanlar 85 kiloydum ve haftalarca denediğimiz çeşitli diyetlere rağmen bir türlü 70li sayıları göremedim. İnsülin direnci vs. var mı diye baktırdım. Her şey normal çıktı. O zamandan bu zamana kilo verme adına pek çabam olmadı. Üniversite sınavına hazırlanıyordum ve haliyle kilo aldım. Şu an 92 kiloyum boyum 1.75. Bugüne kadar hep "senin yüzün güzel, ama tatlım boyun uzun" gibi geçiştirmelerle 18 yaşına geldim ama bir yerden sonra insan acı gerçekle yüzleşiyor :) Üstelik kilom adet düzenimi de bozdu. 1 haftaya polikistik over tedavisi için doğum kontrol hapına başlayacağım açıkçası pek bilgim yok ama bu haplar kilo aldırır diye korkmadan da edemiyorumFakat bir yerden başlamak şart. Uzun lafın kısası beni motive edip birlikte güzel güzel kilo verebileceğimiz bir gruba ihtiyacım var...
selam herkeseeeeee bende katılmak istiyorum yarışmaya kızlarrrrrr...beni takımına alan birinci oldu :))))) cewap beklyorum
Ben de yarışmaya katılmak istiyorum artık. Buraya üye olalı neredeyse 1 yıl olacak geçen yıl yaklaşık 3 ayda 8 kilo vererek siteye katılma amacima ulasmistim o süreçte yarışmaya katılmak istediyse bir süre bir takımda deneme süresinde bulundum ama okul dersane vs yoğun tempoda ona vakit ayıramadim geri dönmek üzere takımdan ayrıldım ve yoluma günlüklerle devam etmistim,
Sonrasında nasıl olduysa tekrar kilo aldım hem de fazlasıylala artık günlükler beni nefsimi irademi terbiye etmiyor daha etkili birşeylere cuma yarışmasına ihtiyacım var galiba
Kilo 71-72 değişiyor
Boy 163
Hedef 58
ben ezgi.bende bu yarışmaya katılmak istiyorum.yaş 22.
aslında çok kilolu değilim ama incecik olmak eski kıyafetlerime girmek istiyorum.
1.68 boyunda 57 kiloyum.hedefim 50:)
Bende katilmak istiyorum size 65 kiloyum 53 olmak istiyorum
bende katılmak istiyorum . çok kararlıyım . boyum 1.67 kilom 70 hedefim 55 :)
Benda Katılmak istiyorum ArkadaŞlar... Kilom 86. yeni anneyim..
Merhaba, Öncelikle herkese başarılar diliyorum..Kendi başarı yada başarısızlık öykümü kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Annemin 2. çocuğuyum, iilk kızlarına (ablama) rağmen :) biraz gelişmiş, birazda değişikmişim..Şudur ki; bacakları o kadar tombul bir bebekmişim ki annemle babam aralarında konuşup, acaba bir problem mi var, doktoramı götürsek demişleryıllardır hep iyiydim ben.. Şişman değil, zayıf değil ama iyiydim :) Sonrasında bende bir bebeğim olsun istedim, yıllarca uğraştık ama RABBİM nasip etmeyince olmuyor, baktım ki bu arada kendimi unutmuşum..Kilolar almış başını gidiyor..Yeni tanıyanlar anneme kız kardeşin mi demeye başladı Sesli bir şekilde düşündüm ve kendine gell diyede uyardım kendimi 89 kilodayken diyetle tanıştım, daha öncesinde hiç bir şekilde diyet yapmamıştım..Diyetle birlikte yoğun araştırmalar, uğraşılar, çabalar..Baktım ki içimdeki bebek acısını da bu vesileyle azda olsa unutuyorum..Diyet benim arkadaşım olmuştu..Spor yapıyordum, yediklerimi yazıyordum ( hangi gıda kaç kaloridir ) artık hepsini öğrenmiştim.. 2 yıl sonunda 74 kiloya düştüm ama yine 82 ye kadar yükseldim..Bu kendime attığım 2. goldü :) yine sitemim kendimeydi ve yine toparladım..3 yılda 68 kiloya düştüm..Şu an 3-4 aydır diyetten uzağım ve gitti gidiyorum 72 kiloya çıkmışım benim hedefim 64 kiloya düşmek..boyum 1.67 ama sporla birlikte verdiğim için kiloları asla kötü bir durum yok..çok şükür bundan çok mutluyum..şimdi 70-79 kilo grubumuzda arkadaşlarımızla zayıflamaya devam diyorum..Bu yarışmada bende olmak ve yarışmak istiyorum..Eminim ki bu şekilde daha başarılı olacağım..Çok teşekkür ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?