Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kilo işi zor gerçekten benimde 5 kilocuk fazlam var eşim beni bu şekil çok beğeniyor ama ben hiç etim butum çıksın istemiyorum biraz fazlalık bile insanı rahatsız ediyor Allah yardımcınız olsun

canım bol paylaşım yapabilirim diyorsan 6. takıma bekliyoruz.2 haftadır birinciyiz ona göree ukalalık yaptımmmm

ben de 1.74 boyunda ve 67 kiloyum. azimliyimdir, 5 aylık evli olmama rağmen hala kilomu koruyorum, evlendiğim günle aynı, şimdiki kilom çok şükür :). yediklerime dikkat ediyorum ama yapılıydım ezelden beri:). evime spor aleti aldım yeni, eliptik bisiklet. ama biraz heyecanlı bir maratona ihtiyacım var zayıflama şevkimin yükselmesi için:). biran önce 63'e düşmek istiyorum. ilk hedefim 65:).

canım bol paylaşım yaparım dersen 6. takıma bekliyoruz

Gecen yil bu zamanlarda brnde katilmistim araniza... 16 kilo kadarda verdim 49la ayrildim. Aradan 8 ay gecti 8ayda 4 kilo aldim dikkat ettiysemde almisim. Son 1 ayda 3 fazla kilo birden yukledim ustume.... her neyse araniza katilmsk istiyorum 45bolmam sart oldu. 8 kilo fazlam var aranizda banada yer acarmisiniz?

Bol paylasimlarinla birlikte 6. Takima bekliyoruz cnm..

ilk kilomu hamileyken aldım öncesinde 50 li kilolarda seyir ettim hep ama hamile kaldım ve 20 kilo birden aldım çok kötü günler geçirdim haliyle daha sonra 70 ten 57 ye kadar düştüm fakat hala kilolu oldugumu düşündüğüm için daha doğrusu eşimin bunu bana empoze etmesinden dolayı kendimi saldım veremiyorum diye ve 62 kiloya çıktım tekrardan hamile kaldığımda da tekrar bir 20 kilo daha aldım doğumdan sonra 74 e düştüm ve 3 senedir hala oradayım 28 yaşındayım ev hanımıyım kilo alma sebebim aşırı yemek veya yemekler değil tamamen abur cubur.mesajınızı bekliyorum

iyi akşamlar arkadaşlar ben yaklaşık 4 yıldır kilo vermekle mücadele ediyorum 4 yıl boyunca kendimce veya dr. destekli diyetler uyguladım bazen başarılı oldum bazen veremedim çabuk yeniliyorum biraz tabiri caizse gaza ihtiyacım var bu siteyi görünce tam bana göre dedim hele bu başlık kesinlikle aradığım şey 4 yıl önce yaklaşık 118 kg. idim aşık oldum kilo vermeye başladım :) şuan sevdiğim adamla evliyim ama hala kilolarım yakamı bırakmıyor bebek istiyoruz ama bu kilolarım yüzünden erteliyoruz lütfennnnnnnnnnnnn bana destek olun biraz hızlı konturollü sağlam kalıcı kilo vermek istiyorum diyet listelerinden de bıktım açıkcası benim sadece beni itekleyecek sabret olacak diyecek sıkı sağlam arkadaşlara dostlara bir guruba ihtiyacım var beni anlayabilecek şuan 98 kiloyum diyete başladığımdan beri uzun aralıklarla da olsa kilo kaybım oldu şuan ilk hedefim 90 olmak 163 boyundayım ve 30 yaşına girdimmmmmmmmmmm ve anne olmak istiyorrum bir bucuk yıllık evliyim hamilelik için çok şükür sağlık açısından bir problemim yok ama gebelik sırasında kilo almak korkusu dehşet ve hem bebeği hem kendimi taşıyamam :) azimli güçlü beni kandırabilecek asla yeme diyecek yol gösterecek bir ekibe ihtiyacım varrrrrr herkese selamlar davetlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

5.takımın yeni üyelere ihtiyacı var 5.takıma bekliyoruz cnm

bizde 5.takıma bekliyoruz cnm

merhabalar...
ben iki çocuk annesiyim 2,5 ay önce ikinci kızım doğdu şu an 85 kiloyum...Azimliyimdir ama şu aralar motivasyonumu iyice kaybetmiş durumdayım...daha önceki doğumumda 91 kilodan 65 kiloya kadar indim bu seferde başaracağımı biliyorum ancak sizin gibi aynı amaç altında toplanmış arkadaşlara ihtiyacım var...Aranıza acilen kabul etmeniz dileklerimle....Sevgiler...

3. takıma bekleriz. Hep beraber kurtulalım kilolardan.

Linki : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…