• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar,
ben 64 kiloda, iki doğum yapmış ve hedefi 58 kilo olan bir anneyim. Bebeğim 15 aylık ve halen emiyor. Diyetisyene gittiğimde 4 kilo kadar vermiştim ama maalesef araya tatilin ve bayramın girmesi ile daha sonra toparlayamadım ve verdiğim kiloları geri aldım. ayrıca diyetisyenin yaptığı tahlillerde TSH değerim yüksek çıktı. bu da kilo vemeyi zorlaştırıyormuş. şu anda bunun için ilaç kullanıyorum. eğer diyete başlarsam daha kolay kilo vereceğimi düşünüyorum. tek eksiklik motivasyon. beni de aranıza alırsanız bu eksiliğide gidermiş olmanın mutluluğunu yaşayacağım :))
herkese kolay gelsin..

Merhaba arkadaşlar,
ben 64 kiloda, iki doğum yapmış ve hedefi 58 kilo olan bir anneyim. Bebeğim 15 aylık ve halen emiyor. Diyetisyene gittiğimde 4 kilo kadar vermiştim ama maalesef araya tatilin ve bayramın girmesi ile daha sonra toparlayamadım ve verdiğim kiloları geri aldım. ayrıca diyetisyenin yaptığı tahlillerde TSH değerim yüksek çıktı. bu da kilo vemeyi zorlaştırıyormuş. şu anda bunun için ilaç kullanıyorum. eğer diyete başlarsam daha kolay kilo vereceğimi düşünüyorum. tek eksiklik motivasyon. beni de aranıza alırsanız bu eksiliğide gidermiş olmanın mutluluğunu yaşayacağım :))
herkese kolay gelsin..

3. takıma bekleriz.

Merhaba arkadaşlar. 1.60 boyunda, 23 yaşındayım. 68 kilodan kendi çabalarımla 1 ayda 62 kiloya düştüm. Hedefim 47 kilo olmak. Bir zamanlar 53 kiloydum. Şuanda "zayıf" bir insan olmak için zayıflıyorum. Çünkü bu halim beni hiç mutlu etmiyor. Herkese başarılar dilerim. :)

Merhaba arkadaşlar. 1.60 boyunda, 23 yaşındayım. 68 kilodan kendi çabalarımla 1 ayda 62 kiloya düştüm. Hedefim 47 kilo olmak. Bir zamanlar 53 kiloydum. Şuanda "zayıf" bir insan olmak için zayıflıyorum. Çünkü bu halim beni hiç mutlu etmiyor. Herkese başarılar dilerim. :)

tatlım öncelikle tebrik ederim seni,1 ayda 6 kg harika bence,eğer kalanınıda sıcacık takım ortamında,bol paylaşımla vermek istiyosan 1.takımıma beklerizz:16::16:

bu arada insan kesinlikle mutlu olduğu kiloda olmalı:34::34:

Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü
yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.

Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.

tatlım öncelikle tebrik ederim seni,1 ayda 6 kg harika bence,eğer kalanınıda sıcacık takım ortamında,bol paylaşımla vermek istiyosan 1.takımıma beklerizz:16::16:

bu arada insan kesinlikle mutlu olduğu kiloda olmalı:34::34:

çok memnun olurum. mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj yazamadım size. :) sabah 62 kilo idim. yarın sabah yine tartılıp paylaşacağım.

nasıl oldu bu ?

nasıl oldu bu ?

şöyle ki, bundan önce hep diyet listelerine bağlı kaldım. böyle olunca da herkes gibi canımın istediği şeyi yiyemiyordum. resmen işkence gibi geçiyordu zayıflama uğraşlarım. kaçamak yapmaya başlayınca da listeyi iyice boşluyordum bir süre sonra. hem verdiğim kiloları da sürekli geri alıyordum. sonunda başka bi çözüm yolu buldum. besinlerin kalori cetveline baktım internetten. en kalorili gördüklerimi kafama notladım ve onlardan yiyeceksem normal yediğim yiyeceklerden daha dikkatli yedim daha az yedim. günde 2 lt en az su içtim. hemen hemen her gün bitki çayı ya da yeşil çay içtim bir iki fincan metabolizmamı hızlandırmak için. üşengeçliğimden spor da yapan birisi değilim. onun yerine asansöre binmeyip elimden geldiğince merdiven kullandım. sabahları da bacak hareketleri yaptım o da yatakta yatarken yani. kendimi zorlamadan. bu şekilde verdim 6 kiloyu. ama hedefime ulaşmama daha çok var tabi :) böyle kilo verebilindiğini de görünce diyet listeleri hayatımdan sonsuza dek çıktı. sonunda gözüm hiçbir yiyecekte kalmadan zayıflıyorum. yeme şeklimi değiştirdiğim için bu defa geri almam diye umut ediyorum :)

Merhabalar,
23 yasında 1,73 boyunca 83 kiloyum :( geçen sene bu zamanlarda 79 kiloyken işe başlamamla beraber kilo almaya devam ettim.. bi ay sonra 85 olmaktan korkuyorum ve bir takımla zayıflamak istiyorum!
hazirana kadar hedefim 68 olmak umarm başarırım..
beni takımına alabilecek biri var mı acaba

Merhabalar,
23 yasında 1,73 boyunca 83 kiloyum :( geçen sene bu zamanlarda 79 kiloyken işe başlamamla beraber kilo almaya devam ettim.. bi ay sonra 85 olmaktan korkuyorum ve bir takımla zayıflamak istiyorum!
hazirana kadar hedefim 68 olmak umarm başarırım..
beni takımına alabilecek biri var mı acaba

7. takıma bekleriz:16:

Merhabalar 2 sene önce 52 kiloyken, sınav stresi gibi durumların neticesinde 61 kiloya çıktım. Boyum 1.60. 19 yaşındayım. Yapısal olarak kiloya yatkın olduğum için aldığım kiloları iyice yapışmadan vermek istiyorum. Umarım bana uygun bir yeriniz vardır.

3. Takıma gelebilirsin.

nerden baslasam bilemiyorum:( 22 yasındayım ewliyim we bir çocuk annesiyim (sanırım hayatı hızlı yaşıyorum). boyum 1.75 kilom 88.6 evlenmeden önce güzel bi fizige sahiptim o yüzden bir kilo bile alsam hemen kolaylıkla werebiliyodum ewlendim hala aynı kendi kendime ''ewlenince kilo alınıyomus al ewlendim hani nerde'' diye gülerdim kilo alanlarada laf söylerdim güldügüm basıma geldi :( hamile kaldım we düşük tehlikem wardı malumunuz ıkı aya yaklasık bi süre yattım ye yat baya kilo aldım sonra oglum dünyaya geldi sütüm cok az hatta yok denilicek kadardı, büyüklerim (annem,ablam,kayınvalidem) sürekli tatlılar bol sekerli serbetler yedirip içirip durdular ve dogumdan sonra 80 kilo olan ben 92 ye dayandım :( ama oglumla ilgilenmekten bırakın kiloyu aynaya bile bakamaz oldum ta ki kurban bayramına kadar... eşimin amcasının evine gittigimizde görümcem we eltilerimde ordaydı görümcemle selamlastıktan sonra odadan çıktı eltim bişey dedi onu duymadım ama görümcemin gülerek ''hala aynı yakında sıgmaz biyere '' dedigini duydugumda o an sanki basıma kocqa bi taş düşmüş gibi hissettim kaçmak istedim ordan ama tek başıma pek de bişey yapamadım ama kararımı werdim ewet şuandan itibaren kararım net ve kesin zayıflıycam yazın görümcem geldiginde karsısına cıkıp '' hala aynımıyım sence'' lafını gülerek ben ona söyliycem... beni aranıza alırsanız çok sewinirim şimdiden teşekkürler... bu arada takvim yapamıyorum yapıyorumda kopyala yapıştır yapılan yer hata weriyo bu konudada yardımcı olursanız sewinirim...

nerden baslasam bilemiyorum:( 22 yasındayım ewliyim we bir çocuk annesiyim (sanırım hayatı hızlı yaşıyorum). boyum 1.75 kilom 88.6 evlenmeden önce güzel bi fizige sahiptim o yüzden bir kilo bile alsam hemen kolaylıkla werebiliyodum ewlendim hala aynı kendi kendime ''ewlenince kilo alınıyomus al ewlendim hani nerde'' diye gülerdim kilo alanlarada laf söylerdim güldügüm basıma geldi :( hamile kaldım we düşük tehlikem wardı malumunuz ıkı aya yaklasık bi süre yattım ye yat baya kilo aldım sonra oglum dünyaya geldi sütüm cok az hatta yok denilicek kadardı, büyüklerim (annem,ablam,kayınvalidem) sürekli tatlılar bol sekerli serbetler yedirip içirip durdular ve dogumdan sonra 80 kilo olan ben 92 ye dayandım :( ama oglumla ilgilenmekten bırakın kiloyu aynaya bile bakamaz oldum ta ki kurban bayramına kadar... eşimin amcasının evine gittigimizde görümcem we eltilerimde ordaydı görümcemle selamlastıktan sonra odadan çıktı eltim bişey dedi onu duymadım ama görümcemin gülerek ''hala aynı yakında sıgmaz biyere '' dedigini duydugumda o an sanki basıma kocqa bi taş düşmüş gibi hissettim kaçmak istedim ordan ama tek başıma pek de bişey yapamadım ama kararımı werdim ewet şuandan itibaren kararım net ve kesin zayıflıycam yazın görümcem geldiginde karsısına cıkıp '' hala aynımıyım sence'' lafını gülerek ben ona söyliycem... beni aranıza alırsanız çok sewinirim şimdiden teşekkürler... bu arada takvim yapamıyorum yapıyorumda kopyala yapıştır yapılan yer hata weriyo bu konudada yardımcı olursanız sewinirim...

Bol paylaşım yaparım diyorsan 6. Takıma bekliyoruz cnm. :112:
Kilo çizelgesi için de çizelgeni oluşturduktan sonra bbcode yazan yerdeki iki

Bol paylaşım yaparım diyorsan 6. Takıma bekliyoruz cnm. :112:
Kilo çizelgesi için de çizelgeni oluşturduktan sonra bbcode yazan yerdeki iki parantezleri arasındaki kısmı alıp kopyalıyorsun. :112: ( [img] yazan kısımları almıyorsun. :112:)[/QUOTE]

beni aranıza almıyomusunuz :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back