• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Bende bu gruplardan birisine katilmak istiyorum ama soyle bir durumum var isimden dolayi duzenli bir hayatim ve yeme aliskanligim yok,gecede calisabiliyorum gunduzde bu durumlarda max 5 saat uyuyabiliyorum.
Sadece eylul ayi icerisindeki butun cumalar bosum,ekim programim henuz belli degil.Beni kabul edip desteklemeniz mumkun mu?

Boyum 1.62,kilom 69-70.Gecen sene kasim ayinda liposuction ameliyati oldum o zaman bile 63-65 kiloydum.Nasilsa gobegim duzeldi deyip yemeyede devam ettim.Bulundugum ulkedede disari hic cikmiyorum,eger izinliysem butun gun bil basinda bisiler yiyp duruyorum.

Yaklasik 5 sene once diyetisyen yardimiyla 63,5 tan 55 e dusmustum.Maalesef yavas yavasta olsa geri aldim.Erkek arkadasim bile 80 kusur kilo ve bana tosun deyip duruyor:(

Nasil yemem gerektiginide biliyorum ama cok zor geliyor,buzdolabinda ne varsa tuketiyorum.
Yardimlarinizi bekliyorum.Simdiden tskler ve bol sans.

Merhaba,

Bende bu gruplardan birisine katilmak istiyorum ama soyle bir durumum var isimden dolayi duzenli bir hayatim ve yeme aliskanligim yok,gecede calisabiliyorum gunduzde bu durumlarda max 5 saat uyuyabiliyorum.
Sadece eylul ayi icerisindeki butun cumalar bosum,ekim programim henuz belli degil.Beni kabul edip desteklemeniz mumkun mu?

Boyum 1.62,kilom 69-70.Gecen sene kasim ayinda liposuction ameliyati oldum o zaman bile 63-65 kiloydum.Nasilsa gobegim duzeldi deyip yemeyede devam ettim.Bulundugum ulkedede disari hic cikmiyorum,eger izinliysem butun gun bil basinda bisiler yiyp duruyorum.

Yaklasik 5 sene once diyetisyen yardimiyla 63,5 tan 55 e dusmustum.Maalesef yavas yavasta olsa geri aldim.Erkek arkadasim bile 80 kusur kilo ve bana tosun deyip duruyor:(

Nasil yemem gerektiginide biliyorum ama cok zor geliyor,buzdolabinda ne varsa tuketiyorum.
Yardimlarinizi bekliyorum.Simdiden tskler ve bol sans.

ben de sizlerle kilo vermek istiyorum ... boyum 1.72 ve maalesef 60 lı kiloların sonlarındayı. İşim sebebi ile çok hızlı hızlı ve abur cubur yiyerek 62 kilodan 69 kiloya çıktım. Bu şekilde birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum

tatlışlarım 7.takıma bekleriza.s.

İyi Günleeer... 1.63 boyunda ve 88 kilo ağırlığındayım.Buraya tesadüfen girmekte bulunup keşfettim ve yarışma olayının gerçekten teşvik edici olduğunu düşündüm.Ben de bu yarışmaya katılan diğer arkadaslar gibi hep kilolu biriydim aslında.Dönem dönem kilo verdim,diyetisyene gittim.Kilo vermemde bir sorun yok aslında,ağırda olsa verebiliyorum.Tek sorunum motivasyon..Kilo vermeme inanabilecek kimse yok etrafımda,tek söyledikler kilo ver artık demek oluyo.Buna erkek arkadaşım da dahil..Ben de hemen sonuç almak istediğim kiloya hemen düşmek istiyorum,çok doğal olarak olmuyor ve ben yine başa dönüyorum.Yemek yemeyi çok seven biri olduğum için başa dönmek benim için zor olmuyor ama yedikten hemen sonra ben kilo vermek istiyorum amaa diye sızlandığım zamanlar çok oluyor açıkçası.Üstelik öğrenciyim ve inanın o fit kızlara sinir oluyorum,neden ben de böyle değilim diye.
Bu yarışma sayesinde motivasyonumu kazanacağımı ve yavas ta olsa haftadan haftaya kilo vererek amacıma bu şekilde ulaşacağımı düşünüyorum.
Eğer beni de aranıza alırsanız gerçekten çok sevinicem :)

İyi Günleeer... 1.63 boyunda ve 88 kilo ağırlığındayım.Buraya tesadüfen girmekte bulunup keşfettim ve yarışma olayının gerçekten teşvik edici olduğunu düşündüm.Ben de bu yarışmaya katılan diğer arkadaslar gibi hep kilolu biriydim aslında.Dönem dönem kilo verdim,diyetisyene gittim.Kilo vermemde bir sorun yok aslında,ağırda olsa verebiliyorum.Tek sorunum motivasyon..Kilo vermeme inanabilecek kimse yok etrafımda,tek söyledikler kilo ver artık demek oluyo.Buna erkek arkadaşım da dahil..Ben de hemen sonuç almak istediğim kiloya hemen düşmek istiyorum,çok doğal olarak olmuyor ve ben yine başa dönüyorum.Yemek yemeyi çok seven biri olduğum için başa dönmek benim için zor olmuyor ama yedikten hemen sonra ben kilo vermek istiyorum amaa diye sızlandığım zamanlar çok oluyor açıkçası.Üstelik öğrenciyim ve inanın o fit kızlara sinir oluyorum,neden ben de böyle değilim diye.
Bu yarışma sayesinde motivasyonumu kazanacağımı ve yavas ta olsa haftadan haftaya kilo vererek amacıma bu şekilde ulaşacağımı düşünüyorum.
Eğer beni de aranıza alırsanız gerçekten çok sevinicem :)

slm denizkizi, 3. takima davet ediyorum seni. Buyur gel canim yerimiz var senin icin hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

ben merak ediyorum nasıl bşey bu gruplar:)bende dahil olabilirmym?neler yapılıyo nasıl oluyo bilgilendirir mi biri?

slm canim ben semo 3. takimdan,
anlatayim kisaca, takimlar en fazla 12 üyelik oluyor.
Kizlar hergun girip ne yediklerini yaziyor, yaptiklari sporu yaziyor, hal hatir soruyoruz
birbirimize, gunluk menu hakkinda birbirimize yorum yapiyoruz.
Cuma gunleri tartilip yaziyoruz, hesaplama yapiliyor ve takimlar arasinda yarisma
oluyor.

katilmak istermisin? bekleriz 3. takimda, yerimiz var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

slm canim ben semo 3. takimdan,
anlatayim kisaca, takimlar en fazla 12 üyelik oluyor.
Kizlar hergun girip ne yediklerini yaziyor, yaptiklari sporu yaziyor, hal hatir soruyoruz
birbirimize, gunluk menu hakkinda birbirimize yorum yapiyoruz.
Cuma gunleri tartilip yaziyoruz, hesaplama yapiliyor ve takimlar arasinda yarisma
oluyor.

katilmak istermisin? bekleriz 3. takimda, yerimiz var

olurrr:)ay inş gaza gelirim dahada hem:)

:3:
bende gelebilir miyim :kedi:
kendim bşr konu açıp arkadaşlarında desteğiyle diyet yapıyordum.
ama rekabet daha da hırslı olur diye düşündüm.
8 gn önce başladım ama çok kaçamaklarım oldu genede ;
başlangıç kilom 66.6
şuanki kilom 65.6
boyum 1.64

Merhabalar,

Müsait yeri olan varsa bende yarışmak istiyorum.

36 yaşındayım. 2 kızım var.
Doğumlardan sonra bir türlü istediğim kiloya inemedim. Yoyo gibiyim.

Boyum 1.57. Şu anki kilom 65.3
10 Ağustostan bu yana Dukan Diyetini uyguluyorum.

Hamileliğimde ve sonrasında gördüğüm en yüksek kilom 78kg. Onun dışında 71'e kadar çıktım tekrar.

Tartıda 58 kg mı görene kadar vazgeçmek istemiyorum.

Sevgiler...

herkese merhaba,
benimde diğer arkadaşlar gibi tabii ki bir kilo alma hikayem var. hiç bir zaman sıska biri olmadım ama 2003 senesine kadar da şişman kategorisinde değildim. ne zaman ki anneciğim rahatsızlandı ve hastaneye yattı işte o zaman başladı serüven tam da öss zamanı. hepimiz biliriz yeni ergenlikten çıkmışım yoğun bir stres yemek yapamayan baba ve ben. doğal olarak fast food denilen yiyeceklerden bolca tükettik. annem 1,5 sene sonra hastaneden çıktığında inanamadı aldığım kilolara. çünkü o yatarken 45 kilo olan küçük kızı artık 68 kiloydu. sonra doktora gittik ve hipotiroit olduğum anlaşıldı ilaçlar verildi edildi ama alınan kilo gitmez ki hemen. daha sonra üniversite yılları ders çalış otur hiç hareket etme derken o kilolar bende kaldı. en son geçen yaz bir arkadaşımın nişanında çekilen fotoğrafımı görünce aman allahım dedim. tartıya çıkınca 2. bir aman allahım dedim çünkü 72 'yi gösteriyordu. hemen diyete başladım biraz yürüyüş ve şu anda 58 kiloda geziniyorum. fakat yaklaşık 10 yıllık bir erkek arkadaşım var flört etmeye başladığımızda 45 kiloydum 72 kilo olduğumu da gördü 58 kiloluk halimi de. o da benim gibi aldı öss zamanında ama ne hikmetse kendisi 2 ayda bütün kilolarından kurtuldu çünkü kendisi sporcuydu 2 hareket yapıyordu ve kaslarından dolayı yağlar hoop uçuyordu ama ben öyle değilim hayatımın hiç bir zamanında sporla uğraşmadım. şu anda görenler biraz kilolusun der ama maalesef benim boyumda kısa 1.53 o da en iyi ihtimalle. şimdi önümde zorlu bir yol var çünkü kendisi askerde ve döndüğünde beni en az 48 kilo görmek istediğini söylüyor. bu benim hakkım kız arkadaşıma bunu söyleyebilmeliyim ben yanımda zayıf bir kız istiyorum diyor. ona kızamam çünkü beni beğendiğinde zaten istediği kiloydaydım ve o kilo alma süreçlerinde bana karşı ilgisi hiç bir zaman bitmedi bir anlamda ona borçlu hissediyorum.
gelelim zayıflamak zorunda olduğum 13 kilonun yaklaşık 130 günde nasıl gidebileceğine.
sanırım cuma günlerindeki yarışma benim ilacım olacak. okuyabildiğim kadar okudum forumlarda neler yazdığını.
evet beni de yanınıza almanızı istiyorum arkadaşlar. birbirimizi motive ederek bu işi başarabiliriz. en azından ben başarmalıyım çünkü o askerden geldiğinde söz nişan belki yaza evlilik olabilir ve o zamanlarda kilomu düşünmek istemiyorum. lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
kilo:58
boy:1.53 (?)
hedef kilo:46

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back