• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1,57 boyunda, 67 kiloyum.doğumdan 69 kg olarak çıktım. Çocuğum 1,5 yaşında ve ben sadece 2 kilo azaldım.Esasında bebek emzirirken kilo alanlara şaşırırdım ama sınırsız yiyip içerek bir ara 74 kiloya kadar çıktım! 7 ayda 7 kilo verip şimdiki kiloma geldim. Hedefim 54 kilo. 2. hamileliğime ideal kilomda başlamak istiyorum. umarım ekip ruhu ile fazlalıklarımızdan kurtuluruz.vereliniortak

1,57 boyunda, 67 kiloyum.doğumdan 69 kg olarak çıktım. Çocuğum 1,5 yaşında ve ben sadece 2 kilo azaldım.Esasında bebek emzirirken kilo alanlara şaşırırdım ama sınırsız yiyip içerek bir ara 74 kiloya kadar çıktım! 7 ayda 7 kilo verip şimdiki kiloma geldim. Hedefim 54 kilo. 2. hamileliğime ideal kilomda başlamak istiyorum. umarım ekip ruhu ile fazlalıklarımızdan kurtuluruz.vereliniortak

canım 14. takımda yer var bekliyoruz seni

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1870.html

Merhaba bende yarışa katılmak istiyorum 1,57 boyunda 75 kiloyum 3 ayda 10 kg vererek bu kiloya ulaştım kilo verme serüvenine başlarken 85 kg dım. kalan kilolarımı yarışarak def etmek istiyorum. geriye 20 kg kaldı buda en az 6 ay demek ama olsun isteyince gidiyor gerçekten. giydiğim herşey değişti herkesin tepkisi değişti ve ben bunları daha fazla yaşamak istiyorum.

selam kızlar ben sezeryanla 19 nisan da doğum yaptım korkudan tartılamıyorum 82 kilo ile hamile kalmıştım 84 ile tamamladım ama hiç tartılmadım zayıflladım ama tekrar geri aldım şu an kaç kiloyum bilmiyorum ama zayıflamak istiyorum hep kilolu olmaktan sıkıldım ama emzirirken nasıl olacak bilmiyorum sanırım 78 falan olmuşumdur süt verirken çabuk gider diyolar ama ben çok iştahlıyım bbastıramıyorum iştehımı ee emzirirken biki çylarıda içebilirmiyim bilmiyyorum neyse bende cuma yarışmasına katılma istiyorum bilginize

Selam,

57 kiloyum ve boyum 1.60, ömrüm boyunca hep zayıf bir insan olmuşumdur ama geçen kıştan beri yediğim kavanoz kavanoz nutella yüzünden vucudumda yağlanma oldu.
Tek başıma kesinlikle dikkatli davranamıyorum. Birlik ruhuna ihtiyacım var. Beni de gruplardan birine alırsanız sevinirim..

meraba,

ben 1 75 boyundayımeskiden 77 kiloydum ve artık kilom 65 aslında yolun sonuna geldik gibi ama benim amacım daha çok yardımcı olmak girdigim grptaki herkesi dinlemek ve benim yolumdan geçen insanlara yardımcı olmak istiyorum...şimdiden teşekkürler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back