• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne yersem kilo olarak hep karnıma veriyorum. Bacaklarım, kollarım felan ince am kocaman bir göbeğim var. Bu aralar yani son 3 aydır karnım tok olsa bile yiyorum herşeyi. Kendime engel olmıyorum ne bulursam yiyorum bir şey yemeden duramıyorum bir türlü. Obeziteye doğru yol alıyorum kesin. Yaşım 18 boyum 1.58 Kilom 59 Boyuma ve yaşıma göre kilom "9" kilo fazla. Sırf bu yüzden denize havuz girmedim bu sezon arkadaşlar. Tek bşramıyorum ama birlikten kuvvet doğar. Umarım en kısa sürede aranıza alırsınız beni. Yoksa tüm evi yicem =)

Kendimi bildim bile kilo problemiyle uğraşıyorum:çok üzgünüm:artık bıktım.en son 86 kıloya cıktım.bu gidişe dur dedım ve sıkı bır rejımle 62 kıloya ındım.okadar mutluydum kı.kendıme güvenim gelmişti.tam 5 sene sonra yani bu sene kpss ales mezuniyet stresı derken 76 kıloya cıktım :( sımdı morlaım cok bozuk.kendıme güvenımı kaybettim.İş hayatına atılmak üzereyım ve acilen bu kıloları vermem lazım.bunu cok ama cok ıstıyorum.bu yüzden bu yarışmaya girmeyi çok istıyorum.bugünden itibaren rejıme başladım.ama motıve olmaya ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :çok üzgünüm:

:3:
bende gelebilir miyim :kedi:
kendim bşr konu açıp arkadaşlarında desteğiyle diyet yapıyordum.
ama rekabet daha da hırslı olur diye düşündüm.
8 gn önce başladım ama çok kaçamaklarım oldu genede ;
başlangıç kilom 66.6
şuanki kilom 65.6
boyum 1.64

bende katılıyorum =)
2 haftadr diyetteyim
başlangıç = 74
şuan 70.8 ( 71 diyelim )
boy = 1.60

Merhabalar,

Müsait yeri olan varsa bende yarışmak istiyorum.

36 yaşındayım. 2 kızım var.
Doğumlardan sonra bir türlü istediğim kiloya inemedim. Yoyo gibiyim.

Boyum 1.57. Şu anki kilom 65.3
10 Ağustostan bu yana Dukan Diyetini uyguluyorum.

Hamileliğimde ve sonrasında gördüğüm en yüksek kilom 78kg. Onun dışında 71'e kadar çıktım tekrar.

Tartıda 58 kg mı görene kadar vazgeçmek istemiyorum.

Sevgiler...

herkese merhaba,
benimde diğer arkadaşlar gibi tabii ki bir kilo alma hikayem var. hiç bir zaman sıska biri olmadım ama 2003 senesine kadar da şişman kategorisinde değildim. ne zaman ki anneciğim rahatsızlandı ve hastaneye yattı işte o zaman başladı serüven tam da öss zamanı. hepimiz biliriz yeni ergenlikten çıkmışım yoğun bir stres yemek yapamayan baba ve ben. doğal olarak fast food denilen yiyeceklerden bolca tükettik. annem 1,5 sene sonra hastaneden çıktığında inanamadı aldığım kilolara. çünkü o yatarken 45 kilo olan küçük kızı artık 68 kiloydu. sonra doktora gittik ve hipotiroit olduğum anlaşıldı ilaçlar verildi edildi ama alınan kilo gitmez ki hemen. daha sonra üniversite yılları ders çalış otur hiç hareket etme derken o kilolar bende kaldı. en son geçen yaz bir arkadaşımın nişanında çekilen fotoğrafımı görünce aman allahım dedim. tartıya çıkınca 2. bir aman allahım dedim çünkü 72 'yi gösteriyordu. hemen diyete başladım biraz yürüyüş ve şu anda 58 kiloda geziniyorum. fakat yaklaşık 10 yıllık bir erkek arkadaşım var flört etmeye başladığımızda 45 kiloydum 72 kilo olduğumu da gördü 58 kiloluk halimi de. o da benim gibi aldı öss zamanında ama ne hikmetse kendisi 2 ayda bütün kilolarından kurtuldu çünkü kendisi sporcuydu 2 hareket yapıyordu ve kaslarından dolayı yağlar hoop uçuyordu ama ben öyle değilim hayatımın hiç bir zamanında sporla uğraşmadım. şu anda görenler biraz kilolusun der ama maalesef benim boyumda kısa 1.53 o da en iyi ihtimalle. şimdi önümde zorlu bir yol var çünkü kendisi askerde ve döndüğünde beni en az 48 kilo görmek istediğini söylüyor. bu benim hakkım kız arkadaşıma bunu söyleyebilmeliyim ben yanımda zayıf bir kız istiyorum diyor. ona kızamam çünkü beni beğendiğinde zaten istediği kiloydaydım ve o kilo alma süreçlerinde bana karşı ilgisi hiç bir zaman bitmedi bir anlamda ona borçlu hissediyorum.
gelelim zayıflamak zorunda olduğum 13 kilonun yaklaşık 130 günde nasıl gidebileceğine.
sanırım cuma günlerindeki yarışma benim ilacım olacak. okuyabildiğim kadar okudum forumlarda neler yazdığını.
evet beni de yanınıza almanızı istiyorum arkadaşlar. birbirimizi motive ederek bu işi başarabiliriz. en azından ben başarmalıyım çünkü o askerden geldiğinde söz nişan belki yaza evlilik olabilir ve o zamanlarda kilomu düşünmek istemiyorum. lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
kilo:58
boy:1.53 (?)
hedef kilo:46

doğum kilolarım var. şuan 78.4 kiloyum..
85 lere kadar çıkmıştım, ramazandan önce 81,5 oldum, ramazandada bu kiloya indim. şimdi bir gruba katılmak istiyorm.

Ben ne yersem kilo olarak hep karnıma veriyorum. Bacaklarım, kollarım felan ince am kocaman bir göbeğim var. Bu aralar yani son 3 aydır karnım tok olsa bile yiyorum herşeyi. Kendime engel olmıyorum ne bulursam yiyorum bir şey yemeden duramıyorum bir türlü. Obeziteye doğru yol alıyorum kesin. Yaşım 18 boyum 1.58 Kilom 59 Boyuma ve yaşıma göre kilom "9" kilo fazla. Sırf bu yüzden denize havuz girmedim bu sezon arkadaşlar. Tek bşramıyorum ama birlikten kuvvet doğar. Umarım en kısa sürede aranıza alırsınız beni. Yoksa tüm evi yicem =)

Kendimi bildim bile kilo problemiyle uğraşıyorum:çok üzgünüm:artık bıktım.en son 86 kıloya cıktım.bu gidişe dur dedım ve sıkı bır rejımle 62 kıloya ındım.okadar mutluydum kı.kendıme güvenim gelmişti.tam 5 sene sonra yani bu sene kpss ales mezuniyet stresı derken 76 kıloya cıktım :( sımdı morlaım cok bozuk.kendıme güvenımı kaybettim.İş hayatına atılmak üzereyım ve acilen bu kıloları vermem lazım.bunu cok ama cok ıstıyorum.bu yüzden bu yarışmaya girmeyi çok istıyorum.bugünden itibaren rejıme başladım.ama motıve olmaya ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :çok üzgünüm:

a.s.buyrunnnnnnnnnhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1537.htmlşutarafagitti

merhaba arkadaslar bende artık zayıflamak ıstıyorum hayatım hep aman az yıyım aman rejım yapıyım dıyerek gectı hıcbır zaman alısverısımden mutlu bır sekılde donemedım. resmı kurumda calısıyorum annem hep sende etek ceket takım gıy soyle gez böyle gez der hıc kendıme guvenıpte gıyıp salına salına gezemedım en son yıne bu duruma geldıgımde 6.takımdaydım ve bu grup sayesınde 9 kılo vermıstım okadar mutluydumkı yıne yardıma ıhtıyacım var ve bukez son kez yardım ıstıyorum artık bıdaha kılo almak ıstemıyorum.guya dugune kadar zayıflıycam dıyen ben 1 ay once maxımum kıloda evlendım :(( ne olur banada yardım edınn en azından evlendıkten sonra guzellestı bu kız dıyebılsınler:gitme:

Merhaba Arkadaşlar,

hikayeye baştan başlamak istiyorum. Klasik canı sıkılınca abur cubura dadanan bir yaşantım vardı lisede oldukça kilo aldım.Bu arada annem 1.65 boyunda 48 kg babam 1.80 62 kg kardeşim 1.90 72 kg düşünün herkes sen neden böylesin diyip duruyor.

Üniversitede bir şekilde 10 kg verdim :) boyum 1.62 kilom 62 idi ve 10 kg verdim üniversite hayatım boyuncada 3 kg falan aldım daha fazla oynamadı.

Geçen sene mezun oldum ve işe girdim.Satış temsilciyim ve 7 24 araba ile yaşıyorum :( sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen yemiyorum sadece akşam yemeği öğlen yersem fast food sonuç yeniden 61 kg :(
tabi polistik overimin rolüde yatsınamaz :çok üzgünüm:

Ayrıca göğüslerimde çok büyük bu yüzden daha da kilolu görünüyorum :( Çevremde herkez zayıf bakımlı olunca insanın sinirine dokunuyor:(

1 ay önce spor salonuna yazıldım devam ediyorum ama çok düzensiz:(

Şu an 24 yaşında 1.62 boyunda 60 kg yum.
Hedefim annem gibi 48 olmak opuyorumnanaktan ( bu arada annem 45 kgya düştü )

okuyunca çok kilolu değilsin diyeceğiniz tahmin ediyorum ama öyle değil vücudumda 19 kg yağ var desem yeterli olur herhalde :)

Merhaba Arkadaşlar,

hikayeye baştan başlamak istiyorum. Klasik canı sıkılınca abur cubura dadanan bir yaşantım vardı lisede oldukça kilo aldım.Bu arada annem 1.65 boyunda 48 kg babam 1.80 62 kg kardeşim 1.90 72 kg düşünün herkes sen neden böylesin diyip duruyor.

Üniversitede bir şekilde 10 kg verdim :) boyum 1.62 kilom 62 idi ve 10 kg verdim üniversite hayatım boyuncada 3 kg falan aldım daha fazla oynamadı.

Geçen sene mezun oldum ve işe girdim.Satış temsilciyim ve 7 24 araba ile yaşıyorum :( sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen yemiyorum sadece akşam yemeği öğlen yersem fast food sonuç yeniden 61 kg :(
tabi polistik overimin rolüde yatsınamaz :çok üzgünüm:

Ayrıca göğüslerimde çok büyük bu yüzden daha da kilolu görünüyorum :( Çevremde herkez zayıf bakımlı olunca insanın sinirine dokunuyor:(

1 ay önce spor salonuna yazıldım devam ediyorum ama çok düzensiz:(

Şu an 24 yaşında 1.62 boyunda 60 kg yum.
Hedefim annem gibi 48 olmak opuyorumnanaktan ( bu arada annem 45 kgya düştü )

okuyunca çok kilolu değilsin diyeceğiniz tahmin ediyorum ama öyle değil vücudumda 19 kg yağ var desem yeterli olur herhalde :)

3. takimda yerimiz var, bekliyoruz a$agidaki linki tikla canim hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

arkadaşlar ben evlenmeden önce 55 kiloydum evlendikten sonra hızlı bir şekilde 75 kilo ya kadar çıktım bilmiyorumkismile şimdi 70 kiloyum dügünümüz var bir aya kadar kilo vermeliyim:gitme: bu arada 70 kiloyu sporla ulaştım benide aranıza alırsanız çok sevinirim ekip ruhuyla bunu başaracagıma inanıyorum :teytey:

zayıf olmayı sevmiyorum her zaman balık etli bir kızımdır ömrüm boyunca ama ramazan ayı girdiğinde balık etli olmaktan çıktım 60 kilodan 69 a yükseldim boyum 1.68 yaşım 19 10 kilo verip eski halime zayıf bacaklarıma dönmek istyrm benide takıma alırmısınız zayıflamak istyrmkaydirigubbakcemile2

kızlar ben 8 takıma geri dönmek üzere ayrılmıştım. felaket durumdayım. desteğe çok ihtiyacım var. benide kabul edermisiniz. 90 olmuşumdur.

Kızlar günlüğüm de var fakat ekip çalışması istiyorum beni arasına alacak bi takım var mı?

zayıf olmayı sevmiyorum her zaman balık etli bir kızımdır ömrüm boyunca ama ramazan ayı girdiğinde balık etli olmaktan çıktım 60 kilodan 69 a yükseldim boyum 1.68 yaşım 19 10 kilo verip eski halime zayıf bacaklarıma dönmek istyrm benide takıma alırmısınız zayıflamak istyrmkaydirigubbakcemile2

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15226536&posted=1#post15226536

8.takım tekrr açıldı kızlar bekliyorum hepinizi
seheeeeeeeer özelleikle seni

Merhaba arkadaşlar
KK da çeşitli başlıklara sık sık yazmışımdır kilo sorunumu ama artık gerçek motivasyona ihtiyacım var..
Hikayeme gelince..
Son on yıl içersinde yavaaaş yavaaşş 49 kilodan 58-60 kiloya kadar çıktım. Ancak 2009 yılı dönüm noktam oldu. Hamile kaldım başlangıç kilom 60 tı sigarayı bırakmamında ektisiyle hızla ve durmaksızın kilo alarak 85 e kadar çıktım. Sezeryan ile doğum yaptım ve neticede doğumdan sonra sadece 7 kilo verebilmiştim. Doğum sonrası emzirme döneminde annemin yoğun baskısıyla yemeye devam edip tekrar 82 yi gördüm ve yine ara ara diyet yaparak 77 ye kadar düştüm. Şimdi oğlum 10 aylık ve ben son üç haftadır yediklerime dikkat ederek 4 kilo kadar verdim. Ama motivasyona ihtiyacım var bundan sonrası pek kolay olmayacak.Benide aranıza alırmısınız? Özellikle benim gibi doğumdan sonra kilo verememiş,ve çok kilo almış olan arkadaşların olduğu bir takımda olmak isterim. Boyum 1,57 kilom 73.1 bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back