Merhaba, bende bu etkinliğinize katılmak istiyorum. 22 yaşında, 162 boyunda 65 kiloyum. Son 7 8 yıldır hep 60 kilo civarlarında idim. sonra 2007 de 55 e düşmüştüm ve çok iyiydi herşeyy. 2009 da ise 70 kiloya kadar çıktım. şimdi 65 oldu.. çok kolay kilo veremiyorum ne yazıkki
Herkese merhaba... ben 34 yaşında 1.50 boyunda ve 78 kiloda sizlerle birlikte zayıflayacağına kesin olarak inanmış nisa taifesinden biriyim. 7 yaşında bir kızım var. doğumdan döndüğümde tartıda 75 yazıyordu. emzirme döneminde (2.5 yıl emzirdim) 20 kilo verdim. 55 kilo ile gayet iyi gidiyordu. Çalışmaya başladıktan sonra (öğretmenim) düzensiz ve bolca hazır gıdalarla beslenmekten şu anki kiloma yavaş yavaş geldim. Ara ara diyetler, zayıflama hapları, diyetisyen...vs derken vermek yerine hep kilo aldım. Akşamları yemek, hamur işi, çerez gibi alışkanlıklarım var. ama artık bittiğine inanıyorum. Sizlerinde desteğiyle ben bu kiloları vereceğim inşallah. tek başıma motive olmam çok zor. ama bu siteyi görünce bu iş olacak dedim... beni tutup bırakmayacak bir takım kaptanı arıyorum, herkese iştahsız günler :)
kızlar merhaba ben 28 yaşında 69 kiloyum 167 boyun var 10 kiloda fazlam var birlikten kuvvet doğar bende bir grupta yer almak istiyorum
merhaba 110 kiloyum.16 yaşıma kadar çıtır bir kızdım.sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım ve 73 kilo olarak evlendim.evlendikten sonraki 6 ay içinde 30 kilo daha aldım ve hipo troit hastası olduğumu öğrendim.103 kilo olarak hamile kaldim 122 kiloyla doğum yaptım.şimdi 110 kiloyum zayıflayıp eski çıtır halime dönmek istiyorum. bunuda ancak sizin desteklerinizle başarabileceğime inanıyorum.eşim hergün laf sokuyo.işyerindekilerin en büyük dalga geçme kaynağı benim.umursamıyo gibi görünüyorum ama çok üzülüyorum.boyum 1.70 yaşım 26 ama 36 gibi görünüyorum çok bunaldım nolur bana yardım edin
Selam kızlar bende diyet maratonuna katılmak istiyorum metabolizmam hızlıdır ama çok yediğim için kiloluyum bendeklava:
65 kilodan 58e düştüm kendi çabamla şimdi hedefim 8 kilo daha vermek,beni gaza getiricek cıvıl cıvıl bi grup istiyorum çok konuşkanımdır kolay uyum sağlarım:kedi:
20 yaşındayım öğrenciyim diyet ve zayıflama ile ilgili çok şey denedim çok şey yaşadım gördümm geçirdimm yıllar önce bu yarışma gruplarına katılmıştım güzelce kilomu verip bitirmiştim yarışımı..şimdi geri başlamak istiyorum tabi yeriniz olursa :) a.s.
merhaba arkadaşlar ben daha önce 2. takımdaydım ama kızım bilgisayarın üstüne bir bardak su döktü ve bilgisayarsız kaldım oyüzden yarışmadan ve diyetten koptım .şimdi acil geri dönüp acil kilo vermem lazım.15 kg fazlam var.bende tekrar aranıza katılmak istiyorum ve zyıflamak istiyorum .teşekkür ederim.
herkese merhaba, evlendikten sonra kilo almaya başlayanlardanım, boyum 170 kilom 74 , ideal kilom 64, yıllardır gayret etmemiştim amaa kıyaftelerimden sarkan bıngıl bıngıl göbeğim ve yan simitleirmden iğreniyorum artık, giydiğim hiçbiieyi kendime yakıştıramaz oldum, üstelik kendi kendime güzelliğimi kapadığımı düşünüyorum,doğum sonrası bir süre kilo verdim amaaa tatilde yine aldım. beni körükleyecek bir guruba ihtiyacım varsanırım, yardımcı olursanız sevinirim.
7.takıma beklerizsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?