• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam kızlaar
ben 8. sınıftayken inanılmaz kilo aldım o kadar hızlı büyüdümki
sonra o kilolari verdim 1yıl içinde azimle
53 kiloya kadar düştüm
ama bu sene öss stresiyle tekrardan kilo aldım
ve suan 59 kiloyum
50 kilo olmak istiyorum,kendimce yapıyorum yine diyetimi sporumu ama sizlerden güç alaraak devam etmek istiyoruuum :)

merhabalar ben beden eğitimi öğretmeniyim belkide ne işin var burada işin mutfağını biliyorsundur diyeceksizniz ama olmuyor işte...
üniversite yıllarımda dal gibi manken gibi bir kızdım göreve başladık evlendik derken hamile kaldım aslında çok güzel bir hamileleik geçirdim toplamda 12 kilo aldım ama doğum sonrası............
depresyon emzirme dönemi yalnızlık derken kilo aldım şuan 61 kiloyum hedefim 50 kilo olmak okullar açılmadan eski halime dönmek aynalarla barışmak iistiyorum
çok iyi bir takım arkadaşı olurum

merhabalar ben beden eğitimi öğretmeniyim belkide ne işin var burada işin mutfağını biliyorsundur diyeceksizniz ama olmuyor işte...
üniversite yıllarımda dal gibi manken gibi bir kızdım göreve başladık evlendik derken hamile kaldım aslında çok güzel bir hamileleik geçirdim toplamda 12 kilo aldım ama doğum sonrası............
depresyon emzirme dönemi yalnızlık derken kilo aldım şuan 61 kiloyum hedefim 50 kilo olmak okullar açılmadan eski halime dönmek aynalarla barışmak iistiyorum
çok iyi bir takım arkadaşı olurum

buyrun kapımız burasıbuyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1274.html

Merhabalar
85 Kiloyum aslında cok daha zayıf zamanlarım olmusken en son kendımı bu kıloda gorunce cıldırdım resmen alsanaalsanasmile Ve rejıme basladım ama yalnızlık yerıne gruplarla yarısmak emınımkı cok daha eglencelı olucak
hedefım suanlık 70 benıde aranıza alırsanız mutlu olurum :) opuyorumnanaktan

selam kızlar bende anlatayım .hayatımın hiç bir döneminde çok zayıf olmadım ama evlendiğimden beri 15 kilo daha alıp 85 oldum.hiçbir kıyafetimin içine sığmıyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum.artık zayıflamak istiyorum hedefim ise 65 .bana yardımcı olun kızlar motivasyona ihtiyacım var

Selam, ortaokuldan sonra deli gibi kilo alan bir ergen olarak başladım bu yola :roflol:
Üniversiteyi yeni bitirdim ve okul balosu bile zayıflamam için yeterli motivasyonu sağlayamadı bana. Seneye evlilik düşünüyorum ve en önemlisi iş hayatına bari bu şekilde başlamayayım diye gruplara katılmak istiyorum. Boyum 1.70 ve kilom 76 bki 'ne göre hafif şişman grubundayım :icecream:cokacimcoook Benide aranıza alın lütfen kaydirigubbakcemile5

Selam, ortaokuldan sonra deli gibi kilo alan bir ergen olarak başladım bu yola :roflol:
Üniversiteyi yeni bitirdim ve okul balosu bile zayıflamam için yeterli motivasyonu sağlayamadı bana. Seneye evlilik düşünüyorum ve en önemlisi iş hayatına bari bu şekilde başlamayayım diye gruplara katılmak istiyorum. Boyum 1.70 ve kilom 76 bki 'ne göre hafif şişman grubundayım :icecream:cokacimcoook Benide aranıza alın lütfen kaydirigubbakcemile5

canım takımımızda yerimiz var bekliyoruz. a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5m-cuma-zay305flama-yar305351mas305-2784.html şutarafagitti

slm cuma yarışmalarınıza katılmak istiyorum ben 23 yaşındayım hayatımda ilk kez kilom 60 oldu ve bir türlü veremiyorum boyum 159 üniverste 1 sınfta kilo almaya başladım yurt ortamında kalıyodum saglıksız beslendigimden sanırım .Bayagı moralm bozuluyor eski kıyafetlerim dar oluyor gecen ay diyetisyenede gittim ama pek faydasını göremedim 3 gündür spora başladım yediklerimede dikkat ediyorum sizinde desteginizi alırsam bu kez başaracagımı düşünüyorum benide gurubunuza alırsanız cook sevinirim...

Selamler.ben ilkokul döneminden beri kiloluydum.hafif kilolu kısmında:))sonraları okul,iş vs derken kendime o kadar güvenim vardı ki kilo benim için hiç sorun olmamıştı.fakat bi dönem işten çıktım ve yurt dışında bulundum o dönem filmin koptuğu yerdi:)))döndüğümde obez sınıfındaydım(85 kilo 1.58 boy:))arkasından sözlendim ve kilo vermeye başladım dietisyen eşliğinde.14 kilo kadar verdim(7 ay içinde 71.8 kiloya düştüm)düğüne kadar.ama düğünden sonra bıraktım çünkü şehir değiştirdim ve dietisyensiz başaramayacağımı düşündüm:(.şu an 3.ayım dolacak ve sadece 1 kilo geri almışım(demin tartıldım 72.7)verilmesi gereken bi 15 kilom daha var.Fakat kendime destek bulamıyorum.beni de aranıza alırmısınız?bu İğrenç yağ tabakasından kurtulmak istiyorum çünkü artık bu fazlalıklarımı taşımaktan bedenimden çok ruhum yoruldu.:çok üzgünüm:ayrıca kilo verince her denediğinin içine girmek mükemmel birşey cidden.şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Ben şu an 21 yaşında 1,73 boyunda ve 89 kiloyum.senağlama Küçükken de hep tombiştim.ohaoldumsmile Ama büyüdükçe başıma dert olmaya başladılar. Hiç bir zaman aldığım kıyafetler üzerime güzel olmadı. Yaşıtlarım gibi güzel güzel giyinemedim. İlk girdiğim mağazadan beğendiğim şeyi alıp hiç çıkamadım. Bazen istediğim şeyi almak için günlerce dolandığım ama bulamadığım, bu yüzden de istediğimi değil üstüme olanı giymek zorunda kaldım hep.senağlama

Bu sene üniversiteden mezun olacağım ve aklıma geldikçe ağlayasım geliyo. Mezuniyette herkes giyinip süslenecek. İçlerinde saçma sapan bir ben olacağım. İstediğim şeyi giyemeyeceğim.. Çok fena zayıflamak istiyorum. Bu gün dediyete başladım. Yarından itibaren de yürüyüşe başlıyorum inşallah. Takım ruhuyla ilerlersek bu işi kolaylıkla halledebilirim çünkü zayıflamaya başlayınca çok hızlı kilo veriyorum. Hatta iki sene önce bir anda 70 kiloya kadar düşmüştüm. Zaten boyum da uzun olduğu için bu kilo benim için gayet güzel..:kedi:

Ben de takımlara katılıp birlikte zayıflamak istiyorum. İnanın pişman olmazsınız...:enbuyukkk:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back