Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ben beden eğitimi öğretmeniyim belkide ne işin var burada işin mutfağını biliyorsundur diyeceksizniz ama olmuyor işte...
üniversite yıllarımda dal gibi manken gibi bir kızdım göreve başladık evlendik derken hamile kaldım aslında çok güzel bir hamileleik geçirdim toplamda 12 kilo aldım ama doğum sonrası............
depresyon emzirme dönemi yalnızlık derken kilo aldım şuan 61 kiloyum hedefim 50 kilo olmak okullar açılmadan eski halime dönmek aynalarla barışmak iistiyorum
çok iyi bir takım arkadaşı olurum
Selam, ortaokuldan sonra deli gibi kilo alan bir ergen olarak başladım bu yola :roflol:
Üniversiteyi yeni bitirdim ve okul balosu bile zayıflamam için yeterli motivasyonu sağlayamadı bana. Seneye evlilik düşünüyorum ve en önemlisi iş hayatına bari bu şekilde başlamayayım diye gruplara katılmak istiyorum. Boyum 1.70 ve kilom 76 bki 'ne göre hafif şişman grubundayım :icecream:cokacimcoook Benide aranıza alın lütfen kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende yarışmalara katılmak istiyorum bende 65 kiloyum ve 56-57 kiloya düşmeyi çok çok çok çok istiyorum.Lütfen bana da yardımcı olursanız çok çok çok mutlu olurum Tekrar teşekkürler :2: