Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm arkadaşlar ben öykümü anlatmaya başlim hemen 2002 ye kadar 55 kilo civarlarında bir çıtırken şu günlerde 79 kiloyum üç ayda ortalama 20 kilo alarak kilo almaya başladım meğerse troidlerim bozulmuş bunun sebebi de buymuş bu günlerde acil zayıflamam lazım hemde çok acil 28 yaşındayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ... Grup olunca ve sürekli destek olununca bunu başara bileceğime inanıyorum tek başıma yapamıyorum ... Şimdiden desteklerden dolayı teşekkür ederim ... :) ayrıca önerileriniz varsa hızlı zayıflayabilmek için onları da alabilirim :)

canım merhaba ben de tiroid hastasıyım.hashimato troidi ben de 9 ayda 12 kg alarak öğrenmiştim hastalığımı. Sana tavsiyem ilacın varsa düzenli kullan bir haftada ödem atarsın sonra başlarsın rejimine.Allah şifa versin.

düzenli paylaşımda bulunurum dersen 4. takıma bekleriz.

takım linki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5911.html

Son düzenleme:

merhaba canım ben de haşhimato ve evet ilaç içmek gibi bir alışkanlığı kazanamıyorum en fazla 1 ay içebiliyorum ilacı ( benden de sana bir tavsiye olsun sabahları ilacını iç tabi ama bunun yanında dere otu ye aç karnına ben de bunu bir tv programında duymustum ve cok işe yaradı troidleri şahane bir şekilde düzenliyorr... :))

Son düzenleme:
Merhabalar ben 1.70 boyunda ve 93 kiloyum 2 dogum yaptim sonrasinda kaldi kilolar 2 aydir diyet yapiyorum 103 kiloydum su an 93 um devam etmek icin destege ihtiyacim var cvp gelirse sevinirim

9.gruba bekliyorum gel beraber verelim kilolarımızı bende senden fazlayım
sen yine boydan kazanıyorsun ben 1.58

arkadaşlar herkese merhaba. 21 yaşında 71 kiloyum boyum 1 60. sporla uğraşıyorum ilkokul2. sınıftan beri ancak ne boyum uzadı ne kilom azaldı geçen yıla kadar hep 60 larda idim ancak voleybolu sevgilimin sözüyle bıraktım ve 71 e kadar çıktım şimdi zayıflamak için desteğe ihtiyacım var yarışmayı başka bir topic te bi arkadaş önerdi aranıza katılmak istiyorum. öğrenciyim ve mezuniyete kadar gerçekten zayıflamak istiyorum bunun için evi spor salonuna çevirmiş durumdayım yediklerimide ayarlayarak aranızdaki yerimi almak ve yarışmaya dahil olmak istiyorum.. lütfen yardım

merhabalar, 1.68 boyundayım 71 kiloyum, Haziran'ın 8'in de 78 kiloyla diyete başladım Temmuz'un 8'inde 72 yi gördüm daha sonra Ramazan ayının sonuna kadar 69 da kalmayı başarabildim.. Bayram ve sonrası istikrarımı kaybedip 71'e geri döndüm Amacım 62 kiloya kadar düşmek ama bunu tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum. Ve yarışmanın bunun için fırsat olduğunu düşünüyorum.. Umarım yarışmaya dahil olabilirim..

6. takıma bekleriz kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…