- 27 Mayıs 2011
- 301
- 63
- 323
merhaba arkadaşlar,
bende cuma günü kilo verme yarışmasına katılmak istiyorum çünkü bu tek başına olmuyor.
Kilo özgeçmişimden bahsedecek olursak ergenlikte kilo aldım bayağı hemde. üniversite 3e kadar bu kilolar umrumda değildi. hep tartıya çıkmaktan korkardım, korkunun ecele faydası var mı yok :) Fakat bir kurban bayramı bu korkumu yendim ve çıktım sonuçsa tam bir şok.. 87diydim. 3. sınıfta 4 kilo kadar verdim sonra geri aldım. 4. sınıfta ise tam bir azimle 75e düştüm.. şimdi ise 72-71 arasında dolanıyorum ..
hedefim ise önce 68 sonra 65 olmak.. ama yalnız başıma olmuyor. eşime söz verdim 17 ekimde ona doğum günü hediyesi olarak 68 i verceğim.. yardımcı olun bana..
böyle devamlı diyet filan konuşunca insan motive oluyor. sanırım gruba alınmam için bu yeterli
38 yaşında 85 kiloda1.66 boyunda olan ,hayatı boyunca hep inişler çıkışlar yaşıyan bir bayanım.35 yaşına kadar 75 leri hiç geçmeyen ikinci dogumunla 86 yı gören ben 75 lere düştüm ama malesef 4 yıl içinde sürekli gelgit yaşadım ama artık dur deyip hedef kılom 68 inmek istıyorum ,bundan 8 9 yıl önce 75 oldum diye ağlayan ben şimdi 75 olsam sevinçten uçucak durmdayım;yarış ve takım ruhu beni çok motive edecegi için yarışınıza katılmak istıyorum...
31 yaşında 158 boyunda 80 kıloyum hamilelikten sonra aldığım kılolarımı bir türlü veremediğim gibi kpss ye hazırlanırken daha da kılo aldım tek başıma kıloları vermiyorum lütfen beni de cuma yarışına kabul edin.
5. takıma davetlisiniz.
merhaba arkadaslar. Ben Azerbaycandan, Bakuden yaziyorum. sizin takimlara katilmak istiyorum. cok kararliyim artik 3gundu yediklerime dikkat ediyyorum sporumu yapiyorum bu defa bawaricam. Nasil kilo aldigima geldikde ise cok yedim cok kilo aldim:)))) universiteye girdikden sonra kilo almaya bawladim 55 kiloydum sonra 63 sonra 73 vay bawima gelen deyib durdum . gecen yil fitnese gitdim 5 ayda 10 kilo verdim 63 kiloya duwdum . 2011 yil sonuna kadar kilo almadim cok mutluydum. ama bu yil yeniden kilo aldim wuannnnnn tammm 78 kiloyum(((((( cok uzgunum morala ihtiyacim var... ve tabiiki bawarmak istiyorum. yeniden 53-55 kilo olmak istiyorum. Beni de araniza alsaniz sevinirim.
arkadaşlar günaydın hepinize. benide aranıza alırmısınız? destegınızle zayıflamaya ıhtıyacım var. bu ıs tek basına olacak gıbı degıl. su anda 73 kılodayım. hedefım 65 olmak, ınsallah bırlıkte basarırız.
slm arkadaşlar bende kilo vermek ıstiyorum bu yolda bana yardımcı olacak beni motive edecek bir takıma ihtiyacım var:13:
1.takima buyur :)
bende doğuştan kiloluyum şuan 85 kiloyum bi ara azimlenip 60 kiloya kadar inmiştim sonra ailevi durumlardan dolayı psikolojik baskıyla yedim yedim şiştim patladım patlicambugün 9 hayat çayıyla başladım.takım ruhunun çok işe yaradığını biliyorum bu yüzden aranıza katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?