• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bayanlar.Ben de diyet yapmak istiyorum.Boyum 173 santim kilom 68 ve 27 yaşındayım.3 ay önce doğum yaptım doğumdan önceki kiloma hatta daha da azına düşmek istiyorum.hedefim 58 kilo,gerçi 62 kilo ile hamile kalmıştım.Bu kilolara çok taktım.Okullar açılana kadar normal kiloma dönmek istiyorum.takım ruhuyla iyi kilo vereceğimi düşünüyorum.Azmedersem de 2 ay içinde hedefime yaklaşırım.en fazla 82 kilo oldum o da hamilelikten kaynaklı.onun haricinde 66 kilo olmuştum üniversitedeyken diyet yapmadan 60 kiloya düşmüştüm.ee beni kabul eden var mı grubuna? :)

14. takımda yerimiz var hergün paylaşım yapmakta sorunun yoksa bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-8671.html#post25364369

Merhaba benim adim Su ve bende bir takima katilmak istiyorum. Boyum 162 cm kilom ise en son baktimda 64.5 kg. Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum, yani fazla kilom olmasa bile öyle hissediyordum ve o his okadar sene gecti hala icimde var. Kilolu olmaktan nefret ediyorum. En az 57'ydim bi aralar sonra liseye basladim ve iki sene icerisinde 10 kilo almaya basardim surekli ders calismaktan. Derslerim cok iyi oldu ama kilolar ise aldikca aldim aldikca aldim ve 68-69'a ciktigim oldu. Hem spor hem yediklerime dikkat ettim ve 64.5 kg olmayi basardim. Ama daha cok inmem gerekiyor kendimi iyi hissetmem icin. Ee benden bu kadar insallah en yakin zamanda bir gruba dahil olurum. Simdiden tesekkurler

Merhaba benim adim Su ve bende bir takima katilmak istiyorum. Boyum 162 cm kilom ise en son baktimda 64.5 kg. Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum, yani fazla kilom olmasa bile öyle hissediyordum ve o his okadar sene gecti hala icimde var. Kilolu olmaktan nefret ediyorum. En az 57'ydim bi aralar sonra liseye basladim ve iki sene icerisinde 10 kilo almaya basardim surekli ders calismaktan. Derslerim cok iyi oldu ama kilolar ise aldikca aldim aldikca aldim ve 68-69'a ciktigim oldu. Hem spor hem yediklerime dikkat ettim ve 64.5 kg olmayi basardim. Ama daha cok inmem gerekiyor kendimi iyi hissetmem icin. Ee benden bu kadar insallah en yakin zamanda bir gruba dahil olurum. Simdiden tesekkurler

tatlım 2. takıma bekleriz o zaman:42:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4146.html

Merabalar ben 175 boylarndaym 84 kilo oldum son bes ayda artk yem ter dedim az yemeye basladim anca iki kilo verebldim smdi sporla beraber 79 oldum tam olarak bi diyet uygulayamadm henuz ama duzgun ve az yiyorum evdeki en sisman insan konumundaym cok cok moral bozucu sporumu falanda aksatmamaya calisiyorum ama aynada kendimi gorunce sinirim bozuluyo hedef koydum kendime iki ay sonunda 65 civarnda olcam ama iste bi iteleyici olmayncada diyetn uzun surmuyo o yuzden kizlar gruplarnzda olmayi cok isterim iyi aksamlaar

Merabalar ben 175 boylarndaym 84 kilo oldum son bes ayda artk yem ter dedim az yemeye basladim anca iki kilo verebldim smdi sporla beraber 79 oldum tam olarak bi diyet uygulayamadm henuz ama duzgun ve az yiyorum evdeki en sisman insan konumundaym cok cok moral bozucu sporumu falanda aksatmamaya calisiyorum ama aynada kendimi gorunce sinirim bozuluyo hedef koydum kendime iki ay sonunda 65 civarnda olcam ama iste bi iteleyici olmayncada diyetn uzun surmuyo o yuzden kizlar gruplarnzda olmayi cok isterim iyi aksamlaar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5512.html#post25387471

buyur gel canım:16:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back