hımm diyet serüveni :)
lisede 38 beden giyen ben üniversiteye hazırlanırken önce 42 bedene kazandığımda herkesin kilo sana yakışıyor gazıylada 44 bedeni gördüm...
kuzenimin düğün fotoğrafları elime geldiğimde şoka uğradım babam yanımda ufacık kalmıştı ve ben tam 83 kiloydum... hep tayt giydiğim için pantalon bedenimi bilmiyordum bile..
ve ben o halimle erkek arkadaşımla tatile gitmiştim... hemen resimlere baktım aman Allahım yanında su aygırı gibi duruyordum
milat oldu...
diyete hazırlık dönemi yaptım... 76ya kadar indim.. ekmeği şekeri keserek. sonra burada dukanı keşfettim... 68i gördüm derken gıda zehirlenmesi geçirdim ve diyeti bırakmak zorunda kaldım birdaha da başlayacak cesareti bulamadım... 25 günde hızla kilo alıp ki kuş gibi beslenmeme rağmen 75i tekrar gördüm. şişkinlikte vardı tabi ama artık 70in üstündeydim yine...
1 hafta kendi imkanlarımla az yemek + spor ile vermeye çalıştım ama ayın 7 sinde erkek arkadaşımla düğüne gidicem hemde bütün ailesinin orda olduğu kıyafet mi? geçtiğimiz bütün haftasonunu ona harcadım ama bulamadım
göbeğim çıkmıştı yine...
sağlıksız olduğunu bile bile ama kesin çözüm olan isveç diyetine başladım
bugün 3.günüm en fazla 5 kilo veririm ben biliyorum
hedefim 60 aslında ama diyetisyende 62 dediği için seneler önce hedefi o şekilde yaptım
son 1 nefeste kalan kilolarımı 1-2 ay içerisinde vermek istiyorum