• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6.takıma bekleriz, gel buyur beraber zayıflayalım :34: Bu arada 120+ topiğinden hatırlıyorum seni, ekmek yerine tüketebileceğimiz bir tarif vermiştin, hatırlıyor musun? :D

seve seve gelirim. yeni tarifler de buldum. paylaşırım. ancak nasıl gireceğim gruba. sanırım davet almam gerekiyormuş. devamındaki süreçte grupla ilgili olarak da umarım yardımını benden esirgemezsin.

seve seve gelirim. yeni tarifler de buldum. paylaşırım. ancak nasıl gireceğim gruba. sanırım davet almam gerekiyormuş. devamındaki süreçte grupla ilgili olarak da umarım yardımını benden esirgemezsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Burayı tıklayarak 6. takıma gidebilirsin canım. Orda takım arkadaşların sana yardımcı olacaklardır.

Sağol canım takım linkini vermişsin, teşekkürler :34:

elvina, arkadaşın verdiği linke tıklayarak katılabilirsin takıma, mesaj yazman yeterli ekstra bir şeye gerek yok. Takıma gel, anlatırız kuralları da :34:

Sağol canım takım linkini vermişsin, teşekkürler :34:

elvina, arkadaşın verdiği linke tıklayarak katılabilirsin takıma, mesaj yazman yeterli ekstra bir şeye gerek yok. Takıma gel, anlatırız kuralları da :34:

Ne demek canım rica ederim. Yeni üye olduğu belli zaten ben de yol göstermek istedim.

19 yaşındayım 20 - 25 kilo fazlam var ailede iki taraftada şeker hastalıgı kolestrol var bende riskteyim tabi ve en önemlisi zayıflamak için tek başıma yetmiyorum sağlıklı beslenme uzmanları , diyetisyenlerden sıkıldım bir yarışma beni hırslandıracaktır katılmak istiyorum yer varmı ? ve ne yapmam gerekiyor:)

Son düzenleme:
19 yaşındayım 20 - 25 kilo fazlam var ailede iki taraftada şeker hastalıgı kolestrol var bende riskteyim tabi ve en önemlisi zayıflamak için tek başıma yetmiyorum sağlıklı beslenme uzmanları , diyetisyenlerden sıkıldım bir yarışma beni hırslandıracaktır katılmak istiyorum yer varmı ? ve ne yapmam gerekiyor:)

Bol paylaşım yaparım, hırslıyım ve istekliyim dersen eğer 13. takıma bekliyorum canım.

hımm diyet serüveni :)

lisede 38 beden giyen ben üniversiteye hazırlanırken önce 42 bedene kazandığımda herkesin kilo sana yakışıyor gazıylada 44 bedeni gördüm...
kuzenimin düğün fotoğrafları elime geldiğimde şoka uğradım babam yanımda ufacık kalmıştı ve ben tam 83 kiloydum... hep tayt giydiğim için pantalon bedenimi bilmiyordum bile..
ve ben o halimle erkek arkadaşımla tatile gitmiştim... hemen resimlere baktım aman Allahım yanında su aygırı gibi duruyordum:9:
milat oldu...

diyete hazırlık dönemi yaptım... 76ya kadar indim.. ekmeği şekeri keserek. sonra burada dukanı keşfettim... 68i gördüm derken gıda zehirlenmesi geçirdim ve diyeti bırakmak zorunda kaldım birdaha da başlayacak cesareti bulamadım... 25 günde hızla kilo alıp ki kuş gibi beslenmeme rağmen 75i tekrar gördüm. şişkinlikte vardı tabi ama artık 70in üstündeydim yine...

1 hafta kendi imkanlarımla az yemek + spor ile vermeye çalıştım ama ayın 7 sinde erkek arkadaşımla düğüne gidicem hemde bütün ailesinin orda olduğu kıyafet mi? geçtiğimiz bütün haftasonunu ona harcadım ama bulamadım :14: göbeğim çıkmıştı yine...

sağlıksız olduğunu bile bile ama kesin çözüm olan isveç diyetine başladım :9: bugün 3.günüm en fazla 5 kilo veririm ben biliyorum:9: hedefim 60 aslında ama diyetisyende 62 dediği için seneler önce hedefi o şekilde yaptım:16: son 1 nefeste kalan kilolarımı 1-2 ay içerisinde vermek istiyorum :16:

beni neden kabul etmediniz hiçbir takımaa:14:

merhaba bayanlar.Ben de diyet yapmak istiyorum.Boyum 173 santim kilom 68 ve 27 yaşındayım.3 ay önce doğum yaptım doğumdan önceki kiloma hatta daha da azına düşmek istiyorum.hedefim 58 kilo,gerçi 62 kilo ile hamile kalmıştım.Bu kilolara çok taktım.Okullar açılana kadar normal kiloma dönmek istiyorum.takım ruhuyla iyi kilo vereceğimi düşünüyorum.Azmedersem de 2 ay içinde hedefime yaklaşırım.en fazla 82 kilo oldum o da hamilelikten kaynaklı.onun haricinde 66 kilo olmuştum üniversitedeyken diyet yapmadan 60 kiloya düşmüştüm.ee beni kabul eden var mı grubuna? :)

Ben de bi yarisma grubuna katilirsam motivasyon acisindan iyi olacagina karar verdim.
26 yasindayim, az kaldi agustos ta 27 olacagim,
az once tartildim 64.4 kilo geldim. (ticker da 63 yaziyor o da gecen cuma ki kilom)
en az 60 a inmek istiyorum, sonra da insssalllah 58 filan olsam supper olcak.
benim skntm motivasyon, 69.8 den 64.4 e geldim diye rahatladim biraktim baya,
o yuzden istedgm kiloya inene kadar inss beni siki tutacak bi gruba ihtiyacim var.
nereye gelebilirim?? tesekkurler :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back