Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar merhabalar
1.66 boyunda 74 kiloyum onceleri burda cok guzel kilo vermistim.hamilelik sonrasi 23 kilo verdim ama son 1 yil icinde 9 kilo aldim bende tekrar kilo vermek istiyorum. Var mi beni grubunda isteyen:))))

En son ne zaman yarıştın canım? Mezun olup karne aldın mı?

merhaba hanımlar.kk nın bu kısmını bugün keşfettim.kısaca durumumu özetleyeyim.3 yıl önce evlendiğimde 168 boyla 60kg idim.3 yılda çikolata kisti ameliyatı,geçici menapoz,tüp bebek tedavisi,doğum derken bir ay önce tartıda 89 u gördüm.artık eski halime dönmeye karar verip bugüne kadar 5 kilo verdim.çok azimliyim.ilk hedefim 65 kg olmak.beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.

ben siteye yeni üye oldum.ve direk diyet kilo vermek vs.bölümlerini kurcaladım :) Ben 19 yaşında 1.68 boyda ve 79 kilo bi kızım.Lisede kilo almaya başladım sonrada Lise3den sonra pek bi artış yaşamadım 78 - 79 bilemedin 80 oldum.Geçen yıl yazın 82.5 kiloydum ama 10 gün tatilde 2.5 kilo verdim ve hiç diyet yapmadım sadece yüzdüğüm için.Tatil dönüşü azme geldim ve yeni yılda 75 kiloydum.Yılbaşı gecesi diyeti bıraktığım zmandı.Sonra aynen 79 kiloya döndüm.Diyetisyene gittim ama uygulamadım diyeti doktorada gitmedim bida.Ama artık bişiler yapmam gerek bu 2 ayda 15 kilo vermem gerek.Üniversiteye başlıcam ve cidden artık zayıf olmak istiyorum.

merhaba ben 1.65 boyunda 68 kiloyum ve acil zayıflamak istiyorum zira ben 3 yıl önce 82 kg dan 60 kg a düşmüştüm ve çoooook mutluydum şimdi de burada ki arkadaşların desteği ile 10 kg vermek istiyorum hangi takıma gireceğimi öğrenmek istiyorum.hepinize fit günler..

Sanki ben bu nicki şafak sayan günlerşmden hatırlar gibiyim:)
4.takıma gel canım

yokmu beni grubunda isteyen :)

ağlarım ama ben şişkoyum,25 kilo vermem gerek diye beni kimse istemiyor

hımm diyet serüveni :)

lisede 38 beden giyen ben üniversiteye hazırlanırken önce 42 bedene kazandığımda herkesin kilo sana yakışıyor gazıylada 44 bedeni gördüm...
kuzenimin düğün fotoğrafları elime geldiğimde şoka uğradım babam yanımda ufacık kalmıştı ve ben tam 83 kiloydum... hep tayt giydiğim için pantalon bedenimi bilmiyordum bile..
ve ben o halimle erkek arkadaşımla tatile gitmiştim... hemen resimlere baktım aman Allahım yanında su aygırı gibi duruyordum
milat oldu...

diyete hazırlık dönemi yaptım... 76ya kadar indim.. ekmeği şekeri keserek. sonra burada dukanı keşfettim... 68i gördüm derken gıda zehirlenmesi geçirdim ve diyeti bırakmak zorunda kaldım birdaha da başlayacak cesareti bulamadım... 25 günde hızla kilo alıp ki kuş gibi beslenmeme rağmen 75i tekrar gördüm. şişkinlikte vardı tabi ama artık 70in üstündeydim yine...

1 hafta kendi imkanlarımla az yemek + spor ile vermeye çalıştım ama ayın 7 sinde erkek arkadaşımla düğüne gidicem hemde bütün ailesinin orda olduğu kıyafet mi? geçtiğimiz bütün haftasonunu ona harcadım ama bulamadım göbeğim çıkmıştı yine...

sağlıksız olduğunu bile bile ama kesin çözüm olan isveç diyetine başladım bugün 3.günüm en fazla 5 kilo veririm ben biliyorum hedefim 60 aslında ama diyetisyende 62 dediği için seneler önce hedefi o şekilde yaptım son 1 nefeste kalan kilolarımı 1-2 ay içerisinde vermek istiyorum

6.takıma bekleriz, gel buyur beraber zayıflayalım Bu arada 120+ topiğinden hatırlıyorum seni, ekmek yerine tüketebileceğimiz bir tarif vermiştin, hatırlıyor musun?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…