Arkadaslar merhabalar
1.66 boyunda 74 kiloyum onceleri burda cok guzel kilo vermistim.hamilelik sonrasi 23 kilo verdim ama son 1 yil icinde 9 kilo aldimbende tekrar kilo vermek istiyorum. Var mi beni grubunda isteyen:))))
En son ne zaman yarıştın canım? Mezun olup karne aldın mı?
Canim 1.5 yildir girmiyorum 13. Takimdaydim uzaklasinca kilo aldim kontrol edemedim((
Ne tesadüf, bende 13. takımın kaptanıyım. Senin kısmetin 13. takımdan yana sanırım
13. takıma yeniden bekliyorum o zaman
merhaba ben 1.65 boyunda 68 kiloyum ve acil zayıflamak istiyorum zira ben 3 yıl önce 82 kg dan 60 kg a düşmüştüm ve çoooook mutluydum şimdi de burada ki arkadaşların desteği ile 10 kg vermek istiyorum hangi takıma gireceğimi öğrenmek istiyorum.hepinize fit günler..
Sanki ben bu nicki şafak sayan günlerşmden hatırlar gibiyim:)
4.takıma gel canım
ben siteye yeni üye oldum.ve direk diyet kilo vermek vs.bölümlerini kurcaladım :) Ben 19 yaşında 1.68 boyda ve 79 kilo bi kızım.Lisede kilo almaya başladım sonrada Lise3den sonra pek bi artış yaşamadım 78 - 79 bilemedin 80 oldum.Geçen yıl yazın 82.5 kiloydum ama 10 gün tatilde 2.5 kilo verdim ve hiç diyet yapmadım sadece yüzdüğüm için.Tatil dönüşü azme geldim ve yeni yılda 75 kiloydum.Yılbaşı gecesi diyeti bıraktığım zmandı.Sonra aynen 79 kiloya döndüm.Diyetisyene gittim ama uygulamadım diyeti doktorada gitmedim bida.Ama artık bişiler yapmam gerek bu 2 ayda 15 kilo vermem gerek.Üniversiteye başlıcam ve cidden artık zayıf olmak istiyorum.
bende katılmak istiorum. ama takip etmem biraz zor olacak gibi.. motive olmaya ihtiyacım var
yokmu beni grubunda isteyen :)
merhaba hanımlar.kk nın bu kısmını bugün keşfettim.kısaca durumumu özetleyeyim.3 yıl önce evlendiğimde 168 boyla 60kg idim.3 yılda çikolata kisti ameliyatı,geçici menapoz,tüp bebek tedavisi,doğum derken bir ay önce tartıda 89 u gördüm.artık eski halime dönmeye karar verip bugüne kadar 5 kilo verdim.çok azimliyim.ilk hedefim 65 kg olmak.beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
ağlarım ama ben şişkoyum,25 kilo vermem gerek diye beni kimse istemiyor
Şuanki kilonu anlamadım 89 mu tam olarak?
Bol paylaşım yaparım dersen 13. takıma bekleriz.
merhaba
ben 35 yaşında, 119 kiloyum. hareketsizlik ve tiroid bezim nedeniyle kilo aldım. beni motive edecek bir gruba katkı sağlamak isterim. beni ayrıca burada yardımcı olacak arkadaşlarla da tanışmak mutlu eder. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?