Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlarr bu forumda birçok arkadaşımın muzdarip olduğu gibi ben de bir pko hastasıyım. herşeyden önce sağlığım için kilo vermek istiyorum. normalde vücut yapısı olarak zayıf biriydim ta ki 3 yıl öncesine kadar. 75kiloya kadar cıktım. iki yıl kilolu gezdim ama normalde zayıf olan biri olarak psikolojim bu ıkı yılda cok bozuldu. rahatsızlığımdan dolayı kilom arttı iyileşmek için kilo vermem gerekiyorudu ama hastalık kilo vermemi zorlaştırıyordu. bu kısır döngü içinde bir türlü kilo veremiyordum. geçen yaz büyük bir hırsla spor ve diyet yaparak tam 70kg dan 60a düştüm bu kilomu 1 yıl korudum ancak kilo vermem durdu. bu yaz tekrar kilo vermek istiyorum. duran metabolizmamı harekete geçirmek istiyorum ancak motiveye ihtiyacım var ben de bir zayıflama grubuna dhail olmak istiyorum

Tatlım şu linke tıklayarak takımımiza gelebilirsin www.kadinlarkulubu.com/diyet-grupla...ma-zayiflama-yarismasi-4299.html#post25215192

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de üye olalı buraya 3 gün oldu ve yarışmaya canı gönülden katılmak istiyorum. hangi gruba gelebilirim ?

kendimi tanıtayım adım şebnem,kilo vermeye 73 kilo başladım şuan 67,6 kiloyum. yarışmalara bu kiloyla başlayacağım.

Son düzenleme:

Mrb Şebnem sanırım 1. takımın açığı var yarışmacı konusunda. Oraya git derim. Bir üstteki mesajda linki var.

bende istiyorum bende bende =) kücüklügümden beri kilo sorunum vardi stressden hüzünden durmadan yerdim bi kac seneden beri az yedigim halde kilo veremedim doktora gitdim hormonlarimla ilgili dedi sekerde olabilme ihtimalim olabilirmis seker hapiyla 59kilodan 55-54e düstüm 1-2ay icinde biraktigim zaman geri aliyorum bunun farkindayim neyse cumartesi en sonunda basladim diyete 54,9dan 53,5e düstüm haftaya kadar 51kilo olsam süper olur =) hangi guruba katilabilirim?

Kizlarrr benide alin araniza. Almanyadan katiliyorum, bir yillik evliyim ve tam 8 kilo aldim evleneli Boyum 1,70 ve su an kilom 83 cok mutsuzum dünden beri dikkatliyim bendeee size katilmak istiyorum:)

Kararlıysan ve paylaşımda sıkıntı yaşamazsan,4.takıma bekleriz canım buyur gel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…