kızlarr bu forumda birçok arkadaşımın muzdarip olduğu gibi ben de bir pko hastasıyım. herşeyden önce sağlığım için kilo vermek istiyorum. normalde vücut yapısı olarak zayıf biriydim ta ki 3 yıl öncesine kadar. 75kiloya kadar cıktım. iki yıl kilolu gezdim ama normalde zayıf olan biri olarak psikolojim bu ıkı yılda cok bozuldu. rahatsızlığımdan dolayı kilom arttı iyileşmek için kilo vermem gerekiyorudu ama hastalık kilo vermemi zorlaştırıyordu. bu kısır döngü içinde bir türlü kilo veremiyordum. geçen yaz büyük bir hırsla spor ve diyet yaparak tam 70kg dan 60a düştüm bu kilomu 1 yıl korudum ancak kilo vermem durdu. bu yaz tekrar kilo vermek istiyorum. duran metabolizmamı harekete geçirmek istiyorum ancak motiveye ihtiyacım var ben de bir zayıflama grubuna dhail olmak istiyorum
önemli olan karar vermen..gerisini takım ruhuyla başarırsın inşallah..1. takıma bekleriz canım..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4127.htmliyi akşamlar arkadaşlar bende bir gruba katılmak istiyorum artık zayıflamak istiyorummotivasyona ihtiyacım var
canı m be geldim.ne yapmam gerkiyor şimdi
takımları biliyordum da hiç incelemedim detaylı olarak ne yapılıyorsa ben de yapayım
merhaba arkadaşlar ben de üye olalı buraya 3 gün oldu ve yarışmaya canı gönülden katılmak istiyorum. hangi gruba gelebilirim ?
kendimi tanıtayım adım şebnem,kilo vermeye 73 kilo başladım şuan 67,6 kiloyum. yarışmalara bu kiloyla başlayacağım.
56 kiloyum 150 boyundayım sürekli aburcuburdan dolayı kilo alıyorum( banada yardım edin...hatta yapabilecegim bir diyetede ihtiyacım var..
Kizlarrr benide alin araniza. Almanyadan katiliyorum, bir yillik evliyim ve tam 8 kilo aldim evleneliBoyum 1,70 ve su an kilom 83 cok mutsuzum dünden beri dikkatliyim bendeee size katilmak istiyorum:)
Kararlıysan ve paylaşımda sıkıntı yaşamazsan,4.takıma bekleriz canım buyur gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?