herkese selamlar , klasik olacak ama benim de 30 yaşındayım ama abartısız 16 yılım diyetle geçti diyebilirim, her zaman balık etliydim. ama 78 ile gebe kalıp 94 ile doğurduktan sonra kendimden nefret eder olmuştum. çünkü hayatımın hiçbir döneminde bukadar kilolu olmamıştım , hep dikkat eder durumdaydım , çoğunuzun da yaşadığı gibi 5 verip ,10 alıyordum. çünkü sürekli şok diyetler yapıyordum.kızım 6 aylık olduğunda işe geri döndüm ve diyetime de o zaman başladım. herşeyden yiyerek ama az , akşam yemeyi erken keserek ve de spor yaparak kısa sürede 78 e düştüm. sonra ister istemez diyetten sıkıldım ve bir süre ara verdim , kilo vermem de durmuştu arada 1-2 kilo alıp tekrar veriyordum ama sonuçta verdiğim kiloları geri almamıştım. benim boyum 1.71 ve iri kemikliyim, vücudum da orantılıdır yaani :) neyse son 10 gündür yine diyete başladım , bu sefer hiç ekmek ,makarna ,pilav,tatlı vs... yemiyorum , akşam 6-7 den sonra meyve dahil yemiyorum , p.tesi günü de şu tv de çıkan 9 lu bir bitki çayı karışımı varya onu içmeye başladım günde 3-4 fincan , yarın sporada başlıycam , evde bisiklet var günde yarım saat yapmayı düşünüyorum ( tabi kızım izin verirse :)) 10 günde 2 kilo verdim şimdiden ve 2 gündür de mens dönemindeyim tartılmıyorum ama kesin 1-2 kilo arası vermişimdir. tatile gidene kadar en az 8 kilo vermek istiyorum. yani en az 65 olmak istiyorum , tabi bunun aşağısı da olursa kabulümdür :)
şimdi beni hangi takım aralarına kabul etmek ister arkadaşlar ???