selam kızlar
bende bu yarışmaya katılmak istiyorum...diyete yarın başlicam şu an 70 kg yum 2 cocuk annesiyim hedefim 60 kilo nolur yardımcı olun benide alın bu yarışmaya kilo vermek istiyorum çok mutsuzummmm((((((((
merhabalar bende zayıflamak istiyorum 178 boyunda 93 kg yum 3 yaşında bir kızım var doğumda 34 kg aldım ve bu kg lar üstüme yapıştı 75 kg ya inmem lazım dımanıza ihtiyacım var birtürlü veremiyorum .belki size katılırsam başara.yarbilirim .
Selammm kızlarr!! Karar verdimm yalnız olmuyo bu mücadelee :sinifsinif: 170 boyunda ve 59 kilo olan bi insan burda!! 1 yılda 45 den 59 a çıktım tabi eski kıyafetleri görünce insan feci sarsılıyor.. Hele de sizden büyük olan kardeşiniz 48 kiloysaaaKas ve su vermek istemiyorum.. Çatır çatır yağlarım gitsin istiyorum.. Var mı benim grupdaşım olacakkk ???
ben 1.66 civarındayım
57 kilodayım
54 de düşmek istiyorum
3 kilom var ben varım
Merhabalar,ben hiç bir zaman çok büyük kilo problemi yaşamadım ama üniversiteye gittikten sonra aldığım kilolar beni çok rahatsız ediyor.Lise son sınıfta 38 kiloydum,üniversitenin ilk yılında 45 kilo oldum şu anda son sınıfa geçtim ve 56 kiloyum boyum 1.63 ve yağlarım basen bölgesinde toplandığı için çok çirkin gözüküyor.kilo vermek için desteğe ihtiyacım var.kaydirigubbakcemile2
slmlar 17 yasındayım 157 boyundayım 73 kiloyum
14 yasına kadar normal kıloda ılerlıyodum 1 sene ıcınde gecırdığım kaza sonucu ılaç kullanmaya basladım ve 60 kılolardan 89 a çıktım
gecen sene artık kılo vermem gerektığıne karar verdım ve 16 kılo vererek 73e ındım
15 gun once bel fıtığı amelıyatı oldum kendım ıcınde sağlığım ıcınde bıraz daha kılo vermem gerekıyo 1 hafta once tekrardan dıyete basladım ve bende sızınle bırlıkte ıstıkrarlı bir sekılde kılo vermek ıstıyorum
lütfen benide aranıza kabul edin sevgilerolumunekankayizsmile
Merhaba, ben 83 lüyüm ve 1.55 civariyim boyumu net bisekilde ölcmedim hic. ben evlenene kadar hatta 15 ay öncesine yani hamile kalana kadar, 52 ilde 54 arasi degisirdim hic 56 oldugumu görmemistim, 6 ay önce dogum yaptim, ve 3 ay önce süt vermeyi kestim. 3 aydir süt vermedigim icin zayiflamaya calistim ama her seferinde nefsime hakim olamadim :kedi:
simdi 65 civariyim, tabi sabah ve aksam arasinda faklar var, 65 ile 66 arasi gidip geliyorum.
bir ara düzenli spor yaptim ve cukulata yemedim ( benim asil sorunum aburcubur cukulata tarzi seyler yemedigimde kilolar cabuk gidiyor) spor ve diyet yaptigim o bir hafta 67 den 64 e düsmüstüm. ama türkiyeye gidip gelince hepsini tekrar geri aldim.
benim de kilo verebilmek icin disipline girebilmek icin bir takim ruhu iyi olur diyie düsündüm.
Isvicreye yeni tasindim cevremizde yürüyüs yapacak cok yer var ve tanidik es dost kimse yok , ama ayni zamanda evde oturup calismam gereken seyler de var.
beni de araniza alirsaniz sevinirim.....a.s.
herkese merhabalar
Beni tanımayanlar için 2. takım eski kaptanıyım
geri dönmek üzere ayrıldıgım takımıma döndüğümde dumura ugramış vaziyette buldum kendimi
bu koşullarda ikinci takımda devam etmem mümkün degil benim için
şimdi
kendime yeni bir takım arıyorum
saygı sevgi ve paylaşımın huzurlu bir ortamda gercekleşecegi bir takım istiyorum
boyum 165
kilom 85
yaşım 31
evli ve iki çocuk annesiyim
Merhabalar..
Çok sık tartılan biri değildim, tek bildiğim bundan beş sene önce 40 kilo olduğum -ki o zaman zayıftım-, üç sene önce 50 kiloyla üniversiteyi bitirip ailemin yanına döndüğüm ve bir sene boyunca oradan çıkıp evlenene kadar bir 10 kilo daha alıp 42 bedenlik şişman bir gelin olduğum.. Ardından hamile kaldım, doğum yaptım ve sonuç şu an 65 kiloluk küçük bir devim.. Boyum 160 cm, 29 yaşındayım 11 aylık bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğimden hatırı sayılır bir diyet yapamıyorum, ama bir hafta önce ekmeği kestim ve bir kilo verdim, daha fazla hareket etmeye çalışacağım.. Çok hızlı kilo verebilecek, iddialı bir ekip arkadaşı değilim, ama yardıma ve motivasyona ihtiyacım var..
galiba benimde böyle bi motivasyon kaynağına ihtiyacım var bir bucuk ayda 12 kilo vermem lazım:)
boş yer varmı bi takımda yahuuzemuszemus
25 yaşındayım
172 boyum ve 74 kilom var şuan3 yıldır 5 kilo alıp veriyorum artık bıktım 12 kiloyu toptan verip kurtulayım :)
nasılll yanı ciddi misin dalga mı gecıyosun ya nasıl verdın nasıllll bana da soyle ne olurrrr mafoldumben
merhaba bende hikayemi anlatayım 26 yaşındayım aralık 2008 de doğum yapıp eve geldiğimde 63 kiloydum fakat annem ve kayınvalidemin benim için yaptıkları yemekler tatlılar şerbetler (sütüm azdı artsın diye)70 e tekrar tavan yapmıştım 18 aydır mücadele ediyorum zayıflamak için 60'a düştüm düşe düşe bende 2 ayda 10 kilo vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var sıkı bir şekilde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?