slm herkese siteye yeni üye oldum bu da ilk msjım.üniversite öğrencisiyim.1.65 boy 63 kiloyum.bu yıl yurtta kaldım beslenme sistemim tamamen değiştiği için 10 kilo aldım.tatile girmeden önce kilo vermek istiyorum hedefim 55.size katılmak isterim.acil cvp bekliyorum
merhaba canım 5 takıma gelebilirsin takımda paylaşım yaparak kendini tanıtırsın 15 gün deneme süresidir aşağıda takımın linkini veriyorum tüm takım arkadaşları olarak yardımcı olmaya hazırız hep birlikte hedeflediğimiz kiloya geliriz başarılar .
aşk olsun kıslar ya niye beni kimse grubuna almıyoooama ben hırs yaptım ve 10 günde 5 kilo verdimmmm:) 84 le başladım suan 78 im yemekten kesmedim ama spor yapmaya başladım takımlara almasanızda tek başıma birinci olacam:)sempatiksalakcinni
4. takımda 3 kişilik yerimiz var kızlar. katılımınız sürekli olacaksa bekliyoruz.
Ben de kendime grup arıyorum azimliyim kaydirigubbakcemile2
bayanlar ben 1. takımdaydım malum takımımız kapandı bende kendime yeni takım arkadaşları arıyorum beni kabul ederseniz sevinirim
ayrıca bende zor kilo veriyorum bunuda söylim tiroit hastasıyım bu sebeple yavaş kilo veriyorum
yürüyüş spor falanda yapamıyorum 2 ay önce ayağımdan ameliyyaat olduğum için
ona göre beni takımına almak isteyen varsa seve seve gelirim
merhabalar bende zayıflamak istiyorum 178 boyunda 93 kg yum 3 yaşında bir kızım var doğumda 34 kg aldım ve bu kg lar üstüme yapıştı 75 kg ya inmem lazım dımanıza ihtiyacım var birtürlü veremiyorum .belki size katılırsam başara.yarbilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?