Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

acil cevap geldiii

sizin mesajınızdan bir önce ki mesaj bua.s.

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

selamlar ben uzaktandünyalının kuzeniyim zemuszemus

burayı anlata anlata bitiremedi bende aranıza katılmak istedim bu yüzden kaydirigubbakcemile3

ramazana kadar vermem gereken 7-8 kilom var inş. burada sizlerle verebilirim

bende uzaktandünyalı gibi 13. takıma girmek istiyorum

tatlım çok tşk ederim geliyorum hemen

aşk olsun kıslar ya niye beni kimse grubuna almıyooo ama ben hırs yaptım ve 10 günde 5 kilo verdimmmm:) 84 le başladım suan 78 im yemekten kesmedim ama spor yapmaya başladım takımlara almasanızda tek başıma birinci olacam:)sempatiksalakcinni

nasılll yanı ciddi misin dalga mı gecıyosun ya nasıl verdın nasıllll bana da soyle ne olurrrr mafoldumben

4. takımda 3 kişilik yerimiz var kızlar. katılımınız sürekli olacaksa bekliyoruz.

merhaba canım ben gelmek isterim ama ben haşimatoluyum kilo vermem çok zor bir aydır uğraşıyorum sadece1 kilo verebilmişim.beni takıma almak isterseniz sevinirim.çünkü ilerde gebelik planlıyorum.acil kilo vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim

bayanlar ben 1. takımdaydım malum takımımız kapandı bende kendime yeni takım arkadaşları arıyorum beni kabul ederseniz sevinirim
ayrıca bende zor kilo veriyorum bunuda söylim tiroit hastasıyım bu sebeple yavaş kilo veriyorum
yürüyüş spor falanda yapamıyorum 2 ay önce ayağımdan ameliyyaat olduğum için
ona göre beni takımına almak isteyen varsa seve seve gelirim

eğer kabul edersen seni 2. takıma alabiliriz. takım sayfamıza girip kendini tanıtan bir mesaj yazman mümkün mü acaba?

merhabalar bende zayıflamak istiyorum 178 boyunda 93 kg yum 3 yaşında bir kızım var doğumda 34 kg aldım ve bu kg lar üstüme yapıştı 75 kg ya inmem lazım dımanıza ihtiyacım var birtürlü veremiyorum .belki size katılırsam başara.yarbilirim .

7. takıma gel görüşelim cnm ama paylaşımın çok olmalıfisfisfis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…