Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, bende geçirdiğim amliyat sonrası kortizon kullandım bitti, hastaneye yatarken 48 kiloydum, çıkarken 42 kilo oldum , sonrasında evlendim falan derken sonuç olarak yediklerime dikkat ettiğim halde kilo aldım ve şu an 57 kiloyum,tekrar eski kiloma dönmek istiyorum. Büyük bir istek ile bir gruba dahil olmak istiyorum.

ben 23 yaşımdayım üniversite sınavına hazırlanmaya başlayana kadr 54 55 kg dum her gün yürüyüş yapardım. ama daha sonra dersane okul dersler derken yürüyüşü bırakmak zorunda kaldım. yedim içitim oturdum stresten iştahım da açıldı. üniden mezun oldum sonuç olarak bu yıl 67 kg olmuştum. boyum 173. spor yapmaya başladım 63 kg ım şu an. zayıflamak istiyorum en azından 57 58 kg olmak istiyorum ama bi türlü yemekten kesemiyorum. yardıma ihtiyacım var.:18::2:

Kaptanlarııımmm nelerdesiniiizzz?

tatlim belki bana dusmez ama burada takima girmek isteyen cok kisi var aralarindan biri kaptan olmayi isteyebilir,onlarida alip takimini canlandirsan ve kapatilmasini engellesen iyi olmaz mi?

4. takıma buyrun kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5322.html

tatlim belki bana dusmez ama burada takima girmek isteyen cok kisi var aralarindan biri kaptan olmayi isteyebilir,onlarida alip takimini canlandirsan ve kapatilmasini engellesen iyi olmaz mi?

boy 160 kilo 68 bende girmek istiyorum bu takıma
Zayıflamakta çok istiyorum ama çok çok zorr

Merhaba aranıza katılmayı çok istiyorum kilom 81, boyum 1.73 yaşım 23.haftada 4 kere yürüyüşe çıkıyorum 5 kilo verebildim grupla birlikte daha fazla motive olurum beni de alırsanız çok sevineceğim

Merhaba kizlarrrr ,
Benide takima alirmisiniz?Yaklasik 3 haftadir diyet yapiyorum boyum 154cm 63 kilo idim suan 59.4 üm hedefim 53kilo. Motivasyona ihdiyacim var!!!araniza alirsaniz cokkk sevinirim :)

ya daha ne kadar bekliyecez! hadi artık bir an önce başlamak istiyorum!...

beni de gruplardan birine alır mısınız? kilo vermeye çalışıyorum grupla verirsem daha motive olacağım.
????

bende gruba katılmak ıstıyorum boyum 1,65 kılom 70 spora basladım aynı anda dıyete. beraber paylasımlarda bulunursak cok sevınecegım...

8. Takıma bekliyoruz kızlarrr , hep beraber takımı ayağa kaldırmak için ..

Merhaba aranıza katılmayı çok istiyorum kilom 81, boyum 1.73 yaşım 23.haftada 4 kere yürüyüşe çıkıyorum 5 kilo verebildim grupla birlikte daha fazla motive olurum beni de alırsanız çok sevineceğim

Merhaba kizlarrrr ,
Benide takima alirmisiniz?Yaklasik 3 haftadir diyet yapiyorum boyum 154cm 63 kilo idim suan 59.4 üm hedefim 53kilo. Motivasyona ihdiyacim var!!!araniza alirsaniz cokkk sevinirim :)

ya daha ne kadar bekliyecez! hadi artık bir an önce başlamak istiyorum!...

beni de gruplardan birine alır mısınız? kilo vermeye çalışıyorum grupla verirsem daha motive olacağım.
????

bende gruba katılmak ıstıyorum boyum 1,65 kılom 70 spora basladım aynı anda dıyete. beraber paylasımlarda bulunursak cok sevınecegım...

8. Takıma bekliyoruz kızlarrr , hep beraber takımı ayağa kaldırmak için ..

merhaba bende 8.takımdaydım, 7 kilo vermiştim ama özel sebeplerden ayrıldım
grupça motive olunca insan daha kolay kilo veriyor
benide alırmısınız bir gruba lütfen
boyum 1.76 kilom 81
hedefim 70

ama beni kimse çağırmamış unuttunuzmu kaptanlarım :2::2::2:

ama beni kimse çağırmamış unuttunuzmu kaptanlarım :2::2::2:

Tatlım, tamı tamına 3 tane melek bir araya geldi ve 8.takım rayına girene kadar sizlere yardımcı olmaya karar verdiler..
Burada vakit kaybetme, 8.takım topiğine git ve yarışmaya devam ediyor olduğunu ilet..

beni unuttunuz sanırım kimse bir takıma almamış oysa ki kaç günden beri haber bekliyorum...

merhabalar...bende biraz motivasyon eksikliği duyanlardanım..6.5 ay önce doğum yaptım..hamilelikte değilde emzirme döneminde çok kilo aldım...o yüzden çabuk veririm bir kısmını diye düşünüyorum ama desteksiz paylaşmadan olmuyo bu işler...gerçekten aktif olan bir takıma girmeyi çok istiyorum

boyum 1,73
kilom 110

Son düzenleme:

8. takıma gel canım

yeniden takım kuruyoruz.herkes yolun başında oldugu için motivasyonu yüksek bir takım olacagını tahmin ediyorum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…