Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar.27 yasındayım.kendimi bildim bileli kiloluyum ve zayıflama çabası içerisindeyim.denemedığım kalmadı dıyebılırım.çok istiyorum evet ama konsantre olamıyorum ve diyet psikolojısınden cok cabuk sıyrılıp normale dönuyorum.şu an da 82 kiloyum ve hiç mutlu değilim.bütün hayatımı psikolojımı etkılıyor bu durum.Kimsenin beni tam olarak anlamadığını dusunuyorum bazen.özellikle son dönemde psikolojım bir haylı bozuldu.belkı baharın yaklasmasınında hiç birşey yapmak istemiyorum.en güzel yaslarımın kendımı kapatarak mutsuz bır sekilde geçip gitmesi çok üzüyor beni.burada benim yaşadıklarımı yasayan kişilerle bir yola cıkmanın paylasımda bulunmanın faydalı olabılecegını, daha rahat motive olabılecegımı ve şu depresyonlu halımden sıyrılabılecegımı düşündüm.Kilo vermek bu yaslarımın tadını çıkartmak zorundayım.siteyi tam olarak kullanımıyorum ama yavas yavas öğrenıcem:) bir gruba katılmak ve azımle kilo vermek ıstıyorum...

8.takıma gelebilirsiniz kızlar

sanırım içinizde en kilolu benim. ilk defa burada birine kilomu söylüyorum. söylerkende utanıyorum. tam 103 kiloyum 178 cm de boyum var. ne zaman bu kadar kilolu oldum bilmiyorum. her zaman kiloluydum ama 70 kilo civarıydım. üniversitede bir ara diyetle 63 kilo olmuştum kemiklerim sayılıyordu . şimdi 70 kilo olsam daha ne isterim.
aslında diyet yaptımmı kiloyu çabuk veriyorum ama sürdüremiyorum. yaşım 35 2 küçük çocuğum var. yemek yapmayı seviyorum. birde hipotiroit hastasıyım.biraz da kilolarımın suçlusu o. hayatımda ki tüm sorunlarımı ilolarıma bağlıyor ama onlardan kurtulamıyorum. desteğe ihtiyacım var..
diyetisyenlerde bir işe yaramıyor. 5-6 sene önce üniversite hastanesin de gittiğim diyetisyen bilgisayar da hemen bir kağıt çıkardı bunları yap yaparsan 2 ay sonra gel yapmazsan gelme dedi. internette bir sürü öyle diyet var. bu sene gittiğim diyettisyende harfiyen uygulama istiyor. gecenin ononda süt ve iki porsyon meyva var. ben 11 de yatıyorum nasıl hepsini yiyeyim. yada hiç bir şey değişmeyecek .her gün aynı onu da bıraktım. aslında ben yaparım ama motive olmam lazım.
YARDIM..

8.takıma gelebilirsin cnm

24 yaşındayım 178 boyum var, 2 yıl önce 60 kiloydum evlenince birden 12 kilo aldım şimdi çok az bir kısmını verdim ama eski halime dönmek istiyorum, en azından hamile kalmadan önce fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum, yarışmaya ben de katılmak istiyorum, ama bu yarışmanın nasıl olacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Son diyetime başlamak istiyorum.Son kez kilo vermek istiyorum ve bundan sonra kilolarımla aramda problem olmasın istiyorum. 19 yaşında 170 boyunda 68 kiloyum.Hedefim 55. Boğazımı tutabilirsem 13 kiloyu rahatlıkla veririm.Sporla uğraşmayı zaten seviyorum.Hangi gruba katılabilirim :)

merhaba

31 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 yaşında bi oğluşum var 93.8 kilocuğum :) bugun itibari ile kilo vermek, artık yeter demek zorundayım. cunku tansyon vs vs vs hastalıklar kilolarım yüzümden ceee demeye başladı. bende bu yarışta şevk ve istekle aranızda yer almak istemekteyim

Arkadaşlar 5. Takımda şu an 2 kişi açık var.hatta 3 diyebilirim.takımı toparlayabilmek için zaman ayırabilecek arkadaşlar arıyoruz.bir de bir kişi mutlaka kaptan yardımcısı olmayı kabul etmeli yapılacaklar kolay olacak önemli olan zaman ayırabilmek. Lütfen takıma ve bana ulaşın.

5. Takım kaptanı...

ben gelebilirmiyım lutfen zamanım cok yanı uyarsa yardım da edebilirim

Son düzenleme:
daha önce çalışmadığım zamanlarda bu cuma yarışmalarına katılmıştım ve 2 ayda 6 kilo vermiştim. verdiğim tüm kiloları çalışırken geri aldım ve yeniden bu takım ruhuna ihtiyaç duyuyorum, paylaşımları okudukça daha da gaza gelen bi tipim yani anlıyacağınız tamamen gazla çalışıyorum. takımlarda eksik varsa ben de katılmak isterim. 16martta diyetisyene başladım bugün itibariyle 2 kilo gitti ama daha vermem gereken 10 kilo var. beni de alın aranıza da verelim şu aptal kiloları

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. kilo vermem için banada yardımcı olur musunuz? bir gruba katılmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. kilo vermem için banada yardımcı olur musunuz? bir gruba katılmak istiyorum. 80 kiloyum yani tam sınır. kilo vermek için çıldırıyorum. ama onunlada kalıyorum. 70 kilo olmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…