merhaba arkadaşlar,
ben 3.takım başkan yardımcısı tgull. grubumuzda yer var. bizim grupta 5kişi var grubun çoğu tatilde ve yeni üye alabilriz.
takımımıza yeni bir hava katacak azimli kararlı ve 3gün yazıp sonradan bıkmayacak paylaşımda bulunacak arkadaşlar buyrun 3. takımda sizleri bekliyoruz.
4 ayda 19 kilo verdim. Daha vermem gerekiyor..
Öncelikle merhaba, ben 21 yaşında 170 boyunda 87,5 kiloyum. Diyet yapıyorum ve bugün 3. günüm. Çok kararlıyım. Boy aynalarından nefret eder oldum, bu yaşımda hayata küstüm. Ayrıca kiloyla alakalı sağlık problemlerim ortaya çıktı. Tek sorunum güzel görünmek değil artık. Güzel görünmekten ziyade sağlığım için vermek zorundayım. Otobüslerde insanların beni hamile sanıp yer vermesinden nefret ediyorum. Benden 10 yaş büyüm amcaların bana abla demesinden de. Geçen yıla kadar 63 kiloydum ama bu yıl bir anda bu kadar kilo aldım. Grupla hareket edersem hem daha çok motive olurum hem de kilo verme sürecim hızlanmış olur. Lütfen beni aranıza alın.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada boyum 162küçüklüğümden beri çok değil ama balık etli denirya hep öyleydim hastaneye yattıktan sonra bir ayda kemoterapiyle biraz acılıda olsa bir ayda 10 kilo verdim kemoterapi aldıım ilk 2 sene hep aynı kiloydaydım harika bi fiziğim vardı sonraki bir sene, vücudum ilaçlara alıştığı için hemde ilalar değiştiği için vücudum su toplamaya başladı aniden iştahım açıldı çok hızla 18 kilo aldım şuan 63 kiloyum 12 kilo verirsem artık kendime her konuda güvenebilirim
mrb arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.. 74 kiloyum ve 1,70 boyundayım.
5 kilo doğmuşum zatenküçüklükten beri tombiş bi insan olarak yaşıyorum ve 17 yaşındayım şuanda buna bi dur demek isiyorum.. :S
benide aranıza alırmısınız ?[/QUOTE
merhaba canım 5 takıma gelebilirsin takımda paylaşım yaparak kendini tanıtırsın 15 gün deneme süresidir aşağıda takımın linkini veriyorum tüm takım arkadaşları olarak yardımcı olmaya hazırız hep birlikte hedeflediğimiz kiloya geliriz başarılar .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2657.html
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,66 boyunda 71 kiloyum vermem gereken 12 kilom var cuma zayıflama yarışmalarında gruplarda yer varsa benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
ya lütfen benide alin aranizamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?