Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar,
ben 3.takım başkan yardımcısı tgull. grubumuzda yer var. bizim grupta 5kişi var grubun çoğu tatilde ve yeni üye alabilriz.
takımımıza yeni bir hava katacak azimli kararlı ve 3gün yazıp sonradan bıkmayacak paylaşımda bulunacak arkadaşlar buyrun 3. takımda sizleri bekliyoruz.

Ben de kilo problemi olanlardadım...Aslında 3 sene öncesinde gayet ince ve ideal kilodaydım.Ancak geçiriğim bir hastalık nedeniyse hastaneye yatmak zorunda kaldım bu süre zarfında da serum yedim...Bu serumlarda besleyici özellikler olduğundan 10 kg aldım...Beni kilolu görmeye alışkın olmayan çevrem sayesinde de kilom bir takıntıya dönüştü...tabi ipin ucu koptuğu yerde kalmadı bi kaç kg daha aldım ve şimdi ne yazık ki 65kg yum.Ama artık zayıflamak için çaba sarfetmeye karar verdim ve bunu başarıcağıma inanıyorum...Beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum =)

tgull selamlar ben de 3.gruba talibim,

boyum 159, evlilikten sonra 10 kg aldım malesef :kedi: geçen hafta başladığımda 62,5 idim, pazartesi 61 oldum, önümüzdeki pazartesi tekrar tartılıcam, şimdilik gayet güzel gidiyor. diyet konusunda iradeli bir insanım, daha önce de diyetle 1,5 ayda 5 kilo verdim ve tamamen yağ yaktım.

Öncelikle merhaba, ben 21 yaşında 170 boyunda 87,5 kiloyum. Diyet yapıyorum ve bugün 3. günüm. Çok kararlıyım. Boy aynalarından nefret eder oldum, bu yaşımda hayata küstüm. Ayrıca kiloyla alakalı sağlık problemlerim ortaya çıktı. Tek sorunum güzel görünmek değil artık. Güzel görünmekten ziyade sağlığım için vermek zorundayım. Otobüslerde insanların beni hamile sanıp yer vermesinden nefret ediyorum. Benden 10 yaş büyüm amcaların bana abla demesinden de. Geçen yıla kadar 63 kiloydum ama bu yıl bir anda bu kadar kilo aldım. Grupla hareket edersem hem daha çok motive olurum hem de kilo verme sürecim hızlanmış olur. Lütfen beni aranıza alın.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım 2. takıma gel
birlikte takılalım
kilo verme savaşını birlikte kazanalımyerimseniben

küçüklüğümden beri çok değil ama balık etli denirya hep öyleydim hastaneye yattıktan sonra bir ayda kemoterapiyle biraz acılıda olsa bir ayda 10 kilo verdim kemoterapi aldıım ilk 2 sene hep aynı kiloydaydım harika bi fiziğim vardı sonraki bir sene, vücudum ilaçlara alıştığı için hemde ilalar değiştiği için vücudum su toplamaya başladı aniden iştahım açıldı çok hızla 18 kilo aldım şuan 63 kiloyum 12 kilo verirsem artık kendime her konuda güvenebilirim

bu arada boyum 162

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,66 boyunda 71 kiloyum vermem gereken 12 kilom var cuma zayıflama yarışmalarında gruplarda yer varsa benide aranıza kabul ederseniz sevinirim

5 takıma gelebilirsin canım 15 gün deneme süresidir bu süre sonunda listede ismin olacak takımda paylaşımını yaparak uzun vadede hep birlikte kilo verebiliriz takımın linki aşağıdadır

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2657.html

ya lütfen benide alin aranizamafoldumben

merhaba canım 5 takıma gelebilirsin hep birlikte kilo veririz 15 gün deneme süresi vardır paylaşımın iyi olduğu sürece 15 gün sonra listede bizim gibi yer alacaksın yalnız aşağıda vereceğim linkte kendinle ilgili boy kilo yaş gibi bildirimleri yaparsan ve bol paylaşımda bulunursan seni tanımamız ve birbirimize yardımcı olmamız açısından daha iyi olacaktır

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2657.html

Arkadaşlar 5. Takım olarak bolca üyeye ihtiyacımız var.. Cuma Zayıflama Yarışmasına 5. Takımla devam etmeyi isteyenler davet beklemeden takımın linkine mesaj atabilirler..

Takım sayısı olan 12 kişiye ulaşana kadar bu şekilde takıma üye alacağız.. Davet ettiklerimiz de olacak..

arkadaşlar 5. takımı sizlere öneririm.. 8-9 kişi yeni üye olacağı için yabancılık da çekmeyeceksiniz.. hepimiz yeni olacağız yani.. 3 hafta 5 hafta sonra bırakırım diyen.. lütfen ama lütfen gelmesin.. çünkü takımı kapatma kararı almaya kadar gitti bu moral bozukluğu bizde.. daimi eleman arıyoruz yani..

dediğim gibi davet beklemeden direk

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

bu linke yazabilirsiniz..

bu 5. Takımın bildirisidir

slm herkese siteye yeni üye oldum bu da ilk msjım.üniversite öğrencisiyim.1.65 boy 63 kiloyum.bu yıl yurtta kaldım beslenme sistemim tamamen değiştiği için 10 kilo aldım.tatile girmeden önce kilo vermek istiyorum hedefim 55.size katılmak isterim.acil cvp bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…