Tamam tatlım.. Ellerine sağlık.. a.s.1. 9. ve 7. takımları ekliyorum püsküüt ablacım
O zaman ad1 cim halledecek demektir kallisim..Püsküütüm 1. takımın yeni üyeleri bu gün kilo bildirimini geç yapmışlar listeye aldık... benim excelim sorunlu ve açılmıyor ad1den yardım istedim az sonra 1-9-ve 7. takımların listelerini ekleyecek buraya ...hata yaptıysam ben de bilmiyorum çünkü açıklayıcı mesajlar yok ortalarda :) işim var diyen bırakıp gitmişdelikafadulden
2. dedim ama 7. takımın 2 kardeşi gözüküyor..
Paylaşımda konuştuk geçen hafta kallisim..
Takım sayımız 11 olduğu için matematiksel olarak ikili sistemi kuramıyoruz.
2. takımda bu sebeple açıkta kalmıştı.
Gönüllü aradık. Sağolsun 7. takım kaptanı zalimi, ayrıca 2. takımın DA kardeşliğini üstlenmek için gönüllü oldu..
Tamamdır püsküütümopuyorumnanaktan
Mesajları tarayıp aradığımı bulmak yerine sana sormak daha kolay gelmeye başladı artıkyerimseniben
ad1 cim ellerine sağlık bende yapmak için cabalıyordum deminden beri ancak 7. takımı ekleyebildim
püskürtcüm pek beceremiyorm bu işleri .. ondan ilk ekmek için cabalıyorum listeyi her defasında sırnaşık şey
meyvenullcum napıyon güzelim? :roflol: :roflol:
meyvenullcum napıyon güzelim? :roflol: :roflol:
meyvenullcum juliet bana mesaj atıp listeyi bıraktığını yazmıştı paylaşıma yazmamamız bizim kabahatimiz seni de boşuna zahmete soktuk..
sen son eklediğin mesajı editleyerek sil.. yanlışlık oldu yaz ki bundan sonrası karışmasın..
doğru olan son liste ad1 in eklediği çünkü.. yerimseniben
:roflol: koptum yaaa ....gidin kahve yapın kendinize oturun dinlenin bu kadar gülmek yaramıyo bana :roflol: ya da kahveyi ben içeyim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?