Aslında sağlıklı beslenmeye tam olarak odaklansak gelmeyecek hiç biriside, biz iki gram verip bir kilo yiyince doğal olarak toparlayamıyoruz. Ayrıca benim gözüm hep aç, önce gözüme öğretmem gerekecek sağlıklı beslenmeyi ama nerdeeeee"beğenzede"
Sorma.. Çok çok zor hem de..
Gram gram giden kilolar adeta kilo kilo geri gelmeye çalışıyo..
Sanırım.. ömür boyu diyet..
Aynen şekerim, bakıyorum korumaya çalışanlara, bi stres, bi sıkıntı
Valla ince bi'taktik..
Aslında sağlıklı beslenmeye tam olarak odaklansak gelmeyecek hiç biriside, biz iki gram verip bir kilo yiyince doğal olarak toparlayamıyoruz. Ayrıca benim gözüm hep aç, önce gözüme öğretmem gerekecek sağlıklı beslenmeyi ama nerdeeeee
Not: Allahtan hala buralardayım yoksa ( yoksasını düşünemiyorum bile) Bugün Türkçe' ye oldukça anlamlı kelimeler ekledim. Noluyor bana
bu durumda.. beğenzede düşünemedi yoksasını..Aslında sağlıklı beslenmeye tam olarak odaklansak gelmeyecek hiç biriside, biz iki gram verip bir kilo yiyince doğal olarak toparlayamıyoruz. Ayrıca benim gözüm hep aç, önce gözüme öğretmem gerekecek sağlıklı beslenmeyi ama nerdeeeee
Not: Allahtan hala buralardayım yoksa ( yoksasını düşünemiyorum bile) Bugün Türkçe' ye oldukça anlamlı kelimeler ekledim. Noluyor bana
Hedefe mi ilerliyosun.. sen mi..Aynen şekerim, bakıyorum korumaya çalışanlara, bi stres, bi sıkıntıe bende onlardan zati çok fazla ne gerek varki daha fazlalaştırmaya sıkıntıları dimi amaa eh işte hiiç zorlamdan kendimi yavaş yavaş ilerliyorum hedefe, hedefime
Zati biz hep gözden kaybediyoruz, önce gözden sonra o korkunç hayal gücünden, hayalimizde kurduğumuz yiyeceklerle iştah canavarını besliyoruz ve sonrası yine hüsran
Hedefe mi ilerliyosun.. sen mi..
neden bana kilonu korumaya çalışıyosun gibi geldi..
Şu son cümle sonrası yüzümün aldığı hali görmeliydinağız büzülmüş, göz kısılmış, falan falan
Yok be yaa ne koruması daha bu hafta 500 gr daha verdim yailk hedef 60 diyom ya
sizler var ya cansınız can :)Ne demek canım rica ederim seve seve hazırladım
Püsküüt' ün dediklerinden sonra diyecek hiç bir şey bulamadım. Sen başaramayacaksın da kim başaracak. Bak bende buralardayım hala. Demek ki bu kadar üzülmeye gerek yok. Sen en kısa zamanda halledersin güveniyorum sana.
Beğenzede olarak çok beğendim mesajını.Bu arada bende ikinci mezuniyet kilomu koruyabilmek için çok uğraşıyorum. Ama arada bırakınca hoppp yine yapışıyor kilolar. Daha şimdiden 2 kilo fazlam var Korumak gerçekten çok ama çok zormuş
Ooooo yoooooooooTahrik etme beni..
Açıklarım dosyanı..
Hayır canım hiç bi yere yazman yada bildirmen gerekmiyor, kendi takım sınırları içinde hallediyosun işigünaydın kızlar... bu takıma davet ettiğimiz ve deneme süresinde olan, ama 3 gün girip birdaha uğramayan arkadaşların durumu ne oluyor? takıma giremeyecek o belli zaten de biyere yazmam yada bildirmem gerekiyormu?
günaydınlarrr arkadaşlar 5. takımı yeniden küllerinden hayata döndürmeye çalışıyoruz şu anda takımda çok güzel bir sinerji var ama anlayamadığım kafama takılan bir iki şeyi soracağım
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ
TAKIM ve ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.
yukarda yazıldığı şekilde takım üye sayısı 15 e çıkması olayı biz kendi takım içimizde mi halledeceğiz yoksa diğer takımlara mı soracağız?
takımdaki bir arkadaşımız 12 gündür hiç paylaşımda bulunmadı gecen hafta içinde 3-4 defa kk ya girdiği halde (profilinden baktım) takıma hiç uğramadı bu arkadaşı diskalifiye mi edeyim yoksa izne mi ayırayım? bir de eski üyelerinde katılımı ile bu hafta takımdaki üye sayımız 16 olacak ama 2 kişi (birinin diskalifiye olma durumu var) izne ayrılacak bu durumda tecrübeli kaptan arkadaşlarım ve püsküüt ne yapmamı önerirsiniz?
iyi tatiller canimsin..sende kendine iyi bakArkadaşlar,
Yarın sabah itibariyle 1 haftalık tatile çıkıyorum..
Kendinize iyi bakın..
bak eskiden olsa.. ben pegasuscuğumun mesajını beğenince.. toplightcıım da bunu görürdü.. çünkü bana da sormuş ya.. e ben beğeni gönderince, beğendim, onaylıyorum anlamına geliyodu..
hem beğen.. sonra tepeden inen kutuya tick at.. sonra gel bi de mesaj yaz..
türkçe meali: Püsküüt insanı pegasusun mesajını beğendi..
yok en iyisi artık beğenme işini bırakmak.. alıntı yaparım teşekkür / yorum gerekiyosa da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?