elakerem daha önce yarıştığında da 3 hafta kalmış zaten.. sonra da diskalifiye edilmiş..
geçmişte kaptanların aldığı diskalifiye kararları bu nedenle önemli, bana göre..
gelelim soruna.. genel sıralamayı etkilemediği için herhangi bir işlem yapmana gerek yok toplightcım.. elakeremin üyelik kaydını ben de zaten güncellememiştim..
Ne kötü bişey yaaaaaaaaaaa hemen isyan çıkartalım yönetime.Hele kilo çizelgelerine çok bozuldum.
Rica ederim tatlım..
Rica ederim şekerim..
Helal olsun..
Hakikaten ne hale düştük..
Neden bu uygulamaya geçildi araştıramadım vakitsizlikten..
ancak aklıma ilk gelen.. hatırlarsanız, beğen tuşuna bastığımızda çoğu zaman ekran donuyordu.. Daha hızlı daha işler olması amacıyla yapılmış olabilir..
Bekleyelim bakalım.. o zaman kadar da beğenmek yerine parmaklara hücum!
sevgili takım kaptanı arkadaşlarım bu hafta takıma yeni giren elakerem arkadaşımız 192. etapta paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edilmiş eğer uygun görürseniz takımda başlamasını istiyorum aslında bunu lsiteye girmeden sormam gerekiyormuş ama acemiliğime geldi
Hala bekliyoruz bakalımmmsonra isyanı düşünürüz
sweet bu mesajı beğendi24 sattir hiç birarkadaşımı beğenemiyorum isyan kıvamna geldim
3, takım olarak bizim için bir sakıncası yok tatlımmm
Arkadaslar ilk DEFA Listeyi burada paylasiyorum.yanlisim varsa kusura bakmayin lütfen.ayrica cepten renklendiremiyorum.bu nedenlede kusura bakmayin.malum Karne gunu.karne Alan tum kuzulara iyi tatiller
Yok canım inanmamöhhöm öhöm ben geldim ama pek hoş gelmedim :18::18:tanışık kişiler varsa önce temiz bir fırça iyi olur diye düşündüm !!:26:
Yok canım inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?