- 11 Şubat 2010
- 196
- 0
haftanın birincisi olmuşum da...merhabalar...Ben 6. takımdan ecetin...
10 şubatta üye oldum ama ne yapacağımı bilmeden dolaştım durdum..sonra diyet yöntemlerini inceledim ve protein diyetinde karar kıldım ama ben karar verdiğimde cuma günüydü ve diyet guruplarını farkettim. 6. guruba beni de almaları için ricada bulundum sağolsunlar geri çevirmediler..yoksa yapamazdım...
protein diyetinde bildiğiniz gibi et_su,yoğurt, peynir,yumurta, süt var.
cumartesi deneyeyim dedim yapamadım, pazar günü yapayım dedim, sabahtan iyiydi ama akşam misafirlerin getirdiği taze kurupastalarla krize girip bozdum..
vee...
pazartesi karar verdim ..oldu...:Saruboceq:
güzeldi çünkü aç değildim ama su içmek ve yorgunluk biraz zorluyordu..
sabahları su ,1 haşl. yum ve 1 kk peynir
aralarda su, süt veya yoğurt
öğlen su, 50gr. (susuz,net)light ton veya haşl. tavuk
akşam su, haşl. tavuk
akşam 17 den sonra yemiyordum
ilk haftalarda fazla kilo verilirmiş, sanırım o yüzden 5 kilom gitmiş ama suyu da çok tüketiyorum..
ama şu anda diyetimin et-sebze aşamasındayım bu yüzden haftaya daha az kilo vereceğimi düşünüyorum...
herkese iyi haftalar...opuyorumnanaktan
10 şubatta üye oldum ama ne yapacağımı bilmeden dolaştım durdum..sonra diyet yöntemlerini inceledim ve protein diyetinde karar kıldım ama ben karar verdiğimde cuma günüydü ve diyet guruplarını farkettim. 6. guruba beni de almaları için ricada bulundum sağolsunlar geri çevirmediler..yoksa yapamazdım...
protein diyetinde bildiğiniz gibi et_su,yoğurt, peynir,yumurta, süt var.
cumartesi deneyeyim dedim yapamadım, pazar günü yapayım dedim, sabahtan iyiydi ama akşam misafirlerin getirdiği taze kurupastalarla krize girip bozdum..
vee...
pazartesi karar verdim ..oldu...:Saruboceq:
güzeldi çünkü aç değildim ama su içmek ve yorgunluk biraz zorluyordu..
sabahları su ,1 haşl. yum ve 1 kk peynir
aralarda su, süt veya yoğurt
öğlen su, 50gr. (susuz,net)light ton veya haşl. tavuk
akşam su, haşl. tavuk
akşam 17 den sonra yemiyordum
ilk haftalarda fazla kilo verilirmiş, sanırım o yüzden 5 kilom gitmiş ama suyu da çok tüketiyorum..
ama şu anda diyetimin et-sebze aşamasındayım bu yüzden haftaya daha az kilo vereceğimi düşünüyorum...
herkese iyi haftalar...opuyorumnanaktan