Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar
heralde galiba sanursam bu hafta kilo bildirim listesini ben yapıcam değilmi?
inşallah yapabilirim. bilgisi olanlar anlatabilirmi,ilk defa hazırlıyacağım.ne yapmam gerek?
Canım, takımları yüzdeleri başarılarına göre sıralıyorsun. Bu genel sıralama. Sonra ilk üçe giren takımı tekrar yüzdelerine bakarak ilan ediyorsun. En son olarak, tekrar yüzdelere bakaran en çok kilo vermiş üç kişiyi ilan ediyorsun :)))
Püsküütüm ulaşamadım sana iki satır haber veremedim buraya sadece kontrol amaçlı gelebildim kaç gündür aklımdaydın zatenopuyorumnanaktan
Pırtık tamamen düzeldi evet, ama geri getirmelerini istemedim:gitme: onu kapatamıyorum ben çünkü bahçe demirlerinden gidiyordu istediği yere:sinifsinif: bize bağımlı olmasına da gönlüm razı olmadı :gitme: şimdi yuva arıyorlar ona halen barınakta kalıyor, yuva bulunamazsa biraz büyüyünce aynı yere bırakacaklarını söylediler hayırlısıyla biri evlat edinseydi bebeğimisenağlama
Bir de şey var diğer köpüş vardı ya anlattığım o bizim sarıkızımızmış, fotoğrafları kaldı anı olarak uçup gitti bir melek daha günahsız yere, günahkar insanlar tarafından katledilerek.....
birşey sorucam bizde bir arkdaş taşındığı için giremiyor ve paylaşımda bulunamıyor statüsü ne olacak geri dönmek üzere ayrıldımı.tamamen taşınınca netini bağlatacak
sılagül geldiğinde sorun olmasın diye 14. takımın hazır fakat paylaşıma verilememiş listesinide ekledim...sorun olursa sonradan düzeltiriz kontrol etmedim çünkü..