Merhabalar;
Kural gereği ve sizlerinde en az benim kadar kilo vermesini istediğimden, neler yaptığımı ayrıntısıyla yazmak istiyorum...
Önce mesela dünki menümü paylaşayım sizlerle ;
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği İle Yapılmış Light Beyaz Peynirli Tost (Yağsız)
1 Domates
1 Salatalık
1 Tabak Maydanoz (Yaklaşık yarım demet kaydirigubbakcemile3 maydanoz ödem attırıyormuş da )
1 Bardak Süt
ARA
1 Bardak Beyaz Lahana Suyu
ÖĞLEN
1 Kase Sebze Çorbası
2 Tane Izgara Köfte
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Bardak Beyaz Lahana Suyu
1 Elma
AKŞAM
1 Tabak Portakallı Kereviz
1 Bardak Ayran
YATMADAN
1 Fincan Karışık Çay (Kuşburnu-Kabuk Tarçın-Ihlamur-Karanfil-Zencefil-Havlıcan)
(İsteyen olursa tarifinide yazarım opuyorumnanaktan)
SPOR
1 Saat Yüzme
Gün içerisinde şirkette koşturmaca :1rolleyes:
Ayrıca ben dubleks bir evdeyim içten merdiveni olduğundan alt kat üst kat derken merdivenin de faydası oluyor herhalde
Velhasıl yaptıkların ve çabalarım bir yana aeben ablişiminde dediği gibi tutarsız haftalar geçirebiliyorum, yani bir hafta süper giderken diğer hafta tamamen kendimi bozabiliyorum ama bu kış aylarına mahsustu, artık yaz geldi o havayı atacağım üzerimden... Ve son olarak eklemek istediğim, başarımın en büyük etkeni takımımdır, ayrı ayrı hepsinin katkısı yadsınamaz, öncelikle bizden desteğini asla esirgemeyen listede olmasa bile varlığıyla bizi toparlayan aeben abllişime, meleğime, lilyum ablişime, nazlıma, nuroma, sinemciğime, sultanıma, eceye, deryaya, biguşa, beyaza, aramıza yeni katılan suuraya ve eddoras ablaya çok çok çok teşekkür etmek istiyorum, onlar olmasa ben bu kadar aşama kaydedemezdim, mezun olduğumda öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorum, hepiniz azimlenin diye ama daha mezun olmama aylarrrr aylaaaar var yerimseniben
Hepinizi çok seviyorum, biz bir aileyiz artık, veeeeee son olarakkkk affınıza sığınarak ;
BU 6. TAKIMDA ÇOK OLUYOR YAHUUUUU :lepi:kaydirigubbakcemile3
Biri bizi durdursun :lepi:
Sevgiler Şeniz