merhaba herkeseee
bu hafta takımcığımla birincilği ve bireysel de de bizzat kendim birinciliğiele almışıza.s
öncelikle listeleri haızrladığın için çok çok teşekkürler azra_silacım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10187213&posted=1#post10187213 arkadaşlar sonuçlar hazır
inşallah bi hatam yoktur yarı gözle yaptım baygın baygın
bireyselde ve takım olarak derceye giren tüm arkadaşalrı ve takımları kutluyoruma.s.
2 senedir bu yarışmadayım ve bugün birnci olmanın verdiği tatlı duygularla sizlere yazıyorum..
öncelikle bu yarışmanın mucidi sevgili püsküütüme sevgilerimi iletiyorum,
hata yaptığım zamanlarda tam hoşgörü desteği ile yanımda olan siz değerli yarışmacı arkadaşlarım ve takım arkadaşlarıma da sevgiler ve teşekkürler..
usulen 1. olan diğer arkadaşlarım gibi bir kaç şey söylemek istiyorum, yol gösterici nitelikte olabilirse ne mutlu bana;
işte benim 5'li formülüm
1- günde 1 defa yeşil çay içilecek
2- günde 2 lt su içilecek
3- günde 3 öğün yoğurt-ayran ve peynir grubundan tüketilecek (özellikle yoğurtu tavsiye ediyorum ben, 3 kaşık hüpletiverin oldu bitti tamam işteee)
4- günde 2 defa 20 dakikadan az olmamak koşulu ile hareket yapmak. (1) 40*2 defa olduğumuz yerde adım atmak, (2) 40 defa sağa bükülme- 40 defa sola bükülme, (3) 20*2 etap sağ bacak kaldırma, 20*2 etap sol bacak kaldırma, (4) 40 defa mekik çekme (parantez içi iki nokta üst üste: mekik çekemiyorsak, ayakta durup, eller başımızda birleştirip, sağ bacağı karna soğru çekerken sol dirseği karna yakalştırıyorz, ve tam tersi ,sol bacağı bükerek karına çekerken bu sefer de sağ dirseği karna ve dize yaklaştırıyoruz)...böylece 4. maddeyi de tamamlamış oluyoruuzz kaydirigubbakcemile2
5-gün de 5 defa şükredilecek ve yaşasıınn zayıflıyorum denilecekyerimseniben
hımm bir de tatlı ile ilgili ufacık naçizane bir öneria.s
tarçın metobolizmayı hızlandırıyor ya ve tatlı bir tadı olduğu için tatlı ihtiyacını da kesiyor
yani demem o ki canımız çoook tatlı çektiğinde, 1 çorba kasesini süt ile dolduruyoruz soğuk süt olursa süper oluyor, üzerine tarçın serpiştiriyoruz vee kaşık ile höpürdetiyoruz, al sana sütlaç hihihihih
esenlikler dilerim,
sevgilerimi iletirim ve
tek tek basaraktan bade dizerekteen huzurlarınızdan ayrılırıma.s.