Ellerine saglik gogom..bende simdi geldim,hemen bakayim dedim sen yapmissin bilearkadaşlar sonuç listeleri hazır ilk defa yapıyorum yanlış yapmışta olabilirim.saolsun pegasus yardım edeecekti ama sabredemedim denemek istedim..hatam varsa affolaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-86.html#post32880112
Ellerine saglik gogom..bende simdi geldim,hemen bakayim dedim sen yapmissin bile
gogocugum bireysel derecelerde 3. olarak beni yazmissin ama 13.takimdan masum arkadasimizin yüzdesi %2..
benden fazla yani..sanirim gözünden kacmis,bireysel 3. masum olacakti
Etap değerlendirme raporu için listeyi aldım arkadaşlar..
Aksi bir bildirim yapmamanız durumunda, 14. takımı kapandı kabul ediyorum..
(karanlıktan korkar mısınız albayım..? ama sizin apoletleriniz var..)
Hayııııııııııııııııııııır, itirazım var hakim beeyyyy
14 takım kapanmıyor, haftaya izinli üye geri dönüyor ve yeni üyelerimiz başlıyor şekerim ay pardon hakim bey:13:
Albayımın apoletlerine dokunurken yanlışlıkla senin panik butonuna mı bastım akrebim?
Tamam.. takım kapanmıyor.
Hayııııııııııııııııııııır, itirazım var hakim beeyyyy
14 takım kapanmıyor, haftaya izinli üye geri dönüyor ve yeni üyelerimiz başlıyor şekerim ay pardon hakim bey:13:
Etap değerlendirme raporu için listeyi aldım arkadaşlar..
Aksi bir bildirim yapmamanız durumunda, 14. takımı kapandı kabul ediyorum..
(karanlıktan korkar mısınız albayım..? ama sizin apoletleriniz var..)
Valla acaip panik oldumAlbayımın apoletlerine dokunurken yanlışlıkla senin panik butonuna mı bastım akrebim?
Tamam.. takım kapanmıyor.
bazı arkadaşlarımız sağlıksız olduğunu düşünebilir fikirlerine tabi ki de saygı duyuyorum ama yediğim her şeye dikkat ediyorum yoğurdumu aksatmadan düzenli yiyorum ve her şeyden yiyorum hem yürüyüş hem plates yapıyorum yani sporum günde 2 saat ayrıca sabahın 5 inde kalkıp hiç durmadan bir şeylerlevuğraşıyorum gecenin 1 yada 2 sine kadar mümkün olduğunca 5 vakit namazımı kaçırmamaya çalışıyorum sabah kalk duş al namaz kıl Limonlu su iç yoğurdunu ye kahvaltı hazırla ye topla işe gidecekleri yolla bılaşık yıka evi dip köşe sil süpür koltuklar çekilerek çamaşır ütü yemek çocuk hepsini bir günde yapıyorum oturduğum zamanda kuranımı cevşenimi yada sözler kitabımı okurum bu kadar harekete ve bu kadar spora bu kadar dikkat etmeye bu kilo bana göre az bile ama diyetisyenim iyi gittiğimi söylüyor o yüzden bir sakınca görmüyorum buraya girmeden de kilo verebilirdim bunu biliyordum ama buradayken kendimi zorunlu hissediyorum öbür türlü bugün yiyeyim yarın yemem diyordum ama hergün buraya girme zorunluluğum sorumluluğum var ve ben bu sorumluluğumu hakkıyla yerine getirmem gerekir hayatım boyunca mükemmel olmaya çalıştım yapmak istediğim her şeyde başarılı olmak istedim ve azmettim yaptım da inanıyorum diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum herkesin hayatta başarılı olmasını istiyorum iyi zayıflamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?