5.TAKIM 337. ETAP
tuğba-serdar ( 71,50 / / / %) kilo bildirmedi
kadis ( 75,5/75,2 /0,3 / % 0,40) 8. takımdan transfer oldu
gejicash (64,80/66,10/ -0,43/%-0,66) (335.etapta sehven ayrıldı görünüyor ) hedef kilo 53
5. TAKIM ORTALAMASI:%-0,09
gejicash (64,80/66,10/ -0,43/%-0,66) (335.etapta sehven ayrıldı görünüyor ) hedef kilo 53
ben 3 e bölmüştüm
sanırım hata burdan kaynaklı
337. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORUKAYNAK : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-989.html#post32877379
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz. Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk 10'a 4 üyesini yerleştiren 3.takıma tebrikler!
Bir önceki listeye göre kilo alan üyelerin durumunuile işaretledim, eğer üye iki aydır kilo alıyorsa işaretler iki tane.. Bilginize.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post32889509
2) 313. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye olmuştur: UcukMavi / demmay / duygubaby
Üyeleriniz izinden döndüğünde veya yeni üye aldığınızda lütfen öncelikle Diskalifiye Listesi topiğini kontrol etmeyi alışkanlık haline getiriniz.
5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Benim hesaplamama göre takım ortalamanız; -0,54%
Sizin bildiriminiz ise; -0,09%
Lütfen kontrol ederek, gerekli düzeltmeleri yapınız.
9. TAKIM :126:
Yeni üye olarak bildirim yaptığımız "selduş" isimli üyemiz bendeki kayıtlara göre daha önce yarışmış görünüyor.
Bu hafta bireysel sıralamayı hazırladığım için bu şekilde işlem yaptım. Aksi bir durum varsa iletiniz.
Yarışmaya giriş bilgileri: 11 Temmuz 2008 / 68 kilo / 3. takım
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 337. Etap birincisi; son üç etaptır olduğu gibi, yine 2. Takımdan gamzeerdi arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
silinmiyor gogocugum..zamaninda 4.takimdayken bende sormustum:26:ceza puanı siline bilyormu yani birinci olmakla yada başka bi şekilde..tamamen bilmediğimden soruyorum yoksa hep kalıyomu?
Haklisin cnmmerhaba kızlar. sonuç listelerinde bir yanlışlık yok mu? 0 sayısı -0,09 dan büyüktür. -0.09 da -0.11 den büyüktür. ben mi yanlış biliyorum :26: dikkatimi çekti de
silinmiyor gogocugum..zamaninda 4.takimdayken bende sormustum:26:
Haklisin cnm
14.takim altinci
8. takim sekizinci olacakti..
gogonun ilk hazirlamasiydi,sanirim - leri gözden kacirmis...
Rica ederim cnmanladım canımteşekkürler cevap için
matematigim pek iyi değil canım birde ilk defa yaptım listeleri hatalı olmuşmerhaba kızlar. sonuç listelerinde bir yanlışlık yok mu? 0 sayısı -0,09 dan büyüktür. -0.09 da -0.11 den büyüktür. ben mi yanlış biliyorum :26: dikkatimi çekti de
silinmiyor gogocugum..zamaninda 4.takimdayken bende sormustum:26:
Haklisin cnm
14.takim altinci
8. takim sekizinci olacakti..
gogonun ilk hazirlamasiydi,sanirim - leri gözden kacirmis...
en son hatirladigim kadariyla silinmiyordu..yinede püsküüt dogru cevabi verecektir..matematigim pek iyi değil canım birde ilk defa yaptım listeleri hatalı olmuş
Yaa silinmiyo demek
Listeleri kendim hazirliyim dedim bi suru hata yaptım bi dahakine daha dikkatli olurum.
matematigim pek iyi değil canım birde ilk defa yaptım listeleri hatalı olmuş
Yaa silinmiyo demek
Listeleri kendim hazirliyim dedim bi suru hata yaptım bi dahakine daha dikkatli olurum.
Iyi geceler cnmkıyamam sanaaolsun canım hepimiz yapabiliyoruz
iyi geceler çıtır kızlar
slm püskütcüm yeni üyemiz olan selduş daha önce yarışmış oldugundan hiç bahsetmedi ..yarışmasında bir sakınca yok sanırım 5 yıl olmuş bizim için sakıncası yok sen bildigin yöntemle işlemleri yapabilirsin kolaylıklar diliyorum337. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORUKAYNAK : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-989.html#post32877379
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz. Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk 10'a 4 üyesini yerleştiren 3.takıma tebrikler!
Bir önceki listeye göre kilo alan üyelerin durumunuile işaretledim, eğer üye iki aydır kilo alıyorsa işaretler iki tane.. Bilginize.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post32889509
2) 313. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye olmuştur: UcukMavi / demmay / duygubaby
Üyeleriniz izinden döndüğünde veya yeni üye aldığınızda lütfen öncelikle Diskalifiye Listesi topiğini kontrol etmeyi alışkanlık haline getiriniz.
5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Benim hesaplamama göre takım ortalamanız; -0,54%
Sizin bildiriminiz ise; -0,09%
Lütfen kontrol ederek, gerekli düzeltmeleri yapınız.
9. TAKIM :126:
Yeni üye olarak bildirim yaptığımız "selduş" isimli üyemiz bendeki kayıtlara göre daha önce yarışmış görünüyor.
Bu hafta bireysel sıralamayı hazırladığım için bu şekilde işlem yaptım. Aksi bir durum varsa iletiniz.
Yarışmaya giriş bilgileri: 11 Temmuz 2008 / 68 kilo / 3. takım
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 337. Etap birincisi; son üç etaptır olduğu gibi, yine 2. Takımdan gamzeerdi arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Silinmiyor..ceza puanı siline bilyormu yani birinci olmakla yada başka bi şekilde..tamamen bilmediğimden soruyorum yoksa hep kalıyomu?
Rica ederim pegasuscum..püsküüt cnm aylik listede, yarismadan ayrilip geri dönen üyeler icin, baslangic kilosu olarak, geri döndükleri kilo alinmayackmiydi..benmi yanlis hatirliyorum acaba:44:
aklimda öyle kalmis cnm,eger yanlis hatirliyorsam kusura bakma
Elbette sakıncası yok busecim..slm püskütcüm yeni üyemiz olan selduş daha önce yarışmış oldugundan hiç bahsetmedi ..yarışmasında bir sakınca yok sanırım 5 yıl olmuş bizim için sakıncası yok sen bildigin yöntemle işlemleri yapabilirsin kolaylıklar diliyorum
ya aslında zaten diskalifiye etmeden yana degilim ben yazdıgımdanda anlamışsınzdırr diskalifiye etmeden izinli yazarım dememden .ama maksat göz korkutmak2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : HAYIR
9. TAKIM : HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
püsküütüm yazdıklarını okuyunca mantıklı geldi ama arkadaşlarımında yazdıklarına katılıyorum.bencede aynen devam etsin uygulama... her ne kadar dediğin gibi ,hiç kimse ;''hayır yarışmasın istemiyorum'' demeyecek olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?