- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.740
- 1.123
Bencede benim gibi düşünmüyorsun, evet kesinlikle aynı düşünmüyoruz...Senin gibi düsünmüyorum..
Ortalamasi %30 un altinda kalsa dahi aldigi derece derecedir..Demekki diger takimlar daha basarisiz olmuslar ki %30 un altinda kalan bir takim derece almis..Takim genel olarak basarisiz olabilir ama o takima derece vermezsek takim icinde kilo vermis olan arkadaslara haksizlik olacaktir...
Elbette cevabı akrep verecektir.. Ben onun yazdığı "dereceye girmemeli" sözünün, performans uygulaması için geçerli olduğunu düşündüm..
Yoksa.. eğer konu haftalık sıralama ise sana katılıyorum.. Bayram sonrası mıydı neydi galiba.. hemen hemen herkes - derece almıştı.. yine de sıralama yaptık..
Bırakalım bunu bi'kenara.. sonuçta - de aynı + gibi ters yönlerde olsalar dahi, kendi doğrultularında hareket eder ve büyükten küçüğe sıralanır..
Herkes - alsa da, kiminin - si kiminin - sini döver.. Yine birinci olur, yine sonuncu olur..
-0,05% > -0,12% > -0,23%
(albayım bunların sebebi o tahta boncuklar.. onlarla misket de oynayabileceğimi anladığımda iş işten geçmişti artık..)
Evet, performans uygulaması için geçerliydi zaten canım, yoksa sıralama ile ilgili gereksiz polemiklere girmek en son düşüncem..
Zira - lerle gelen ödülü ben başarı olarak görmem, bir başkası aynı düşünmez..Farklı renklerde gökkuşağı gibiyiz sonuçta..
Dediğin gibi bugün - olan bir sonraki etapta + olur..
Küçük konular için büyük yürekler kırılmasın
Son düzenleme: