- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.740
- 1.123
selam kızlar ben burcu kadınlar kulübü ile tanışmam ocak 2013 te oldu fakat bazı aile sorunlarım nedeniyle katılamadım yarışmaya sonra şubatın 15 inde bi magazaya gittik kampanya vardı 5 liraya çok güzel pantolonlar alıcam dedim fakat 44 bedenin içine giremedim resmen 46 olmuşummsonra bi kaç kere denedim fakat olmadı 2 gün sonra diyeti bıraktım sonra 13. takım ile tanıştım okuldan yorgun geliyordum 1.5 saat spor yapıyordum makarna pilav(zaten sevmem) yemedim ladyline dan o kadar çok şey öğrendim ki diyet yapmadım sağlıklı beslendim ve bunu öğrendim daha sonra 23 ağustosta tam 60 kiloydum yani hedefime ulaşmıştım ama gaza gelip 55 olmak istedim atile gittim geldim 61.5 oldum ve ondan sonra kilo veremedim nefsime hakim olmadım veee artık dedim ver 1 kilo mezun ol dedim ve mezun ol dedim şimdiki hedefim ilk 3 ay 61 in üzerine görmemek daha sonra tekrar kilo vermeyi düşünüyorum ama hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız iyi ki zayıflattınız beni şimdi hatta bugün bayram alışverişi yaptım pantolonum 40 beden dar kesim üstlerim medium eski burcu bunun 2 katı idi. öncelikle püsküüt e daha sonra ladyline vee daha snra takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sırrım suyu sporu baş tacı edip karbonhidratı çöpe atmak uzun oldu ama içimden gelenlerdi
Tebrikler canım..Hayat boyu istediğin kiloda ve sağlıcakla kal