- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.740
- 1.123
Kuralla güzelmi canım da yalnız ben nerde takıldım..Kilo bildirimi perşembe derken dil sürçmesi olmuş sanırım, her cuma öğle 12 ye kadar demek istedin sanırım dimi?ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim
daha önce dedigim gibi paylaşm skıntımız var ve bunun için dün araştırma yaptım takım topiklerinde uygun olanları seçtim çünkü üyelerimizin çogu çalışıyor bu sebeple çok büyük sorumluluk yüklemek istemedim oluşturdugum kurallarda aşagıda inceleyip yorumda ve yardımda bulunursa arkadaşlar çok sevinirimm
*kilo bildirimi her perşembe saat 12. 00. ye kadar yapılmalıdır.
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 5 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..mesajlarınızı numaralandırınız...
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.