Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar,
Bir Ankara nöbetçisi olarak buralardayım..
Karneler, etap raporu, analizler ve cevap bekleyen mesajların hepsiyle ilgileneceğim..
Bayram nedeniyle çalışmalarıma ara vermiyorum yani..
İlgilenenlere duyurulur..
Güzel fikir akrebim!Teşekkür ediyorum canım..Arkadaşımız listeyi ufak tefek sıyrıklarlada olsa paylaşıma getirmeyi başardı..Ehh olur böyle acemilikler ilklerde..
Pegasuscum düzeltme için çok teşekkür ederim, takım üyelerime sırayla liste yaptırıp paylaşıma getirtiyorum, olaki gelemediğimde hepsibu konuda bilgili olsun takım ortada kalmasın diye..
A-aa nazar mı değdirdim nedir?Sevgili Püsküüt ve Tüm Takım arkadaşlarım;
öncelikle bu hafta kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyor ve de bu yolda emek veren herkesin en kısa zamanda sağlıkla istediği
kiloya ulaşmasını canı gönülden diliyorum....
sevgili Püsküüt zorunlu bir sebepten dolayı takım kaptanlığı görevini bırakmak durumunda kaldım....yeni takım kaptanımız Valkyrie89 arkadaşımız....
takım açıldığından buyana destek veren herkese çok ama çok teşekkür ederim...
şimdiden hepinizin kurban bayramını kutlarım ;
sağlık ve sevgiyle kalın....
Tamam tatlım, şimdi güncelliyorum.. Rica ederim..Püsküütcügüm zahmet olmazsa,3.takim kaptanligina beni yazarmisin.Simdilik yardimcim yok,Üyelerin durumuna göre birini ayarlarsam haber veririm.Tesekkür ederim
Ben Ankaranın bir tek böyle boş hallerini seviyorum..Haaahaayy demek ki ankarada benden baska nobetcilerde varmis . Sabahtan bu yana bos sokaklari gordukce bunalimdaydim trafik bile yok . Kolay gelsin patron
Kolay gelsin cnmMerhaba kızlar,
Karneler, etap raporu, analizler ve cevap bekleyen mesajların hepsiyle ilgileneceğim..
Güzel fikir akrebim!
Hem senin dediğin gibi görev paylaşımı oluyor bir yandan hem de yarışma ortamını daha içselleştirebilir arkadaşlar bu uygulamayla..
A-aa nazar mı değdirdim nedir?
Kaptanlığı, olması gerektiği şekilde devrettiğin ve takımını yüzüstü bırakmadığın için teşekkürler..
Valkyrie89 arkadaşımızın kaptanlığı da hayırlı olsun..
Tamam tatlım, şimdi güncelliyorum.. Rica ederim..
Ben Ankaranın bir tek böyle boş hallerini seviyorum..
Apartmanın park yeri bile boş..
Teşekkürler.. Ay bir de "patron" demez mi?
Merhaba kızlar,
Haaahaayy demek ki ankarada benden baska nobetcilerde varmis . Sabahtan bu yana bos sokaklari gordukce bunalimdaydim trafik bile yok . Kolay gelsin patron
Yollar bombostu ise gelirken zikzak yapasim geldi butun seritleri bana ayirmislardi sanki ne yalan soyleyim ilk defa boslugu sevdim istanbul yolundaki calisma yaslandirdi beni trafik fobim oldu sayesinde
Yollar bombostu ise gelirken zikzak yapasim geldi butun seritleri bana ayirmislardi sanki ne yalan soyleyim ilk defa boslugu sevdim istanbul yolundaki calisma yaslandirdi beni trafik fobim oldu sayesinde
Ayy tüm Ankara'lılar ve İstanbul'lular va hatta farklı şehirler Mersin'e mi geldi yani? Dün bi dışarı çıkayım dedim trafikten göz gözü görmüyor yahu Apartmanımdan caddeye bakıncada anlaşılıyor zaten, uzuuun araba kuyrukları, korna sesleri, sanki düğün bayram gibi ay bayram zaten dimi
Evet Mersin'ime bayram geldi hoş geldiiiiiiiiii:124::124::124::124::124::124::119::118:
Ayy ne güzel bir fırsat çıkmış karşına tatlım yapıverseydin zikzaklarını soora daireler geri gitmeler, ohh çocuklar gibi şen cıvıl cıvıl seni görseydi Ankara caddeleri, sokakları
püsküüt canım öncelikle karnem için ve diğer tüm çalışmalar için teşekkür ederim
4. takım kaptanlığına gogo2405 arkadaşımızı yazabilir misin? yardımcımız henüz yok ileriki günlerde onu belirleriz sanıyorum.
kolay gelsin
Kuzu eşimde çıkarır kolunu camdan ve kesinlikle Ankara'lı değilKesin ankaralilardir onlar kolunu camdan cikarmislar mi
Ahh tatlım neden hüzün yaptınki, ya hergün mecburen tatil yapan, iş arayıp bulamayanlardan olsaydın yaaaArefe günü sabahina artik gida sektorunde calisinca 9 gun tatil bize haram
püsküüt canım öncelikle karnem için ve diğer tüm çalışmalar için teşekkür ederim
4. takım kaptanlığına gogo2405 arkadaşımızı yazabilir misin? yardımcımız henüz yok ileriki günlerde onu belirleriz sanıyorum.
kolay gelsin
herkese merhabalar
buaraya mı yazacağım bilemedim ama başarı hikayemi yazmak istedim
ben böyle şeylerde başarılı değilimdir bir yanlışım olursa affedin
diyete başladığımdan beri haftada 1 - 1,5 kilo arasında kilo verebiliyorum bazen duraksamalar da oluyo tabi
duraksama olduğu zaman kendimi hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum geçen hafta yine o duraklardan birini yaşadım ve bu hafta en az 2.5 kilo vereceğim diye kendime söz verdim hem diyetime hem sporuma daha çok dikkat etmeye başladım günde 6 öğün yedim(3 ana 3 ara) hergün aynı saatlerde yedim diyet listemin dışına çıkmadım hiç kaçamak yapmadım spor olarakta hem yürüyüş hem leslie 3 mil hem de mekik yapmaya başladım bol bol su içtim 1 hafta içinde emeklerimin karşılığını aldım haftalık hedefime ulaştım...
Kuzu eşimde çıkarır kolunu camdan ve kesinlikle Ankara'lı değil
Ahh tatlım neden hüzün yaptınki, ya hergün mecburen tatil yapan, iş arayıp bulamayanlardan olsaydın yaaa
Tebrikler canım, yeni kaptanınız da hayırlı olsun
330. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
3. TAKIM :126:
Bendeki kayıtlara göre sekerkiz67 adlı üye, 20.07.2012 tarihinde 75 kilo ile yarışmaya katılmış. 1.takımda yarışmış.
279. etapta 72 kilo ile kendi isteğiyle ayrılmış. Yeni üye girişi yapılırken; sekerkiz67 olarak yazılmış ancak daha sonra bildirimlerde sekerskiz67 ye dönüşmüş.
Bu kişi, sizin "yeni üye" olarak bildirim yaptığınız kişi ile aynı kişi midir?